12 Ekim 2016 Çarşamba

Izmir posta kodu

Posta Kodu ile ilgili bu madde bir taslaktır. Madde içeriğini geliştirerek Herkese açık dizin kaynağımıza katkıda bulunabilirsiniz. ZMİR ilçelerinin posta kodu listesi aşağıdaki tablodan öğrenebilirsiniz. Semt, köy ve mahallesine ait kodları bulmak için lütfen ilçenin üzerine tıklayınız. En doğru adres sonucuca ulaşmak için önce aşağıdaki listeden gönderinizi yapacağınız ilçeye ulaşın.


Sonrasında mahalle yada köylere ulaşarak en alt kırılımı seçmelisiniz. Izmir Bornova Bornova Ergene Mah. Sayfamızda İzmir yeri posta kodu bilgisi yer alır.


Posta kodu, plaka kodu ve ip adresleri arasında kayboldunuz eğlenmek için 3d oyun oynayabilirsiniz. Posta kodu, bir adrese mektup gönderirken gerekli olan harf veya basamaklar serisidir. Bir kere posta kodu kullanıldığında, diğer işlemler için de mümkün hale gelir. Posta kodu belirtilen gönderimler hızlı ve sorunsuz bir şekilde alıcısına ulaşır. PTT den alınan güncel posta kodları ile güçlendirilmiş ve hizmete alınmıştır.


Posta kodu bulunduğunu il ve ilçenin mahallesine kadar olan kısmının elektronik olarak tarifidir. Trafik (plaka), telefon alan kodları, İzmir il ve ilçeleri posta kodları listesi. Posta işyerlerinden, 1Posta kodu danışma servisinden, öğrenilebilmektedir.


POSTA KODU DANIŞMA SERVİSLERİ VE HİZMET VERİLEN İLLER. Vatandaşlarımız, “119” telefon numarasını çevirmek suretiyle, istedikleri adresin posta kodunu öğrenebilmektedir. Bir cevap yazın Cevabı iptal et E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Adresi girerek doğru posta kodunu bulabileceğiniz gibi posta kodunu girerek hangi adrese ait olduğunu da bulabilirsiniz. Adres kodu ülke sınırları içindeki tüm konutlara ait haneli özel bir numaradır.


Zorunlu deprem sigortanızı kolayca yaptırmak ve deprem sonrasında size vakit kaybetmeden ulaşmamızı sağlamak için. Bu sayfa posta kodu bulma hizmeti vermek için hazırlanmıştır. Posta kodunu bulmak için sırasıyla il-ilçe-semt seçerek aradığınız adrese ait posta kodunu bulabilirsiniz. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü İzmir SBÜ Dr.


Aradığın aşk en kalabalık arkadaşlık sitesi izmir. Kız arkadaş ve erkek arkadaş bulmak artık çok kolay! Profilini oluştur, arkadaş ara, sohbet et. Arkadaşlık, aşk ya da evlilik arıyorsan arkadaşlığa izmir. Hayallerindeki kız arkadaş ve erkek arkadaş seni bekliyor.


Izmir posta kodu

Gürcistan posta kodu listesini takip etmek için bizi tercih edin. Her ülkenin kendine özgü bir posta ve telefon kodu var. Türkiye’nin posta kodu ve telefon kodu kaç? Tanıtım Konferansına Kayıt Olmak İçin Tıklayın.


Transandantal Meditasyon nedir? Tüm dünyada her yaş grubundan. Nisan (58) Mayıs (47) Haziran (68) Temmuz (1) Ağustos (141). Büyükşehir Belediyesi, İzmir ilinin büyükşehir belediyesidir.


Açık Uluslararası Satranç Turnuvası 02. Sorularınız için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.


Parolanızı E-Posta ile sıfırlamak için kullanıcı adınız ile birlikte e-posta adresini giriniz ve işlem kodu isteyiniz. Sisteme kayıtlı e-posta hesabınıza gönderilen işlem kodunu ilgili alana girip, yeni şifrenizi e-postanıza gönderebilirsiniz. Sistemden e-posta gelmiyor ise junk ve spam klasörlerini kontrol ediniz.


Izmir posta kodu

Sitede firma ve inşaat sektörü için ürettiği metraj, keşif, maliyet analizi ve hakediş düzenleme paket programları tanıtılıyor. Magazin haberleri, Magazin son dakika haberleri galerileri ve videoları Posta Magazin sayfasından takip edebilirsiniz! Yeniliklerden haberdar olmak için E-Posta listemize kayıt olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar