16 Kasım 2017 Perşembe

Ankara üniversitesi yatay geçiş

Ankara Üniversitesi de (Merkezi Yerleştirme Puanı ile) şartıyla yatay geçiş başvurusu ile öğrenci alacağını açıkladı. YÖKSİS’E MEZUN ÖĞRENCİLERİN AKTARILMASI. LK KAYITLAR İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR. U ANDA KAYIT ALINMAMAKTADIR! BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar.


Ankara üniversitesi yatay geçiş

Amaç ve kapsam (1) Bu Yönergenin amacı, Çankaya Üniversitesi ön lisans ve lisans programlarına kurum içi ve kurum dışı yatay geçiş yapacak öğrencilerin başvuru, kabul ve kayıt esaslarını düzenlemektir. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) de not ortalaması şartıyla yatay geçiş başvurusu ile öğrenci alacağını açıkladı. Başkent Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı.


YATAY GEÇİŞİ KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYITLI OLDUKLARI ÜNİVERSİTEDEN ALACAKLARI “YATAY GEÇİŞİNE ENGEL BİR DURUM OLMADIĞINA DAİR BELGE” HAKKINDA. Bunun dışında fakülte birim sorumluları vasıtasıyla da fakültelerin öğrencilerle ilgili işleri yürütülür. KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ’NDEN.


Kırıkkale Ankara Yolu 7. Geliştirme Vakfı Özel Okullarında ayak taraması yapıldı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı. Duyuru : Yazımız Güncellenmiştir.


MADDE 8- (1) Merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçişe ilişkin başvuru takvimi, öğrenci kontenjanına ilişkin esaslar ile yatay geçiş usul ve esasları,. Bölümümüze af, dikey ve yatay geçiş ile gelen öğrenciler daha önceki ders durumunu gösteren transkriptlerini öğrenci işlerine teslim etmelidirler. Bölüm tarafından öğrencilerin alması gereken dersler, muaf olması gereken dersler belirlenerek yönetim kurulu kararı ile öğrencilere bildirilmektedir.


Ankara üniversitesi yatay geçiş

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ. Yeni Kazanan Öğrencilerimizin Dikkatine! SBÜ Ailesi Bayramlaşma Töreninde Buluştu! Yurt içinde veya yurt dışında denkliği olan bir öğretim kurumunun lisans programının en az bir yılını başarıyla tamamlamış olanlar (destek ve hazırlık sınıfları hariç) ve derslerinde geçersiz notu olmayanlar Koç Üniversitesi’ne yatay geçiş için başvurabilirler. GEÇİŞ İÇİN NOT ORTALAMASI DÜŞÜRÜLDÜ.


ANKARA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ. Fakültemize kurum içi ve kurum dışı yatay geçiş için başvuran adaylara uygulanacak özel yetenek sınavı hakkında detaylı bilgiye BURADAN ulaşabilirsiniz. Yabancı Diller Bölümü binasında Düzey Belirleme Sınavı yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerin yanlarında fotoğraflı bir kimlik ve kırtasiye malzemelerini bulundurmaları gerekmektedir. HALİÇ ÜNİVERSİTESİ ÖZEL KOŞULLAR.


Ankara üniversitesi yatay geçiş

Yanıt olumluysa, artık sizi kesin kayıt işlemleri için Topkapı Kampüsümüze bekliyoruz. Yurt dışından yatay geçiş müraatında bulunan öğrencilerin, yurt dışındaki yükseköğretim kurumuna kayıt yaptırmış olduğu yıldaki ÖSYS Kılavuzunda yer alan şartları sağlamaları gerekmektedir. Ek Madde uyarınca sadece bir defa yatay geçiş yapabilir, ancak bu madde uyarınca yatay geçiş yapan öğrenci ÖSYS merkezi yerleştirme sonucu kayıt hakkı kazandığı yükseköğretim programına daha sonraki başvuru tarihlerinde geri dönebilir. Bu sayfa Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından en son 08. Boğaziçi Üniversitesi Adaylar Web Sitesi.


Adam kayırmacılık olayı bitmiyor bir türlü. Lisans öğrencileri kayıtlı oldukları programdan Üniversite içindeki başka bir lisans programına yatay geçiş yapabilirler. Başvurular Temmuz’a kadar devam edecektir. Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Web Sitesi.


Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. NDİRİM YA DA BURSLULUK İLKELERİ İLE. Vakıf okullarında (Anasınıfı Dahil) öğrenim gören üniversite ve vakıf çalışanlarının çocuklarına oranında indirim uygulanır. Yök çeviri listesi için tıklayınız. Atılım Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği.


Yatay Geçiş ve Tezsiz Yüksek Lisans Programından Tezli Yüksek Lisans Programına Kabul Edilen Öğrenciler. Kurumlararası Yatay Geçiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar