28 Ekim 2016 Cuma

Germiyan köyü

Germiyan Köyü ’ne Nasıl Gidilir? Otoyolu’nu kullanarak köye ulaşmak için otoyoldaki Zeytinler çıkışından çıkılıp Çeşme yönüne ilerlemek gerekiyor. Doğu gps koordinatlarıdır. Her seferinde söylerim Çeşme’yi çok seviyorum diye.


Germiyan köyü

Ankara İzmir arası ise ortalama saat dakika sürmektedir. GERMİYAN KÖYÜ – FESTİVAL ALANI – BARBAROS KÖYÜ – ÇEŞME – ALAÇATI – İZMİR. Cumayı Cumartesiye bağlayan gece 01. Tarihi topun önünde toplanma ve 02. Beylikdüzü Migros Önü - 04.


Bu haber ilk olarak Mayıs. Yenibosna Airport Avm Önü - 04. Prontotour Merkez Ofis Önü - 05.


Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı Yanından sizleri alarak, servislerimiz ile Sabiha Gökçe Havalimanı’na hareket. Nuran Hanımın Resimleri. Arabanızı köyün dışında park edip yürüyerek bu güzel köyü keşfetmeli önce, köy kahvesinde sohbet etmeli, bunu söylemeye gerek yok aslında duvarlardaki resimleri görünce dayanamayıp bol bol da fotoğraf çekileceksiniz nasılsa.


Page Transparency See More. Alaçatı’da ki serbest zamanın ardından tekrar toplanıp yola koyuluyoruz. Proje çizdirilme aşamasında iki türlü durum söz konusudur. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları TL ile 2. TL arasında değişmektedir.


Germiyan köyü

Ancak son yıllarda köyde turizm faaliyeti de giderek önemini arttırıyor. Yaklaşık saatlik yolculuk sonrasında. Artık İzmir’in en bilinen yerlerinden biri olan Çeşme’ye gayet yakın olmasıyla da kolay ulaşılabilir yerlerden.


Adının popüler bir şekilde gündeme gelmesi ise ülkemizin ilk ve tek “Slow Food” köyü olmasıyla gerçekleşti. Burada deniz, kum ve güneşin keyfini yaşamakla birlikte bir de farklı mekanları ziyaret etmek isteyenler için de alternatif fikirlerin var olduğunu söylememiz gerekiyor. Taslak öneri gelen konuklar tarafından dikkate alınmayabilir. Onlardan gelen öneriler doğrultusunda biz yardımcı oluruz.


Germiyan köyü

Alaçatı’dan da, Çeşme’den de daha yakın olduğunu öğrenince gidip de göremeden gelme ihtimalimin düşüklüğü karşısında havalara uçtum desem yalan olmaz. Birkaç yıl önce internette rastgeldiğim günden beri görme hayaliyle yanıp tutuşuyordum. Bu yolculuk arabayla tahminen dakika sürecektir.


Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 1. Lt, benzinli bir araç ise 2. Her bir köşede karşımıza çıkan cıvıl cıvıl desenler sayesinde gözümüz bayram etti. Köyün ileri gelenleri 1-Ekim tarihleri arasında 3. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 1metredir. Yörede birçok tatil sitesi ve balık çiftlikleri vardır.


Renkli duvar resimleriyle bezeli köy sokaklarını geziyoruz. Rum kalmamış, kilise ise cami. Airbnb ile her yere ait olun. Bu kriterleri yerine getirmeyi taahhüt eden. Türkiyenin ilk slow food köyü.


Daha önce resimlerini görmüştüm ama gitmemiştik hiç. Oraya o kadar da yakınmış ki.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar