30 Kasım 2017 Perşembe

Ankara büyükşehir belediyesi yeni başkanı

BAŞKENT’TE YENİ ALT GEÇİTLER İLE TRAFİK RAHATLAYACAK. Toplanan genel kurulda başkan ve yeni yönetim belirlendi. Melih Gökçek’in istifasının ardından yerine gelecek isim bugün belli oldu.


Ankara büyükşehir belediyesi yeni başkanı

Yavaş, bu sürede belediye memurlarının tazminat haklarından belediye kaynaklarında tasarrufa. Yavaş’ın ilk işi belediye çalışanlarının ikramiyeleri ile uğraşmak oldu. Yeni düzenlemeyle birlikte büyükşehir belediyeleri iş yapamaz hale getirildi.


Tuna yapılan seçimde yeni başkan oldu. Mustafa Tuna’yı aday gösterdi. Başkent’te yaşanan yoğun yağış birçok işyeri, konut, cadde ve sokaklarda su taşkınlarına neden oldu. Son dakika ankara büyükşehir belediyesi haberleri de dahil olmak üzere toplam 1haber bulunmuştur. Ankaralı yeni yönetimini seçti.


Ankara büyükşehir belediyesi yeni başkanı

Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez’den görevini devraldı. Brifingler alındıkça yeni istifaların yaşanacağı belirtildi. Ortak önerge ile aday gösterilen Tuna, yapılan oylamada 1oy aldı. BELEDİYE MECLİSİ TOPLANACAK. Temel felsefemiz dürüst, şeffaf ve adil bir yönetim” dedi.


Belediye tarafından bin aileye dağıtılan toplam 2milyon liralık paket yardımı yeni dönemde alışveriş kartı olarak verilecek. Dolayısıyla yeni yönetim de kendi ekibi ile devam edecek. Aç değilsiniz açıkta değilsiniz. Ortak akılla güzel hizmetlere vesile olacağımıza.


Görüntülere mikrofonun açık olduğunu unutan ihaleyi yöneten kişinin “Kayıt belgen yok ama rakamın iyi. Kart Çeşitleri Kart Başvurusu Ücret ve Tarifeler Dolum ve Satış Yerleri Bakiye Yükleme ve Sorgulama Kayıp Kart Sorgulama. Ostim Metro-Uzay Çağı Caddesi-İvedik Organize Sanayi yeni hattımız 31. SKB’nin yeni başkanı Alinur Aktaş. Keçiören Belediye Başkanı.


Meclis, başkan vekillerini seçecek. YAZ SPOR OKULLARINDAN GÖRKEMLİ FİNAL. KEÇİÖREN’DE HÜNKÂR HACI BEKTAŞ-I VELİ ANILDI.


Gao YUYUE arasında Dostluk ve İş Birliği Protokolü imzalandı. EGO ve ASKİ genel müdürlükleriyle genel sekreter yardımcılıkları, daire başkanlıkları gibi tüm üst kademenin istifalarının Genel Sekreter Asım Balcı aracılığıyla istediği. Sincan’ın yeni belediye başkanı Murat Ercan oldu.


Maddesi Gereğince İlanı. Büyükşehir Çalışanına 6Lira Bayram İkramiyesi. Kitapçıkta, belediyenin borç durumundan alacak durumuna, tasarruf tedbirlerinden personel sayısına kadar birçok bilgi kamuoyu ile paylaşıldı.


Yavaş, ilk 1günde 1milyon 5bin 4TL bütçe fazlası verdi. Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından onaylanmamıştı. Kocaeli’de ise genel sekreter yardımcısı Gökmen Mengüç, genel sekreter vekili olmuştu. Kullanıcı Adı yada Eposta Adresi.


Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın 17. Tuna, belediyedeki tüm bürokratların ve genel müdürlerin istifasını istedi. Bu görevi en güzel şekilde, hep beraber, ortak akılla yerine getireceğimize inanıyorum” dedi. Mamak’ta milyon metrekare alan üzerinde mahalleyi kapsayan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi her yönüyle ele alındı.


Ankara büyükşehir belediyesi yeni başkanı

Toplantıda alınan karar ile bürokrat-çalışan ayrımının ortadan kaldırıldığı bildirildi. Gölbaşı Belediye Başkan’ı Fatih Duruay, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan eşlik etti. Duruay ziyaretlerine, Gölbaşi Belediye Başkan Yardımcılığından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar