31 Ekim 2016 Pazartesi

Iphone google sesli arama

Iphone google sesli arama

Fakat Türkçe kelimeleri de gayet güzel bir şekilde tanıyor. Sesli asistanlar, artık günümüzde oldukça çok kullanılıyor ve zaman geçtikçe daha da faydalı olmaya başladılar. Dilerseniz haberimizde bulunan sesli asistanların karşılaştırıldığı test sonuçlarına da göz atabilirsiniz. Sonrasıysa oldukça basit. Sesli arama özelliğini nerede kullanabilirsiniz?


Web ve Uygulama Etkinliği ayarı açık duruma getirilmelidir. Ardından QuickTime’ı açıp ve dosya menüsüne tıklıyorsunuz. Bununla alakalı haberimiz yayınlamıştık. Resimli anlatımımızı veya videoyu takip ederek kolaylıkla sistemi kullanabilirsiniz. Yalnızca bu uygulamada bulunan yeni özelliklere erişin.


Kullanmak için sadece cihaza daha öncesinde belirlenen şekilde seslenmek gerekli. Masaüstünden sesli arama yapmak için herhangi bir eklenti ya da yeni uygulamaya ihtiyaç duymuyorsunuz. Chrome ayarlarınıza gidip, gelişmiş arama. Bugün yapılan bir güncelleme ile arama sayfasındaki mikrofona tıklayarak aramak istediğinizi söyleyerek arama yapabileceksiniz.


Iphone google sesli arama

Mobil veri üzerinden ya da wifi üzerinden belirli bir para harcamadan istediğiniz kadar görüşmek mümkün. Samsung Galaxy modellerinde aramaları sesle yanıtlamak veya reddetmek için telefonunuzun menüsünde yer alan Ayarlar uygulamasına giriş yapın. Ayarlar menüsünde yer alan Erişebilirlik seçeneğini seçin. Açılan sayfada Sesli komutların kullanımı seçeneğini aktif hale getirin.


Yukarı aşağı veya sayfa kapatıcı simge çalışmıyorsa ya cihazda az boş alan kaldığında bu şekilde oluyor. Veya tarayıcı önbelleğini uzun zamandır temizlemiyorsunuz. Güne başlamadan önce hava. Ancak Apple bu konuda biraz hassas olduğu için işler değişiyor.


Sistem tanıtılması sesli-etkin Mobil arama, goole zaten cep, Microsoft ve ! Karşı tarafın bilgisi dahilinde olmayan ses kayıtları yasal olmaz. Bunun için sesli notları toplarken dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Merhaba Tamindir takipçileri. Güncelleme, sunucu tarafı güncellemesiyle serbest bırakıldı.


Program sayesinde kayıtlı kişiler arasında tek tek dolaşarak zaman kaybetmek. Konuya ilişkin basın toplantısında konuşan. WhatsApp sesli arama özelliğini Aktif Etme.


Bu işlemi uygulamak için aşağıdaki adımları sırası ile telefonunuzda uygulayın. Mesaj butonuna bastınız karşınıza mesaj ekranı geliyor burada sağ alt köşedeki artı işaretine basıyoruz ve açılır menüde sesli ve görüntülü arama seçenekleri çıkıyor. Peki sesli arama özelliği nasıl kullanılacak. Demek oluyor ki kıran kırana rekabette ön plana çıkmak için sesli arama pazarlama stratejisinin kurgulanması giderek daha kritik hale gelecek. WeChat uygulaması internet üzerinden ücretsiz mesajlaşmasını, sesli görüşme, ve görüntülü görüşme imkanı sağlayan bir mobil uygulamadır.


WeChat Görüntülü aramalar WeChat’in sesli araması ve mesajlaşması gibi ücretsiz mi? Engelliliğe dair sosyal politikalar,insanlar,toplumun gözünde engellilik vs. Arama Yönlendirme‘ye dokunun. Kullanımı oldukça basit olan bu uygulama şu şekilde çalışıyor: telefonu kulağınıza götü. XR Meşgulken Arayanı Görme.


Iphone google sesli arama

Acronis True Image ile Yedek Alma. Navigasyon uygulamasından hem görsel hem de işitsel anlamda yararlanıyoruz. Apple App Store’da ihtiyacınız olan her çeşit uygulamayı bulabilirsiniz. Yeni güncelleme şuanda App Store mağazasında indirilebilir durumda;.


Yapılan açıklamaya göre özel ses tanıma teknolojisini kullanan uygulama lokasyon bazlı soruları yanıtlayabiliyor. Starbucks sorulduğunda uygulama adres tarifi yapabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar