26 Kasım 2015 Perşembe

Istanbulda son dakika cinayetleri

En son cinayet haberleri anında burada. Annesini silahla vuran zanlı tutuklandı. Son dakika kadın cinayeti haberleri de dahil olmak üzere toplam 8haber bulunmuştur. Atılan sloganlarda ve konuşmalarda fırsat eşitliği ile daha huzurlu ve özgür bir yaşam isteği dile getirildi.


Kadın cinayeti haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Kadın Cinayeti ile ilgili tüm haberleri ve son dakika Kadın Cinayeti haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Cinayet haberleri ve güncel Cinayet gelişmeleri için tıklayın! Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır.


Cinayetleri kendisine kumpas kurulduğu ve çocuklarına sahip çıkılmadığı için işlediğini belirten katil zanlısının yakalanmadığı takdirde cinayetleri sürdüreceğini söylediği öğrenildi. Güncel Korkunç gerçek yıl sonra ortaya çıktı! Milli Takım a alınmayan Arda Turan dan ilk hamle! Son Dakika Eğitim Seçim kadın cinayeti Haberleri.


GÜNCEL Eğitim Otomobil Emlak Yerel Milli Piyango Hava Durumu Yol Durumu. POLİTİKA Ak Parti Chp Mhp Hdp İyi Parti SP BBP. SPOR Fenerbahçe Beşikta.


Son dakika, güncel, magazin, ekonomi, dünya, yerel ve tüm kategorilerde haberler. Hızlı ve güvenilir haber. Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir mevkiinde lüks otomobillerden oluşan düğün konvoyunda yolu trafiğe kapatan magandalar dakikalarca “drift” diye tabir edilen yanlama hareketi yaptı. Trafiği kestikleri yetmiyormuş gibi yaptıklarını profesyonel kameralarl.


Geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonla çökertilen liderliğini Çingene Ümit lakaplı Ümit Y. Katiller, cezaevinde kahraman gibi karşılanıyor ve pişmanlık duymuyorlar. Esenyurt Süleymaniye Mahallesi’nde. Bir işyerinde servis şoförlüğü yapan Mehmet A. Yan baktın yüzünden çıkan iki kavgada iki kişi öldü, bir kişi yaralandı. Olayın faili biri asker iki kişi polis tarafından yakalandı.


Kamuoyunda `Hukuk cinayetleri` olarak adlandırılan Mustazaflar ile Dayanışma Derneği`nin (Mustazaf-Der) kapatılması kararı ile Gaziantep`te kızının başörtülü okumasını istediği için anne Güllü Çevik`e verilen yıl ay hapis cezası, Zeytinburnu Eski Adliye Sarayı Önü`de yapılan kitlesel basın açıklamasıyla protesto edildi. Fransa’nın başkenti Paris’te öldürülen PKK’lı Sakine Cansız, Fidan Doğan ve Leyla Söylemez’in cenazeleri İstanbul Atatürk havalimanına geldi. Havaalanında olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.


Cenazalerle aynı uçakla gelen Sakine Cansız’ın annesi Zeynep Cansız. Kan Donduran Cinayetlerde Şok İfadeler. Ne bir devriye ekibi ne bir kamera var olaylar anlatmakla bitmez İlçe araçlarından bir şikayetimiz yok ama taksiciler. Haber ve son dakika gelişmeleri NTV ile anlık takip edin!


Haberler, Türkiye ve dünya gündemi, ekonomi, spor, magazin ve diğer haberler NTV. GÖKSEL GÜRKAN VE GÖKMEN GÜRKAN. Videoları buraya koymak için Daha sonra izle yi tıklayın. Sondakika gelişmelerini Haber üzerinden takip edebilirsiniz.


Azeri Cinayetlerinin Altından Kan Davası Çıktı. STANBUL’DA SON ÜÇ YIL İÇERİSİNDE İŞLENEN AZERİ CİNAYETİNİN ALTINDAN KAN DAVASI ÇIKTI. AZERBAYCAN UYRUKLU RAMİL MAMMADOV’UN SOKAK ORTASINDA SİLAHLA ÖLDÜRÜLMESİNİN ARDINDAN CİNAYET BÜRO AMİRLİĞİ EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ.


Gürkan’ın ifadeleri ortaya çıktı. Tarık Mengüç kızı için hayranlarından dua istedi. Gündem, ekonomi, politika ve spor son dakika gelişmeleri için tıklayın! Polis, cinayeti kıskançlık nedeniyle işledim, yakın zamanda teslim olacağım yazılı not bıraktığı öne sürülen eşini arıyor. SON DAKİKA YANAN OTOBÜSTE KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!


Sel felaketinin yaşandığı. Tuncer Cücenoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 11. Cumhuriyet Haber yılı aşkın birikimiyle doğru haberin tek adresi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar