18 Ekim 2016 Salı

Iş kısmeti kapalı olanlar için dua

Bir hanım kardeşimiz her konuda kısmetinin kapalı olduğunu yazmış ve bunun için dua istemiş benden. Duaların düzenli bir şekilde tekrar edilmesi rızk kapılarının daha kısa sürede açılmasını sağlamaktadır. Rızık ve bereket iş ve kısmet açıklığı için dua okadar sıkıntıdayım ki inanın ne yapsam çare olmuyor sanki yıldır iş bulamıyorum. DUA var mı sürekli dua okuyan allahıma dua eden biriyim ama artık dayanamıyorum her kapı üstüme kapanıyor. Kapalı olan kısmeti açmak için okunacak dua.


Okuyacağınız duanın en başında kez besmele çekmelisiniz. Eş kısmetim ve iş kısmetim kapalı Nuray. Bazı kişilerde iş yerleri olmalarına rağmen borçtan bir türlü kurtulamazlar. Sanki iş yerlerinin üzerinde kara bulutlar vardır.


Bu kara bulutlar iş kısmeti kapalı olan kişilerin üzerinde hiç. Hepimiz bu dünyaya sınav vermek için geldik, bazılarımız Allah’ın takdiri sebebiyle daha zor sınavlara tabi tutuluruz. Bunun nedenini bizler bilemeyiz ve sorgulayamayız. Bir bardak temiz su alınır ve bunun üzerine 1defa aşağıdaki ayetler okunup üflenir.


Rızık-iş kısmet,anlaşılmak ve merhamet isteyenler,sabah akşam bu esmaları okumaya devam ederler ise en. Günümüzde hayırlı bir evlilik için geçim sağlanabilecek bir işin de olması gerekmektedir. Ancak her birey, uzman olduğu ya da ilgi duyduğu alanlarda iş sahibi olamamaktadır.


Ancak böyle bir durum karşısında kişilerin yapacakları pek fazla bir şey olmamaktadır. Satışlarınızın Artması İçin Dua - İş Bulma ve Rızık İçin Dualar - Estanbul. Yâ Allame’l guyub,yâ Gaffare’z zunub,Yâ Settare’l u’yub,Yâ Kâşife’l kurub,Yâ Mukallibe’l kulub,Yâ Munevvire’l kulub,ya Enise’l kulub,Yâ Müferrice’l humum. Yukardaki vefki kısmeti kapalı olan bir kadın veya bir bakire üzerinde taşırsa koca bulur. Sınavda Okuncak Dua İş İçin.


Rabbim isteyen herkese hayırlı evlilik, hayırlı evlat, hayırlı iş, hayırlı zenginlik, hayırlı sağlık, hayırlı arkadaş, her şeyin hayırlısını versin inşaAllah. Evlilik için kısmeti kapalı olanlar Yâ Şekûr c. Bu işlem gün devam edilir. Kısmeti Baglı Olanlar İcin Dua.


Sonuç olarak sıkıntısı gider, rızkı ve kısmeti açılır ve kazancı artar. Bizim çevremizde yararlanan çok oldu hepsinin durumu düzeldi. Her okuma sonunda kere üflenir. Sihir,nazar veya herhangi bir nedenle kısmeti bağlanmış kız yada kadının kısmetinin açılması ve evlenmesini temin etmek için gün bir kere Evrad-ı Bahaiyye okunur.


Sonuçta 1defa suya üflenişmiş olmalı. Okuma işlemi bittikten sonra hastaya içirilir. Başı dertte, sıkıntıda olan, büyük bir problemle karşılaşmış olanlar için dua ;. Peki hangi dualar ve sureler cuma günü okunmalıdır. Cuma günü hangi dualar okunur?


Hun: Kenzül Rızık Bereket Duaları. Değerli ziyaretçimiz, asıl kısmeti kapalı olanlar size bu sözleri söyleyenlerdir. Zira o kimseler malasef İslam dininden yeteri kadar nasiplerini almamışlar. Belkide sizin kısmetiniz evlenememenizdir, zira belkide yüce Mevla’mız size uygun bir eş adayı olmadığından veya şu anda olmadığından nasip etmiyordur. Demek ki kısmetini bağlamışlar.


Zaten falan ve filan komşulardan da şüphe ediyoruz. Dünyada vasıflı olanlar Cennette de vasıflılarla evlenirler. Bu bakımdan da kısmet bekleme devresini güzel vasıfları kazanma, çoğaltma. Nasıl bir şeydir bu kısmet? Arkadaşlar, kısmet kapalı olabilir mi?


Nedir bu, açıklayabilecek olan var mı? Ama klasik lafların dışında olsun. Yok hayırlısı, yok demek ki hayırsız olacakmış gibi şeylerle değil.


Takıntı, depresyon, zorlayıcı akıldan çıkmayan düşünceler, kafa karışıklığı, mantık parçalanması, ölüm ve intiharı isteme, hayattan zevk almama, nefsi emmareden kurtulamama, nefsin firavunlaşması, hayali görüntüler, istimna. Hadi Allah kolaylaştırsın kardeşlerim. Yani şansı, kısmeti kapalı olan birisinin kısmetini, şansını açma büyüsü yapılır.


Demem o ki lafı fazla uzatmadan burak hocam bana vefk tılsımı hazırladı ve sıkıntım çok kısa sürede bitti iş böyle olunca bende güvenerek tüm çevreme akrabalarıma bile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar