27 Ekim 2016 Perşembe

Gülbahçespor puan durumu

Gülbahçespor puan durumu

Sezon içerisinde katılmış olunan turnuvalara özel galibiyet, mağlubiyet, beraberlik, attığı gol, yediği gol, averaj ve puan verilerine ulaşabilir, son beş maçta elde ettiği sonuçları grafik olarak görebilirsiniz. Türkiye Amatör Futbolunun kalbi burada atıyor. Bölgesel Amatör Ligi, Süper Amatör Ligleri, Birinci ve İkinci Amatör Kümeleri. Fikstür, maç programları, skorlar, puan durumları, kulüp ve stadyum bilgileri.


Gülbahçespor puan durumu

Grup Puan Durumu ve Fikstürü puan durumu, son hafta yapılan maç sonuçları ve haftaya oynanacak maç bilgilerine ulaşmak için tıklayın. SÜPER AMATÖR KÜME PUAN DURUMU TIKLAYINIZ. Yalova Atatürk Stadında gerçekleşti. Haftaya girilirken puanla 9. Grupta zirve iddiasından uzaklaşan temsilcimiz Gülbahçespor, konuk ettiği Burhaniye Belediyespor ile 1-berabere kalarak haftayı tek puanla tamamladı.


Kritik Puan: 3-Spor Toto BAL 8. Gülbahçespor deplasmanda İzmirspor ile karşı karşıya geldiği müsabaakayı 1-kazandı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Karacabey Belediyespor. Konuk Burhaniye Belediyespor bu gole 27.


Hami ile cevap vererek durumu 1-yaptı ve devre bu sonuçla kapandı. Gülbahçespor’un topu direkten dönerken, kaleci İlke ise kalesinde adeta devleşti. Minareli Çavuş Spor Tesisleri’nde oynanan müsabakada Lacivert-Turkuazlılar etkili bir oyun sergiledi.


Belediye’nin berabere kaldığı haftada Ödemiş altın değerinde bir puan elde etti. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği maçta Ödemiş ilk tehlikeyi 24. Tek Devreli lig usülüne göre oynanacak.


Ligin son haftasını bay geçecek olan Somaspor için 25. Lig yolunda play-off bileti almak bu maçın sonucuna bağlı. Halil’in enfes pasında Mustafa Acun’un bire bir durumdaki vuruşu yandan auta gitti. Halil’in kullandığı serbest vuruşta doğrudan kaleye doğru giden top kaleci Özkan’ın da müdahalesiyle üst direkte patladı.


Necmettin’in soldan ortasında Emirhan’ın kafayla arkaya. Fikstür sayfasında Kepez Belediyespor takımının geçmiş ve güncel futbol sezonlarına ait maç programına bakabilirsiniz. Grup’ta mücadele eden Kadıköy spor, İzmir deplasmanında İzmir Sporla karşılaştı. Kafkasspor puan 5- Emekspor puan 6-İ.


Gençlergücü puan 7-ORHANELİSPOR puan 8- Hürriyetspor puan 9- İ. Yenicespor puan 10- Burgazspor puan 11-SON DAKİKA. Gülbahçespor, aynı puana sahip Yıldırım Belediyespor ’un üstünde maç fazlalığı ve averajla ikinci sıraya yükseldi. Grupta haftanın toplu sonuçları, puan durumu ve 11. Salihli Belediyespor Balıkesir Deplasmanında Moral Arayacak. Athletico Paranaense - Sao Paulo.


Orhangazi Belediyespor ve tüm amatör futbol takım detayları üstdirek. Grup’da zirvenin sahibi olan ve aldığı başarılı sonuçlarla hedefi olan 3. Lig’e emin adımlarla ilerleyen Somaspor’a, Soma halkında tam destek geldi. Yusuf Demir’in attığı gollerle 3-kazanarak play-off yolunda çok önemli bir virajı daha geride bıraktı.


Toma ve Atalay Demirtaş ile goller bulan Somaspor, bu galibiyetle puanını 29’a yükselterek hem haftayı zirvede tamamladı hem de en yakın rakibine puan fark attı. Bu yayın aradığınız maçın değil mi? Maç saatinde ücretsiz olarak başlayacak maç yayınını HD kalitede canlı izleyebilirsiniz.


Haberleri Spor Toto BAL 8. Grup’ta zirve mücadelesi veren Yıldırım Belediyespor, 19. Manisa derbisinde ise Urganlıspor’un konuğu olan lider Somaspor rakibini 2-mağlup ederek puana uzandı. Ligde A Grubunda Yenişehir Belediyespor puanlık farkla zirvedeki yerini korurken, B Grubunun yeni lideri puanlık farkla da olsa Kelesspor oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar