18 Ekim 2016 Salı

Bornova torbalı arası kaç km

Bornova torbalı arası kaç km

Torbalı, İzmir ile Bornova, İzmir arası Km. Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz.


Dizel bir araç bu mesafede ortalama 2. Lt, benzinli bir araç ise 3. Bornova İzmir - Torbali arası mesafe süre olarak yaklaşık dakika sürecektir. Seyahat ettiğiniz araç benzinli ise ortalama olarak 22. Lt benzin tüketeceksiniz. Ayrancı,İzmir ile Bornova,İzmir arası Km. Ancak İzmir İzmir arası görünen bu güzergah haricinde daha kısa veya kestirme yollar olabilir.


KAYSERİ, İZMİR arası kaç km? Sağ taraftan gidebileceğiniz rota, km ve yolların durumuna göre saat mesafesi bilgileri yer almaktadır. A (Giresun) noktası başlanıç noktası, B (İzmir) noktası varış noktasıdır. Giresun ile İzmir arası önerilen yol rotası da verilmiştir. BALIKESİR – İZMİR KAÇ KİLOMETRE?


Dalaman arası 3kilometredir. Giresun, İzmir arası yol haritasını ve güzergahını görüntülemektesiniz. Arası Kaç Km (Kayseri) İçerik İlan No : # 22kez okundu. Mayıs 20İlanı verenle iletişime ge ç. Kayseri havalimanı merkez havaş yolculuk süresi ne kadar kaç saat sürer ne kadar sürede gidiyor varıyor kalkış varış noktası güzergahları saatleri hakkında bilgiler tavsiyeler bilet ücreti ne kadar indirim, var. Otel İncele Balayı Otelleri Yıldızlı Oteller İzmir Otelleri İzmir-Gümüldür arası kaç km ve kaç saat?


Bir Ion kenti olan Metropolis Roma ve Bizans dönemlerinde önemini korumuş, daha sonra terk edilmiştir. Ege ve Yaşar Üniversitesi Bornova kampüsü kız öğrencilerine yurdumuzun fiyatı fotoğraflı detay bilgileri. Uzaklık Kaç K4km. Yani ne kadar eşyanız varsa, ne kadar mesafe gidilecekse veya binanızın yüksekliği ne kadar ise kısacası bir iş ne kadar zor ve zaman alacaksa nakliye firmaları taşıma fiyatlarını bu maddeleri göz önünde bulundurularak belirtir.


Bornova torbalı arası kaç km

Arası Mesafe (1) İllerimiz (80) istanbul (5) İzmit (2) kaç km (2) Kapadokya Peribacaları (13) karadeniz bölgesi (15) karayolları haritası (16) kayak (1) Kaz Dağları (2) Konya (1) kültür turizmi (11) Kütahya (1) mağara-obruk (6) Manastırlar (1) marmara bölgesi (16) mavi tur (12) Mersin (1) Mudanya (1) Muğla (1) müzeler. Antalya Arası Nakliyat Fiyatları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar