24 Kasım 2015 Salı

Online elektrik fatura ödeme

Online elektrik fatura ödeme

Elektrik sözleşmenizi sonlandırmak için seçiniz. Başvurunuzun durumunu görüntülemek için tıklayın. Fatura ve Ödeme Kanalları.


Kredi kartı ile elektrik faturası ödemek için, ödenecek elektrik faturanızı seçtikten sonra iletişim ve kredi kartı veya banka kartı bilgilerinizi girerek online elektrik fatura ödeme işleminizi tamamlayabilirsiniz. Hizmet Numarası Öğrenme. Aydem’den Kredi Kartı İle Ödeme Kolaylığı.


Bonus Card) ve Yapı Kredi Bankası (World Card) ile yapılan anlaşmalar kapsamında elektrik tüketimi fatura ödemelerinde tek çekim imkânı henüz sunulamamaktadır. Taksitli fatura ödemelerinden doğabilecek vade farkı, ilgili bankalar tarafından belirlenmekte ve müşteriye. Size nasıl yardımcı olabiliriz?


Geliştirmeye devam ettiği hizmetlerine bir yenisini ekleyen Gediz, siz değerli müşterilerine elektrik faturalarını kredi kartı aracılığı ile ödeme imkânı sunmaya başlamıştır. ONLINE HİZMETLER SÖZLEŞMESİ 1. Tüm banka kredi kartları ile internetten online fatura sorgulama ve ödeme işlemlerinizi kolayca gerçekleştirin! Türk Telekom Evde İnternet aboneliğinize ait borç sorgulama ve fatura ödeme işlemlerinizi, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmek için tıklayın. Bölgenizde bulunan dağıtım firmasından sorgulama ve online kredi kartı ile fatura ödemesi yapmak için aşağıdan il seçiniz.


Giriş yaptıktan sonra size sunduğumuz fatura işlemleri, abonelik işlemleri, tüketim bilgileri ve daha birçok imkandan kolayca yaralanabilirsiniz. Sitemizde ve uygulamamızda çerezler kullanılmaktadır. Aydınlatma Metni’ni Çerez Aydınlatma Metni’ni incelemenizi rica ederiz.


Online elektrik fatura ödeme

Online fatura ödemek için lütfen tıklayınız. Tüm ülkede enerji kurumları için harcanan elektrik fatura borçlarınızı online sorgulayabilmek ve ödemek için sitemizi inceyebilirsiniz. TÜM FATURALAR TEK NOKTADA. Kuruma ait faturaları tek noktadan ödeme imkanı.


Trepaş elektrik fatura borcunu öğrenmek için işletme kodu ve abone numarası gereklidir. Bu bilgiler eski bir faturanın üst kısmında bulunabilir. Enerjisa kredi kartı ile borç ödeme çeşitli kredi kartları tarafından yapılmaktadır. Bu kredi kartlarının olduğu bankaların listesi aşağıda verilmektedir: Akbank: Akbank Direkt mobil uygulaması ile birlikte Enerjisa fatura kredi kartı ile elektrik borcu ödeme işlemleri kolay bir şekilde yapılmaktadır. PTT merkezleri, özel fatura ödeme merkezlerine giderek ödeme yapabilirsiniz.


Kodu: Lütfen haneli İşletme Kodunu giriniz. Ancak şu an için aşağıda yer alan kanallar aracılığıyla. D Secure (Güvenli Ödeme) yöntemiyle hızlı bir şekilde sitemizden yapabilirsiniz. Tarihi Tahakkuku yapılan elektrik fatura tutarının BEDAŞ vezneleri veya Yetkili.


BEDAŞ ödeme noktalarında, Banka ile PTT şubelerinde tahsil edilmeye başlanacağı tarih ilk ödeme ve gün sonraki tarihte son ödeme tarihidir. Son ödeme tarihinden sonra ödenmeyen fatura tutarı için gecikme cezası faizi işler. Eğlenceli vaktinizi fazla harcamadan, Digitürk (Bein Sport) faturanızı online ödeme ile yapın.


Pratik İşlem ödeme kuruluşu ile paralama anlaşması yapmış bulunmaktayız. Anlaşmalı bankalar ile elektrik faturası ödeme. Gişe: Gişeden ödeme imkanı sunan anlaşmalı bankalar listesine bakmanız gerekmektedir.


Enerjisa, sitede online ödeme kolaylığını çok açıklayıcı bir şekilde anlatmasına rağmen, hiç olmasa dahi işleminizi kolay bir şekilde halledebiliyorsunuz. Bu nedenle de bundan sonra elektrik faturalarımı sadece Enerjisa’dan ödemeyi tercih edeceğim. Enerjisa’nın hiç bilinmeyen birkaç özelliğine de biraz anlatmak. Kredi kartı ile fatura ödemek için bankanızın mobil şubesinden ya da cep telefonu uygulamasından yararlanabilirsiniz.


Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için uygun olan bir tanesini kullanarak sisteme giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Pay ile diledikleri zaman, diledikleri yerde rahatça yapmanın yanı sıra, daha az ödeme avantajından yararlanabilecekler.


Enerjisa online elektrik fatura sorgulama ve ödeme sayfasına yukarıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca Pttmatikler ile posta çeki hesap sahibi müşterilerin de İnteraktif Posta Çeki Hesabı (İPÇ) sistemi ile PTT işyerlerine uğramadan da fatura ödeme yapmaları oldukça kolaydır. BEDAŞ online fatura ödeme işleminizi internet üzerinden kredi kartınızla güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.


Online elektrik fatura ödeme

Otomatik ödeme talimatı verin, fatura takip derdinden kurtulun. Düzenli Para Transferleri. Kurum faturalarınızı ödemenin ve sanal kontör yüklemenin en özgür yöntemi! YEPAŞ’a gelin, kaliteli ve indirimli elektrik hizmeti alın. Bizi Daha Yakından Tanıyın.


Vadesi Geçmiş Borç, önceki dönemlerde ödenmemiş bir borç var ise, bu miktar fatura bildiriminde vadesi geçmiş borç olarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar