14 Kasım 2017 Salı

Çok kabarık gelinlik modelleri

Reem Acra imzalı bu modele ne dersin? Kendinden desenli kumaşla hazırlanan straplez gelinlik ile platform topuklu gelin ayakkabısı tercih edebilirsin. Dünyanın dört köşesinden özenle seçilmiş tasarımcılar tarafından şekillenen ithal gelinlik markalarının en özgün ve göz alıcı kabarık gelinlik modelleriyle zarafetin kalite ile buluştuğu koleksiyonlar, Ankara gelinlik dünyasına yeni bir soluk getirdi. Gelinlik Modelleri Gelinlik Koleksiyonlarımız Pembe Düşler Bridal Dreams Elegance Exclusive Romantic.


Çok kabarık gelinlik modelleri

Gelinlik seçimi, evlilik hazırlıkları arasında yer alan en önemli seçimlerden biridir. Etek kesimine göre gelinlikler, prenses gelinlik veya balo tipi, düz kesim, balık kesim gelinliklere ve A kesim gelinlik olarak dörde ayrılır. Uyumun belirişi sade ve etkili, modern tül detayı ipeksi bir dokunuşu anımsatıyor, zarif ve duygu dolu bir tasarım.


Gelinlik tarihten bugüne kadar her zaman saflığın, temizliğin, berraklığın simgesi olan beyaz renge âşıktır. Her kızın beden ölçüleri, güzelliği farklıdır. Fransız Dantelli Prenses Gelinlikler.


Taşlı Prenses Gelinlikler. Tülün baştan çıkarıcılığını, düşük omuzlu bir yakayı, omuzdan düşen askıları ve sade bir sırt bölgesini öne çıkaran düşük belli bir tasarımda zarif çiçek desenleriyle bir araya getiren, görkemli bir tasarım. Masal prenseslerinin balo gecelerinde giydiği elbiseleri andıran bu gelinliklerle kendinizi bir masal dünyasında gibi hissedebilirsiniz. Ve sırf bu hayaller yüzünden bir prensese yakışır bir gelinlik arayışına girerler. Klasik gelinlik modellerinden sıkılarak bunun haricinde alternatif arayan gelin adaylarının daha çok tercihi olan renkli tasarımlı gelinlik modelleri de gün geçtikçe daha fazla rövanş gören modellerdendir.


Bu nedenle olsa gerek en çok tercih edilen gelinlikler kabarık gelinlik modelleridir. O kabarık eteği ile bembeyaz gelinliğinin içerisinde bütün gözleri üzerinde hissetmek iste bir kadını çocukluktan itibaren kurduğu hale kavuşturan an. Korsajlı kabarık gelinlik modelleri, bel bölgesi kalın olan gelin adaylarını daha ince ve zarif gösteriyor. Aysira dünya gelinlik devleri arasındaki farkını, yaratmış olduğu trend gelinlik modelleriyle, modaya yön veren gücüyle, olağan üstü koleksiyonları ve rekabetçi yaklaşımı ile ortaya koymaktadır.


Tıpkı hayallerinizdeki gibi ! Kabarık (Prenses) Gelinlikler. Prenses gelinlik modellerinin en özel ve güzel olan tarafı da yalnızca beyaz renge muhtaç kalmaması! Hayal ettiğiniz gelinlik modelini bulmak düşündüğünüz kadar zor değil. Omzu Açık Kalp Yaka Prenses Gelinlik.


Masal gibi başlayan aşklara yakışır tasarımlarla, hem prenses gibi görünmek. Straplez ya da kayık yaka, askılı ve ya uzun kollu, dantel işlemeli, tül, şifon ya da organze, kabarık. Muhteşem bir düğünün hayalini kuran gelin adaylarının aklından çıkmayan yegane şey elbette gelinlik seçimidir. Beğendiğiniz tüm gelinlik modellerinin özel dikimi için bize ulaşabilirsiniz.


Evlilik çağına gelen genç kızların hayali bembeyaz gelinlik giymektir. Yaz düğün modasında kabarık gelinlikler ilk sırada geliyor aslında. Pamuk prensesler gibi güzel olmak isteyen genç kızlar için hazırladığımız kabarık. Hepsi de büyük işçilik isteyen ve muhteşem tasarıma sahip gelinlik modelleri.


LGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR. Nostaljiye duyulan özlemin de getirdiği, geçmiş dönem temalarının günümüz tasarımlarında da kullanılmasıyla vintage gelinlik modelleri ortaya çıktı. Farklı bir tarz peşinde olan gelinlerin, düğün temalarıyla uyum kuracağı özel gelinlikler. Son dönemde taşlı prenses gelinlik modelleri çok fazla gözde olmaya başladı.


Bunun en büyük sebeplerinin başında ise klasik renklerden sıyrılmak istemek yatıyor. Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ? Cevabı iptal etmek için tıklayın. Gerekli E-Posta Gerekli Web Site.


Uzun kuyruklu kabarık gelinlikler boyunuzu biraz daha kısa gösterebilir. Kısa boylu hanımlar kuyruksuz kabarık gelinlik modelleri ile çok daha şık görüneceklerdir. Ancak dikkat edilmesi gereken nokta gelin adayının vücut tipine uygun bir gelinlik seçilmelidir. Her genç kızın hayalinde mutlaka bir kabarık gelinlik modeli bulunmaktadır.


Bu gelinlik modeli kabarık görünümü ile dikkat çeken bir modeldir. Günümüzde özellikle kabarık etek detayına sahip olan gelinlikler daha fazla tercih edilmektedir. Kişilerin zevkine göre gelinlik modelleri dar gelinlikler ve kabarık gelinlikler olarak sınıflandırılabilir.


Gelinlikleri kabarık sevenler ve kabarık tercih edenler için en güzel gelinlik modelleri tüllü kabarık gelinlik modelleridir. Audrey Hepburn stilini çok seviyorsanız ve armut fiziğine sahipseniz kısa kabarık gelinlik modelleri tam sizin için diyebiliriz. OttomanWedding Geçmişin Çizgileri, Geleceğin Modası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar