26 Ekim 2016 Çarşamba

Whatsapp kişilerim görünmüyor

Whatsapp kişilerim görünmüyor

Bunların başlıca nedenlerini sırasıyla takip ederek kontrol etmenizi öneririz. Kişileri görmemenizin birçok nedeni olabilir. Aradığınızı bulmak için aşağıdaki başlıklara da göz atabilirsiniz. Bir kaç çözüm önerisi sunacağım.


Sırayla uygularsanız, bu sorun umarım çözülür. Bu sorun pek çok nedenden dolayı ortaya çıkabilir, ancak işleri kontrol altına almanın birçok yolu vardır. Hikayeler nasıl gizlenir?


Bu sorun özellikle acil bir mesaj göndermeniz gerekiyorsa can sıkıcı olabilir. Bu ilerlemede bu nispeten basit sorunun nasıl çözüleceği gösterilecektir. Sorun düzelmediyse problemin en olası sebeplerini ve çözümlerini maddeler halinde paylaşıyorum. Alternatif olarak, yalnızca görünür olanları değil tüm kişileri de görüntüleyebilirsiniz. Gizlilik ayarlarınızı düzenlemek.


Geçici Olarak Yasaklanmak. Whatsapp Messenger yükledim. Son haftadır böyle ver ilk kez oluyor. Herkese açık yapmak istemiyorum. Bu durumda rehberdeki herkes bu detayları görebilir durumda olur.


Ama örneğin AYŞE’nin bu detayları görmesini istemiyoruz. Ne tesadüf ki Ayşe ile de sabah akşam sohbet ediyoruz. Artık son görülme zamanı rahatça ve kişiye özel gizlenebiliyor.


Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Bu kişi tarafından engellenmiş olabilirsiniz. Uzun süredir bununla uğraşıyorum ve sorunun rehber uygulama senkronizasyonunun otomatik şekilde yapılamamasından olduğunu fark ettim. Rehbere ulaşım izni vermeme rağmen telefon uygulamayla otomatik senkronizasyon yapmıyor ve. Karşı taraftaki kullanıcıya bir mesaj gönderdiğinizde size hala cevap vermediyse ve siz de karşı tarafın telefonuna bakıp bakmadığını anlamak istiyorsanız.


Popüler anlık mesajlaşma hizmeti. Mesajı yazan kişi whatsapp adına ne girdiyse orada o gözükür. Telefona kaydettiğim numaraları rehberde göremiyorum.


Ancak bu numaralar beni aradığında veya mesaj attığında ismi gözüküyor. Instagram Instagram Yorum Engeli Kaldırma. Seçeneği kişilerim olarak işaretlerseniz sadece telefon rehberinizde kayıtlı olan kişiler sizin son görülme tarihinizi görebiliyor. Yani telefon rehberinizde kayıtlı olmayan birisi sizin telefon numarasını kaydedip whatsapp uygulmasını açsa bile sizin son görülme tarihinizi göremiyor.


Zira güncelleme ile durum ve kişiler sekmesinin yeri. Eğer birinde eksik varsa diğeriyle yada tümüyle eşitleme, birleştirme imkanınızda olacak, rehber kişilerini dışa aktarıp yedekleme imkanı da. Hem Android hem de iOS mobil uygulamalarına dahil edilen whatsapp canlı konum paylaşma özelliğini kullanmak ise gayet basit. Eğer buradaki son görülme ayarınız: kişilerim ve ya herkes diye ayarlıysa ve sadece 1-kişinin son görülmesini göremiyorsanız bu sizinle alakalı değil karşı kişiyle alakalıdır. Karşı kişi son görülme saatini kapatmış olabilir.


Yinelenen kişileri yalnızca bilgisayarınızda görüyor, iCloud. Merhabalar ben bisey sormak istiyorum cok acil yardima ihtiyacim var. Ben avea online islemler uzerinden numarami degistirdim fakat hattim yine ayni sadece online olarak numara değişikliği yaptim.


Fakat eski numaramin kayitli oldugu whatsapp hesabimi silmeden direk uygulamayi kaldir dedim. Ve benim eski numarama ait whatsapp hesabim kaldi. Resim Önizleme Görünmüyor Çözüm.


Normal sürümde yapamayacağınız son görülme gizleme, çevrimiçi durumunu gizleme veya tema değiştirme gibi özellikleri bu sayede kullanabileceksiniz. Artık whatsapp üzerinde iz bırakmadan gezebileceksiniz. Benim son haftadır takipci sayım 2olarak takılı kaldı, takip ettiğim kisi sayisida civari son saatte ki paylasimlarima bile baktıgimda en azindan spam olmayan dan fazla kullanici beni eklemis arkadaslarimdan da takip denemesi yapiyorum ama sayi hic degismiyor android kullaniyorum prgrami kaldirip kurdum sifre islemide denedim bir gariplik var, mesela bu son bir haftada. Rehberimde kayıtlı olan bir kişi bir anda yok oldu. Fakat numaradan arama yaparken şahsın ismi beliriyor.


Konuştukdan sonra en son aramalara baktığımda şahsın ismi ile gösteriyor,ama rehberimde gözükmüyor. Sayılı Kanun Gelir Vergisi Kanununda Değişiklik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar