13 Ekim 2016 Perşembe

Rüyada yırtık para görmek

Bu rüyayı gören kişi, hayatta maddi olandan çok manevi olana yönelen ve manevi değerler için çalışan, iyi huylu ve dünyevi hırsları olmayan birisidir. Beklediğiniz haberleri en iyi şekilde almayı ifade etmektedir. Maddi kazançların elde edilmesine ve mali problemlerin sona ermesine delalet etmektedir. Bu paraları başkasının elinde görmek, rüyanın bu kişi hakkında gerçekleşmesine işarettir.


Böyle bir rüya bazen de maddi kazançlara, mali problemlerinizin sona ermesine yorumlanmaktadır. Yırtık para, sonunda başarı elde edemeyeceğiniz yatırımlarda bulunmaya, finansal açıdan zor bir dönem geçirmeye, kişinin mesleğini bırakıp. Eski ve yırtık elbiseleri almak fakirliğe, satmak fakirliğin gitmesine delâlet eder.


Aile içerisinde geçimin rahat etmesine ve fakirlikten kurtulmaya yorumlanır. Maddi durumları iyi olmayan kişilerin umutları günden güne artar. Para bir varlık göstergesidir aşağıdaki rüya tabiride bu gerçek doğrultusunda yorumlanmıştır.


Rüyada yırtık para görmek

Görülen kağıt paranın miktarı fazlaysa parasal anlamda büyük kayıp yaşanacağına ya da kişinin günlük hayatında cimri biri olduğuna işarettir. Ticaretle uğraşan kişilerin büyük bir para veya mal kaybı yaşayacaklarına alamet olan rüya, kişinin. Musibetlere ve kötülüklere maruz kalmayı da tabir eden rüya, aile içinden veya akrabalar tarafından da görülecek kötü davranışlara alamettir. Kişinin isteklerine kavuşması konusunda çok sayıda engelle karşılaşacağına, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine alamet eder.


Güvenliğinizle ilgili problemler ya da geleceğe yönelik kaygılar olabilir. Yine de harekete geçeceksiniz. Babanız size yardım edecek. Tabirler için buraya tıklayın!


Planların bozulması, para ve mal kaybıı, arkadaşlıklarda menfaatlerin öne çıkması ve. Aynı zamanda kazanç elde edilmesine rağmen bir türlü iki yakasını bir araya getiremeyen rüya. Bazı insanlar sizi sömürmeye kalkabilir ancak emellerine erişemezler.


Ancak genel olarak yorumlar şu şekildedir. RÜYADA KAĞIT PARA GÖRMEK. Başka bir kimseye ait yıpranmış veya yırtık bir çanta görmek, çantanın kime ait olduğu belli ise o kişiden gelecek tekliflere dikkat etmek gerektiğine. Etiket: rüyada yırtık çanta görmek.


Ancak bu kazançların bereketli olmayacağına delalettir. Bu nedenle bu rüya sizin için uyarı demektir. Eğer rüya sahibinin borcu bulunmuyorsa muhtaç birine yardım.


Es, hizmetçi, içki, zafer, menfaat, para. Merak ediyorsanız, hemen yazımızı okuyun! Rüyada Kağıt Para Görmek. Bilindiği üzere kibir İslamî anlayışta hoş karşılanmayan bir davranıştır. Yırtık pantolon, evinin kaybı yaşayacaktır, onlar dolgun hale gelmiş, o sevinci yaşanıyor serbestçe para harcamak ve eşi ile iyi bir yaşam ve ev yaşamak için gidiyor.


Elinde dörtten fazla altın para olduğunu gören kimse, bir işten dolayı zarar eder ve canı sıkılır veya aleyhinde söylenen sözleri işitip üzülür, elin­deki altınların adedi az olursa sıkıntısı da az olur. Kaynaklara göre sıralanmıştır. Osmanlica bilen eleman lazim.


Para çantası geçim ve dirliğe, Boş para çantası üzüntüden kurtulmaya,. Bir kişinin rüyada kirli ya da yırtık takım elbise giydiğini görmesi ise rızık kazanma konusunda çok zorlanacağına ve maddi yönden başka insanlara muhtaç olacağına işaret sayılmaktadır. Bakın veya bazı durumlarda rolünü sorguluyor önerebilir rüyanda pantolon giymek için. Pantolon kirli ve temizlemeye çalışırken olsaydı, bu sizin kişiliğinizle ilgili bir şey değiştirmek istediğiniz anlamına gelir.


Rüyada yırtık para görmek

Eğer bir kadın rüyasında kendisini bir savaş elbisesi içinde olduğunu görürse o kadının kocası veya onun işlerini gören bir kimse ile ilgilidir. Bu varlıkla hayal ettiğiniz her şeyi gerçekleştirecek ve istediğiniz hayatı yaşayacaksınız. Size şans getirecek bir rüyadır. Parayı görme şekline göre ve paranın cinsine göre farklı yorumları yazının devamındadır.


Görülen para çantasının ağzı geniş ise ve çanta çok derin değilse bu rızık genişliğine ve rahat bir yaşama dair bilgidir. Boş para kasası ise yakın zamandaki beklentilerinizin olumsuz gerçekleşeceği veya elinizden toplu para çıkması olarak yorumlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar