1 Kasım 2017 Çarşamba

Duolingo rusça

Dilleri oyun oynayarak öğren. Tamamen ücretsiz ve eğlenceli. Duolingo, dünyanın en popüler dil öğrenim yoludur. Başlayın” tuşuna tıklayın. Karşınıza öğrenmek istediğiniz dili seçmeniz için küçük bir seçim ekranı gelecek.


Merhaba, Günaydın, İyi günler, İyi akşamlar, İyi geceler, Nasılsın? Practice online on duolingo. Lisân öğrenmek isteyenlere ısrarla önereceğim bu uygulamayı ister cep telefonlarınıza (Android ve iOS sürümleri var) indirin, isterseniz internet sayfasından kullanın. Fransızca seçeneği de yakında eklenecek gibi görünüyor.


Sitenin felsefesini ise hakkında bölümüne not düşülmüş olan “herkesin en yüksek kalitede öğrenime erişim hakkı olduğu” düşüncesi oluşturuyor. Rusça dersleri: Nasıl okunur? Bu hizmetin kullanımı tamamen ücretsizdir. Buna ek olarak, hizmet, kelime haznesini doldurmak veya sıfırdan oluşturmak için iyi bir fırsat sağlar. Proje web sitesinde veya Android ve iOS için mobil uygulamalarda eğitim alabilirsiniz.


Kimseye ana dili gibi konuşmayı vadetmiyor ama. Uzun yazilari okumadim ama bu son mesajdan anladigim kadariyla duolingo ile dil ogrenilir demissiniz. Oyle dil ogrenilecek olsaydi kimse yurtdisina gidip aylarca pratik yapmak icin caba sarfetmezdi. Android Mobile için APK, Tablet VEYA doğrudan bağlantı ile AndroidFreeApks. Hesabınızı nasıl kapatacağınıza dair bilgilere sitemizden ulaşabilirsiniz.


Fakat hiç bir dilde arapça öğrenebileceğiniz bir uygulama yok. Memrise Kelimeleri ezberlemeniz için belli sürelerde tekrar ettiriyor ve uzun süreli belleğe geçmesini sağlıyor. Yabancı dil öğrenirken kullandığınız ana dili de arşivleyerek tüm dünya için bir kaynak oluşturuyor. Bir dil bir insan lafının çok daha geçerli olduğu bu zamanda, online hizmet veren uygulamaların sayısı da artıyor. Etkinleştirdiğiniz takdirde hem kelime antrenörünü hem de PONS.


Gizli sormamın sebebi, engellediğim üyeler varmış onlar da cevap verebilsin diye. Oldukça pratik ve öğretici hem boş durmaktan iyidir. Dil öğrenmenin en kolay yolu.


Türkçe bilenler için yalnızca İngilizce eğitim seçeneği bulunmaktadır. Yakında Almanca eğitim seçeneğinin getirilmesi planlanmaktadır. Diğerlerine oranla en çok bilinen ve indirilenlerden bir tanesi. Bu yüzden öncelikle öğrenmek istediğiniz bir dili seçmelisiniz. Sonra karşınıza o dil ile ilgili dersler çıkacaktır.


Duolingo rusça

Dil seçimi yapıldıktan sonra karşınıza öğrenmek istediğiniz dil için. Busuu dil öğreniminde dünyanın en büyük sosyal iletişim ağıdır. Bilgisayarınızdan, tabletinizden veya cep telefonunuzdan dünyanın her tarafındaki anadilini konuşan kişiler ile ücretsiz olarak bağlantıya geçin. Bu sayfayı okuyorsanız Türkçe biliyorsunuz demektir zaten, ancak Türkçe öğrenmek isteyen arkadaşlarınıza tavsiye etmenizde bir sakınca yok.


Kullanıcılar dersler eşliğinde geliştikleri gibi web siteler ve dokümanları da çevirmeye yardımcı olurlar. Eğlenceli ve bağımlılık yaratan bir yapıya sahip uygulama, doğru yanıtlarla puan kazanmanızı, zamana karşı. Arayüzü ve kullanımı basit ve eğlenceli olan uygulama dilde destek veriyor. Dersler, küçük parçalara ayrılmış ve oyun oynar gibi çalışılıyor.


Duolingo rusça

Uygulama, dilleri kıyafet veya iş gibi farklı konulara, aynı zamanda zarflar, zamirler ve diğer dilbilgisel konulara. Fintech, Finans, Teknoloji, Etkinlikler. Bu yazıda yabancı dil öğrenmenize yardımcı olacak uygulamalar öneriyorum.


Please visit our for FAQ and additional information. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Name and Email are required.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar