22 Kasım 2017 Çarşamba

Sandisk 64 gb vatan

Sandisk 64 gb vatan

GB Diğer USB Teknolojisi USB 3. Genel Özellikler Menşei Çin Garanti Taksit Seçenekleri. Depolama alanları GB, GB, 1GB, 2GB olarak değişiklik gösterebilmektedir. Android veya iOS uyumlu, birçok modeli sitemizde bulabilirsiniz. Olağanüstü ince SanDisk Ultra USB Type-C flash sürücü, yeni USB Type-C bağlantı noktasına sahip, gelecek nesil cihazlar için özel olarak tasarlanmıştır.


Sandisk 64 gb vatan

Sandisk Cruzer Blade GB USB 2. Dosyaları en kolay şekilde paylaşma, koruma ve depolama işlemine sahiptir. Kişisel dosyalarda parola koruması ve şifreleme teknikleri vardır. Birçok işletim sistemiyle uyum içerisinde çalışan flash bellek çeşitleri, farklı kapasite özellikleri ile kullanıcılarının isteklerine yanıt verir. CRETSİZ Kargo Fırsatlarıyla kısa sürede teslim alın.


Hemen teslim almak mı istiyorsunuz? Hızlı teslimat seçenekleri fırsatıyla aynı gün teslim alabilirsiniz. GB Desteklenen İşletim Sistemleri:. USB bellek fiyatları ürünün markasına, modeline, hafıza kapasitesine ve bağlantı hızına göre değişiklik gösterse de.


Gold Flash Bellek en ucuz fiyat ve taksit kampanyaları avantajı ile satın alabilirsiniz. SDDD3-064G-G46GW yorumları ve özellikleri, KAPASİTE: GB , ARAYÜZ: USB 3. Usb Flash Bellek 3TL ve ücretsiz kargo ile n11. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Satış Yap Bize Ulaşın İade Süreci. TL (24) demirciteknoloji 100.


GB USB bellek gibi en yüksek kapasitelerde USB bellekler bulunmaktadır. Spend less time waiting to transfer files and enjoy high-speed USB 3. Its durable and sleek metal casing is tough enough to handle knocks with style. GB : Compare with similar items. Product description Size: 64GB. The SanDisk Ultra Flair USB 3. GB Sanndisk Ultra flash bellek satılıktır.


Sandisk 64 gb vatan

Faturası ve garantisi mevcuttur. TB lık yeni bir disk daha almış olduğum için ihtiyaç fazlası konumundadır. USB Bellek en ucuz fiyat ve taksit kampanyaları avantajı ile satın alabilirsiniz. SDIX30N-064G-GN6NN yorumları ve özellikleri, KAPASİTE: GB , ARAYÜZ: USB 3. USB Bellek fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden. En iyi ya da size en uygun hafıza kartını bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.


SanDisk GB Ultra Micro SD HC Class Hafıza Kartı. Micro SD kartlar Samsung Galaxy S Siçin, Nexus ve LG telefonlarınızın bir çok modeli için uygundur. Cihazınıza uygun micro sd hafıza kartını satın. Aradığın ürünü en ucuza bul, alırken kazan! Beğendiğiniz ürünleri kolayca takip edin.


Flash Bellek indirim 7TL 5TL. USB Flash Bellek resimlerini, özelliklerini, yorumlarını inceleyin. Türkiye’nin her noktasında milyonlarca müşteriye ulaşmaktayız. Toptan USB(Flash) Bellekler fiyatları ve çeşitleri ToptanBilgisayar.


Sitemize üye iseniz lütfen e-posta adresi ve şifrenizi girin. Shop online for micro SD cards from the vast collection of high performance memory cards at Amazon. These micro SD cards come with memory capacities ranging between 8GB to GB.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar