28 Ekim 2016 Cuma

Türkmenistan ülke kodu

Türkmenistan ülke kodu

Virjin Adası : 2UG Uganda 3UA Ukrayna 9OM Umman 9Ürdün 598. Kodları - Ülke Kısaltması - Ülkelerin Alan Adı Kısaltmaları Hakkında Ansiklopedik Bilgi. Bu nedenle ülke kodunu öğrendikten sonra ikinci olarak şehir kodunu iyi bilmelisiniz. Plaka, plakalar, plaka sorgulama, plaka nedir?


LKE KOD LİSTESİ: ÜLKE KODU: ÜLKE ADI: 001: Fransa: 002: Belçika: 003: Hollanda: 004: Almanya: 005: İtalya: 006: Birleşik Krallık: 007: İrlanda: 008. Kazakistan ülke kodu, Kazakistan telefon kodu kaç gibi sorulara cevap arayanlar için Kazakistan alan kodu. Dünya Uluslar Arası Telefon Kodu (Alan Kodu) Tam Liste . Türkmenistan, Ülke Telefon Kodu : 993. Alfabetik ülke kodları fihristi. LKE KODU ÜLKE ADI 0Fransa 0Belçika 0Hollanda 0Almanya 0İtalya 0Birleşik Krallık 0İrlanda 0Danimarka 0Yunanistan 0Portekiz 0İspanya 0Lüksemburg 0ABD Minor Outlying Adaları 0Septe (Ceuta) 0Ceuta ve Melilla 0Melilla 0İzlanda 0Faroe Adaları 0Norveç 0Güney Frans ız Topraklar 0İsveç 0Finlandiya 0İsviçre 038.


Kullanım ile ilgili bilgiler: Bir ülke için uluslararası görüşmelerde Ülke kodları neyse bir şehir için şehirlerarası görüşmelerde şehirlerarası kodlar da odur. Tabi ki bu yurt dışına yapılacak görüşmelerde şehirlerarası kodların kullanılmayacağı anlamına gelmez. LKE: ÜLKE KODU: ÜLKE: ÜLKE KODU: A. D: 1: Küba: 53: Afganistan: 93: Lao Dem.


Almanya: 49: Lesotho: 266: Amerikan Samoa: 684: Letonya: 371. Dünya ülkelerinin ülke kodlarını aşağıda bulabilirsiniz. Herhangi bir ülkeden bir diğerini ararken Uluslararası Çıkış Kodu sonra Ülke Kodu en son Alan Koduyla Beraber Telefon Numarası çevirmeniz gerektiğini hatırlatırız.


Türk Lirası alınabilmektedir. ABD Doları alınabilmektedir. Bu tür vaadlere kanmamanız gerçekten muhteşem olucaktır. Zira bu numaraları ve bunlara.


Türkmenistan ülke kodu

Başkent Aşkabat 7bin nüfusuyla aynı zamanda ülkenin en büyük şehridir. Uluslararası telefon aramalarında şehirler arası aramalarda olduğu gibi bazı kodlar kullanılmaktadır. Bu site üzerindeki tüm metinsel içerikler, ürün fotoğrafları ve modellemeler Prefabrik Yapı A. Yazılı izin olmaksızın kopyalamak veya alıntı yapmak yasal kovuşturma hakkı doğurur. Kamboçya Posta Kodu Kamerun Posta Kodu Kanada Posta Kodu Cape Verde Posta Kodu Orta Afrika Cumhuriyeti Posta Kodu Çad Posta Kodu Şili Posta Kodu Çin Posta Kodu Kolombiya Posta Kodu Kostarika Posta Kodu Fildişi Sahili Posta Kodu Hırvatistan Posta Kodu Küba Posta Kodu Kıbrıs Posta Kodu Çek Cumhuriyeti. Türkçe Adı Plaka Kodu AFGHANISTAN Afkanistan AF ALBANIA … KAMP TAŞITI.


Bu sebeple Türkiye’ye, diplomatik plakalarda kodu verilmiştir. Yabancı Ülke Plaka Kodları Genellikle ülke plaka kodları, plakaların sol altında harflerden oluşan aracın hangi ülkede tescilli olduğunu gösteren kısaltmalardır. Aşağıda plaka kodlarının nerenin kodu olduğu listelenmiştir. Dünyadaki tüm havaalanı ve havalimanlarının üçlü kod numaraları. Uçuş Bilgileri, Acente bilgileri, Servis saatleri ve fiyatları ilgili firmaların internet sitelerinden alıntıdır, Zamana göre değişkenlik gösterebilir.


Her bir ülke için belirlenmiş telefon kodu vardır. Alan Kodu, (İngilizce ccTLD: country-code Top Level Domain) İnternet adreslerinde ülkeyi belirten iki harflik en son uzantı. Türkiye için İnternet Ülke Alan Kodunu gösterir. Bir eşyanın menşei, bir ülkede elde edilen veya üretilen eşya demektir.


Sıcaklık ve hava, basınç, hız ve rüzgar yönü, yağış, gün doğumu, gün batımı, ay yükselişi, ay seti nem. Telefon Kodları, yurtdışı telefon görüşmelerini gerçekleştirebilmek için aramak istenen kişinin veya yerin telefon numarasından önce tuşlanması gereken, her ülke için farklı olan numara grupları olarak tanımlanıyor. Yurtdışı telefon kodu ile ilgili liste alfabetik sıraya göre hazırlandı.


Bazı ülkelerde araç plakasının yanında koyu renkle yazılırken bazı ülkelerde de logo şeklinde gösterilir. Aşağıda gösterilen harfli kodlar ISO ( International Organization for Standardization ) tarafından sağlanmaktadır. Birleşmiş Milletler tarafından yayınlanan isimler listesinde ülke adları ve kısaltmalarının temelini oluşturmaktadır. BM ayrıca, ulusları belirlemek için harfli kodlar ve sayısal kodlar kullanır ve bunlar aşağıda gösterilmiştir. ASB Ashgabad (Aşkabat) TAZ Dashoguz MYP Mary KRW Turkmanbashi CRZ Turkmenabad.


Tüm Ülkelerin telefon kod numaralarını öğren,Ülkelerin kod numaraları,Uluslararası ülke telefon kod numaraları,Tüm ülkelerin telefon kod numaralarını öğren,Ülkelerin telefon alan kodlarını öğren.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar