14 Kasım 2017 Salı

35 Sokak izmir satılık

TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Tam km uzunluğunda ki bu sokak, dönüm yeşil alanla donatıldı. Izmir sokak evleri satılık için tane ilanlari en iyi fiyatlarla keşfedin.


Türkiye’nin en iyi markalı konut projesi 35. Bu ilan yayından kaldırılmıştır. Satışına devam edilen bahçeli evlerin fiyatları ise 1bin liradan başlıyor. Sokak daire fiyatları ve 35. Beraber hayatin tadini ikarablecenz bu karli yatirimi semenzde ulukent dou emlak olarak yaninizda.


Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) metredir. Kentpark Evleri, ailenizle birlikte sizi çok özel bir hayata çağırıyor. Menemen ilçesine bağlıdır. Detayli blg n ltfen arayiniz.


Uygun ödeme seçeneklerinin yer aldığı 35. Yatırımcıların tercih ettiği 35. Bahçeli sıra evleri, bahçeli dubleks dairelerin bulunduğu 35. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Kemalpaşa - Çiniliköy mevkiinde yer alan 35. Teras, ismini evlerin m2’lik nefis terasından alıyor. Teras projesinde de ev sahiplerinin aynı oranda olması bekleniyor. Bu evlerde her şeyi çok kullanışlı planladık, ama bahçe konusunu biraz abartmışız galiba.


Bankadan satılık konutlar yüzde daha uygun! Ulukent metroya,katip çelebi üni. Ulekent’te inşa edilen 35. Tek sokak, korumaya çalıştığımız değerlerimizi, “gerçek komşuluk” duygusunu, birlikte yaşamanın büyüsünü yeniden canlandırıyor, sokak kavramındaki sıcaklık ve samimiyet huzurla birleşiyor. EMSALLERİNE GÖRE OLDUKÇA UCUZDUR.


SOKAK SİTEMİZİN ÖZEL PROJELENDİRİLMİŞ BENZERSİZ, EN SEÇKİN BAHÇELİ YAŞAM KONUTUDUR. Proje 5konuttan meydana geliyor. NCEDEN ALINAN RANDEVULAR İÇİN ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞEBİLMEKTEDİR ATA GAYRİMENKUL İZMİR KARŞIYAKAADRES BOSTANLI MAH CEMAL.


35 Sokak izmir satılık

Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. TİCARİ İş yeri olarak kullanılan veya kullanılacak mağaza, ofis katı, fabrika binası, villa vb gayrimenkuller için alım-satım ve kiralama aracılık hizmetleri KONUT Daire, yalı, villa, tarihi eser vb çeşitli gayrimenkul tipleri için alım-satım ve kiralama aracılık hizmetleri ARSA Arsa alım-satım ve kiralama aracılık hizmetleri, arsa değerlemesi (expertiz) ve arsanın. Ege’nin incisi İzmir’de kışlık ve yazlık bir arada, üstelik dairefiyatına 35. Yamaç Evler projesiyle komşu olan proje, İzmir Katip çelebi üniversitesine yakın konumda bulunuyor. Yeni Modern Konut Projesi.


Adres ve ulaşım bilgileri. Teras İzmir satılık daire fiyatları il ilgili bilgiler öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Toplam adet konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor. Akşan Yapı imzası ile yükselen 35.


Projedeki dairelerin büyüklükleri 1metrekare olarak tasarlandı. Güncel emlak haberleri ve konut projeleri için tıklayın. Dairemiz İzmir In En çok Gelişen Bölgelerinden Kent De Çanakkale Asfaltı üzerinde Yer Almak.


Satılık Daire İZMİR MENEMEN. Balatçıkta kiralık daire, kombili. Tek İnşaat Gayrimenkul Yüzbaşı İbrahim Hakkı Cad. Bu fiyata sokak beyazevlerde dubleks. Yelki, Güzelbahçe, İzmir.


35 Sokak izmir satılık

TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar