20 Ekim 2016 Perşembe

Kolay kartpostal yapımı

Kartpostal yapımı Canva ile çok kolay. Sürükle-bırak yönteminden faydalanın. Craft a postcard for your next project with Canva! Whether you’re promoting your business, getting the word out about your event, or just creating a fun and personal way to share your artwork, start with an awesome postcard.


Fon kağıtlarından boyutlu kolay kalp kart yapmak için makas, yapıştırıcı, cetvel, kalem, Pembe dış kap, Beyaz. Eskiden Yılbaşlarında,Bayramlarda,Özel günlerde Birbirlerimize Hep Kart Yollardık. Malesef Artık Teknolojininde Faydalarından Yararlanarak Sevdiklerimize özel Günlerde Kart Postal Göndermeyi Bıraktık. Resmimizin Yazıcınız Vasıtasıyla Bir. Pratik yöntemlerle sevdikleriniz için kendi emeğiniz, kendi el yazınızla nasıl yılbaşı kartları hazırlayabileceğinizi gösteren bir video hazırladım.


Yılbaşı kartı yapımı kartpostal yapımı ve çok daha fazlası işte bu kadar kolay… Basit birkaç malzeme ile harikalar yaratmak, sevdiklerimize ise mutluluk vermek işte bu kadar kolay. Sevgiliye yılbaşı hediyesi kişiye özel kitap. Kartondan yılbaşı şapkası yapımı çok kolay ve oldukça eğlenceli. Merhaba arkadaşlar,büyük bir heyecanla yapıp henüz bitirdiğim kartlarımı paylaşıyorum sizlerle,bu yazım yayınlandığı zaman ben büyük bir ihtimalle yolda yada İzmir’de olucam,çok heyecanlıyım bu aktivite için,kusurlarım için şimdiden kusura bakmayın. Annemlerin evinde bilgisayar olmadığı için cevap yazamayabilirim,ya da arkadaşlarımdan yararlanabilirim,hepinizi.


Malzemelerin kolay temin edilebilir olması nedeniyle, el yapımı kartpostalları tasarlamak çok kolay hale gelmektedir. Ayrı bir layer açıyoruz ve siyaha boyuyoruz. Filtersketchgraphic pen uyguluyoruz.


Filter-Blur-Gaussian blur uyguluyoruz ve layerimizi normalden screene çeviriyoruz. Daha sonra opecitysini 7a yapıyoruz. Ben kitap ayraçlarımı yaparken kartpostal kullandım , siz fotoğraf kullanarak ayraçlarınızı daha da özel bir hâle getirebilir, sevdiklerinizi bu minik hediyelerle. Bu videomuzda 3d kart nasıl yapılır güzel bir örnek göstereceğiz. Sevdiklerinize yılbaşı tebriğinizi mesaj atmak ya da telefonla aramak yerine bu yıl bir değişiklik yapın ve yılbaşı kartı yollayın.


Kolay kartpostal yapımı

Resimli anlatımlı yılbaşı kartı hazırlama. Bu yönden büyülenenler için kartpostal oluşturmak zor olmayacaktır. El yapımı ürünler, el yapımı, giderek daha popüler hale geliyor.


Bu aktiviteye ilk kez rastlayanlar, özel yetenek gerektirmeyen, az pratik, çok az pratik beceriye ihtiyaç duyacaklar. Oldukça kullanışlı olurlar. Kolay Şekilde Hediye Çantası Yapımı. Ev yapımı hediyeleri bazı küçük nüanslar ve farklı düşünler ile bambaşka. Etiketlerle Hediye Paketi Nasıl Süslenir.


Kolay kartpostal yapımı

Muhteşem bir çalışma, 3d kartpostal. D KOLAY KALPLİ KARTPOSTAL YAPILIŞI. Kendi yaptığın bir kart, bazı doğum günü hediyelerinden çok daha güzel olabilir! Doğum günü davetlerinde kendi tebrik kartlarını yapman için gereken her şey edding’de var.


Ayrıca kartlarını tasarlamana yardımcı olacak ilham kaynağı niteliğinde fikirlerin yanı sıra bunları gerçekleştirmeni sağlayacak adım adım öneriler. Sırada yılbaşı kartpostal örnekleri arasından çocuklarla beraber yapılabilecek çok sevimli bir başka model var: kar küresi. Biraz karton, sim ve yapıştırıcıya ihtiyaç.


Görmüş olduğunuz bu üç boyutlu kartın yapımı tahmin ettiğinizden çok daha kolay! Tek yapmamız gereken talimatlara uygun yerlerden kağıdımızı kesip, kırmızı bir fon kartonuna yapıştırmak. Etrafındaki yıldızlarda sticker denilen renkli ve parlak yapıştırmalar. Reflections in Champagne Glasses.


Aslında aynı işlemler yapılıyor. Ancak yazacağım detaylar sayesinde daha kolay gönderebilme ve doğru bir gönderme sağlayıp elinize ulaşmasını sağlayacaktır. Yılbaşı kartpostalları nasıl yapılır, el yapımı yılbaşı kartları, evde yılbaşı kartpostalı yapımı ve el yapımı yılbaşı süsleri. Son zamanlarda, el yapımı sevenler ve basitçeyaratıcı insanlar scrapbooking tekniğini kullanarak düşünülemez güzellik tebrik kartları yaratır. Ve bu sadece bir sürü çocuk değil - standart yazıtlı ve çiçeği olan bir annem için kartpostal.


Kolay kartpostal yapımı

Dün bütün gün uğraşıp bir muhallefat transkripsiyonu bitirip, sabah ezanına kadar da okumalarımı tamamlayınca, hafiften uykusuzluğa rağmen pek huzurlu bir şekilde bloga geldim. Fotoğrafları çekmek o kadar kolay oldu ki bu kez, bu zarflara olan muhabbetim daha da bir arttı. Umarım sizin de işinize yararlar efendim.


Kart bizden, içine sevgi katmak sizden! Anneler Günü için yapımı kolay bir kart yaptık. Fakat biz bu sürprizde çiçek yerine hiçbir zaman solmayacak her zaman sevgilinizin masasını süsleyecek ufacık bir süs eşyasından bahsedeyeceğiz.


Aşkınızı anlatmanın en sade yolu olan bu şişe içerisindeki kalp sevgilinizi şaşırtacak yapımı çok kolay ve zahmetsiz bir sürpriz. Nefis Waffle Tarifi nasıl yapılır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar