20 Kasım 2017 Pazartesi

Urla özbek köyü kaç km

Urla özbek köyü kaç km

Köyü - Urla arası mesafe süre olarak yaklaşık dakika sürecektir. Aracınız varsa zaten mesafe sorun değil. Konak ile Özbek Köyü So, Urla arası Km.


Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 2. Lt, benzinli bir araç ise 4. Urlaya ise sadece Km uzaklıkta.


Urla merkezine km uzaklıkta bulunan bir köydür. Köyü yeşil tabiatı, tertemiz denizi ve deniz kıyısında bulunan yazlıkları ile ön plana çıkmaktadır. Kaç KTaksi Ücreti : TL. This field is for validation purposes and should be left unchanged. Urla Çeşme arası kaç km, nasıl gidilir, yol güzergah bilgileri ve yol tarifi.


Urla ile Çeşme arası kaç kilometre öğrenmek ve Urla Çeşme ulaşım bilgisi için aşağıdaki önerileri takip edip yolculuk edebilirsiniz. Kuşçular Köyü Nerede ve Hangi İlçeye Bağlı? Doğu gps koordinatlarıdır. Keçi peynirli, kapalı pidesi çok güzel idi, bunun dışında otlu gözlemesi de başarılı. Yörük Aile Evinde bir şeyler yedikten sonra, Yağcılar köyü üzerinden eski çeşme yolunu geçip, Özbek köyü ve sahiline ulaştık.


Ancak burada da yol yapımı olduğu için yolun 2-km kadarlık bir kısmı bozuk. Bir diğer plaj Özbek Köyü yolu üzerinden gidilen Eğriliman. Burada Gıda Tarım ve Hayvancılık.


Urla özbek köyü kaç km

Urla konumu ve nerede olduğu hakkında bilgi edinin, yakınındaki bölgeleri ve harita üzerindeki yerini görüntüleyin. AKKUM PLAJI (ÖZBEK KÖYÜ) Urla İskele’den arabayla yaklaşık dakika mesafede, Özbek köy merkezinin içinden geçerek gidiliyor. SEFERİHİSAR- 7YAĞCILAR- 7ÖZBEK- 7BARBAROS -7ÇEŞMEALTI- 7ÇEŞME- 7KARABURUN-URLA hatlarıdır.


Haritası, Köyü Satılık Ev, Urla Köyü Satılık Arsa, Urla. Urla ilçesiyle ilgili genel bilgileri yorumlar bölümünde görebilirsiniz. Urla bağlantısına sapıp önce İzmir Çeşme Caddesi sonra da Özbek Caddesi boyunca devam ediyorsunuz. Köyü “Bademler” —– yıllık hala faal durumda ilk köy tiyatrosu. Urla’ya ise 18km 23dk uzaklıkta.


Her yıl mutlaka köylülerin rol aldığı bir tiyatro oyunu çıkarıyorlar. Oyuncak müzesi olan ilk köy. Sularında bir miktar COve sodyum klorür bulunmaktadır. Acı müshil suları grubuna girmektedir. Urla nerede, İzmir Urla haritası ve ilçede bulunan adet mahallenin listesi, Urla nereye bağlı.


Köyü, İzmir Merkez’den 50dk 48km. Ege’nin sıcak rüzgârından nasibini almışlar. Urla garajından da minibüsler kalkıyor.


Urla özbek köyü kaç km

Akın’ın Yeri’nde ahtapot, kalamar, kidonya dahil pek çok balık ürünü Ege’ye has yeşillikler eşliğinde sunulur. Yolu Caddesinden yalnızca bir kaç km içeridedir. Köye yerleşimine yalnızca 5metre mesafededir.


Konumu, fiyatı ve arazinin özellikleri ile yatırım için son derece idealdir. Zaten yazıyı açtığınıza göre birlikteyiz demektir. Gördüğün , gezdiğin yerleri öyle güzel bir şekilde anlatıyorsun ki insanı o yazının içinde hissettiriyorsun.


Araştırdınız, kararlısınız, yazları da çok kalabalık olmasın, hem ağaçların içinde hem de denizin kıyısında olayım diyorsunuz. Tamam o zaman, Ege’de eski bir kıyı köyü Balıklıova size uygun… İzmir’e km.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar