12 Ekim 2016 Çarşamba

Duolingo nedir

Duolingo, dünyanın en popüler dil öğrenim yoludur. Tamamen ücretsiz, eğlenceli ve bilimseldir. Kimseye ana dili gibi konuşmayı vadetmiyor ama. Practice online on duolingo. Eğer işiniz bilgisayar başındaysa günde dakika ayırarak ingilizcenizi geliştirme imkanına sahipsiniz.


Duolingo nedir

Eğlenceli ve tamamen ücretsiz. Dil Öğrenimi dalında Editörün Seçimi ödülü. Açık ara en iyi ücretsiz dil öğrenme uygulaması. Almanca, Fransızca ve Rusya dillerinde uygulamalı derslere katılabilir, ister web üzerinden isterseniz mobil uygulamayı indirerek, her zaman kullanabilirsiniz.


Bugün günlük seriden sonra İngilizce sertifikamı lingot karşılığı almış bulunuyorum. Darısı İtalyancanın başına :) Öncelikle daha önce lisede ve üniversitede İngilizce için çalışmalarım oldu. Memorize anything while playing a game!


Doğru cevaplar ile, zamana karşı yarış için puan kazanın ve seviyenizi ilerletin. Uygulama üzerindeki dersler etkilidir ve bunun dil öğrenmek isteyen kullanıcılar üzerinde oldukça etkili olduğu görülmektedir. Dünya genelinde milyondan fazla kullanıcıya sahip bu mobil dil okulu artık Türkçe konuşan kullanıcılarına da yabancı dil öğrenme fırsatı sunuyor.


Giriş Yap butonuna dokunun. Gerekli bilgileri girin ve Tamam butonuna tıklayın. Açılan ekrandan simgesine tıklayın. Benim fikrim intermediate, ama öğrenmekten daha çok bildiklerinizi pekiştirmek, belki hatırlamak için faydalı gibi. Sadece vakit kaybedersiniz.


Fakat burada bir sorun ortaya çıkıyor. Sizin için söylemiyorum. Okulumuz bir köy okulu ve branş öğretmeni olarak çok eksiğimiz var. Bu yüzden projeye başvurduğumuzda çok tereddüt ettik. Eşim ve ben İngilizce öğretmenleri olarak neredeyse tamamen iki öğretmenle tamamladık projeyi.


Tabii bunları anlatmadan önce nedir ve nasıl başvurulur onu anlatmalıyım. Evden doğrudan girilebilen test pratiktir ve benzeri sertifika seçeneklerine göre çok daha ekonomiktir. Sitenin işleyişi hakkında bilgi verelim. Yolda, sokakta, otobüste, her yerde akıllı telefonlar elimizden düşmüyor.


Duolingo nedir

Over languages to choose from - all completely free! Far and away the best language-learning app. Eğer sizde benim gibi koca koca dil kitaplarından bıkmış ve hiç bir şey öğrenememişseniz bu uygulamaya bir bakın derim.


Bu hizmetin kullanımı tamamen ücretsizdir. Uygulama vasıtasıyla öğrenebileceğinzi diller arasında İspanyolca, Fransızca, Almanca, Portekizce, İtalyanca ve İngilizce yer alıyor. Herhangi bir paralı üyelik, reklamlar ya da gizli gelir kaynakları barındırmayan.


Doulingo tamamen ücretsiz bir şekilde dilde destek veriyor. Türkçe desteği yok, fakat önce biraz İngilizce çalışıp sonra diğer dilleri kolayca öğrenebilirsiniz. Eğitimde Oyunlaştırma Nedir? Teknoloji üzerinde verilen oyunlaştırma eğitimi denilince akla ilk gelen uygulama DuoLingo olur. Günümüzdeki oyunlar gibi düşünebiliriz.


Bu uygulama bilgi uygulaması tarzı yapılmış ve halka sunulmuştur. Etiketler: dil öğrenme uygulaması, duolingo nasıl kullanılır, duolingo nedir. Aşağıdaki Konular da İlginizi Çekebilir: Android 2. HTC One SV Telefonu Modem Olarak Kullanma Resimli Anlatım.


General Mobile Discovery Air Hard Reset. Ben bir ara kullanmıştım ki zaten ingilizcem iyidir ve pratik yapıyordum. Evet, gayet güzel şekilde öğreniliyor. Tabi sadece buradan değil, ingilizce hikaye kitapları, ingilizce alt yazılı diziler ve bir de insanlar ile karşılıklı konuşmak çok daha iyi olur.


Kendisi hem mobil hem de bilgisayar ortamında kullanabileceğiniz dil öğrenme programı. Ben şahsen en çok mobil versiyonunu kullanıyorum. Tabiki farklılıkları var, web versiyonunda daha çok dil bilgisi öğrenebiliyorsunuz. O dil bilgisi içeren sayfaları nedense(:D) mobil versiyona geçirmemişler o yüzden ben 2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar