26 Ekim 2016 Çarşamba

Dünya haritası indir

Kapladığı düşük alan ve ülkeler ile ilgili olarak detaylı ve ayrıntılı haritaları size sunması ile göz dolduruyor. Dünya Siyasi Haritası 2. Tabiki muadili olan çok daha kaliteli yazılımlar mevcut. Adobe Flash tabanlı olduğundan kullanımı kolaydır.


Dünya haritası indir

D World Map kullanıcılara dünya haritasını boyutlu olarak keşfetme imkanı tanıyan bir ekran koruyucudur. Sen parmak ve zoom ile haritayı taşıyabilirsiniz. Güçlü arama motoru, çok sayıda bilgi ve resim mevcut olup, sezgisel kullanımı, yaşadığımız gezegeni. EKSTRA DÜNYA TEKNO TREND İYİLİK SAĞLIK EHLİKEYF DÜNYA KİTAP DÜNYA GIDA MAKİNA MAGAZİN DÜNYA İNŞAAT.


Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletler için tasarlanmıştır. Listede 2ülke bulunmaktadır. Muhammet Talha Akın tarafından yapılıp sitemize yollanmış olan bir macera haritasıdır. Worldmap media alınan bir dünya haritası görüntüleyen basit Android uygulaması ve kullanıcı bunun etrafında kaydırma sağlar. Bu sayfada en popüler dünya haritası resimleri yer almaktadır.


Bu galeride resim (harita) bulunmaktadır. Peters, çalışmalarını dünya ile paylaşıyor. Gerçek dünya haritası yukarıda gördüğümüz şekilde ortaya koyuluyor. Bu oyun sizlere dünya coğrafyası ile ilgili her şeyi kolay ve eğlenceli bir yolla öğretecektir. Bilgisayar için yapılan en iyi dünya atlası yazılımı budur.


Fakat okuldaki derslerde işinize yarayacak, tarih dersinde ve coğrafya dersinde okuduklarınızı daha iyi anlamanızı ve daha akılda kalıcı olmasını sağlayacak haritalar bu programda yer almaktadır. Flash ile yapılmış dünya haritası programı indir. Adobe flash programında yapılmış bir harita programıdır. Yüksek çözünürlükte dünya yükselti haritası indir. Haritayı yüksek çözünürlükte indirmek için Alt kısımda bulunan indirme linkini kullanın.


Alttaki Boyutlara Tıklayınız. Harita, kullanıcılarının tek başlarına veya grup olarak kendi haritalarını yaratarak üzerinde işaretlemeler yapmalarına, bu işaretleri fotoğraflarla görselleştirmelerine ve linklerle web. Harita, yeryüzünün veya bir parçasının matematiksel formüllerden yararlanılarak belirli oranlarda küçültülüp simge, renk ve bazı özel işaretlerle bir düzlem üzerine çizilmiş taslağıdır. Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol.


Yeryüzünün tamamının ya da bir kısmının, gökyüzünden kuşbakışı olarak belli bir ölçek dahilinde küçültülerek bir zemine çizilmiş ve aktarılmış şekline harita denir. Haritaları büyük boy görmek için üzerine tıklayınız. You are at: Home Posts Tagged dünya haritası indir Browsing: dünya haritası indir. Aynı zamanda haritalar çocuklara bulundukları konum ve uzakta olanlar üzerine bir giriş yapmış oluyor.


Akrabalarının bulunduğu şehirleri veya seyahat ettikleri ülkeleri harita üzerinde somutlaştırma fırsatı buluyorlar. Avrupa Haritası İçin Tıklayınız. Coğrafi açıdan çok faydalı olan bu program ile dünya üzerindeki kıtaları, ülkeleri ve şehirleri yakından tanıyabilirsiniz. Ve program tamamen Türkçe ve ücretsizdir.


Yolların tümsek olması, farklı görsellerin bulunması gibi vaziyetler bu harita yamasında mümkün olacaktır. Coğrafya dersine ait bazı yer adlarını, maden veya sanayi bilgilerini ezberlemek oldukça zordur. Bunları bir arada görmek, bir kavram haritası gibi akılda kalıcı olmaktadır.


Yasal Sorumluluk Sitemiz hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Türkiye için yol haritası ve rota oluşturma. Bu göllerin eğer bir okyanus ile bağı olsa deniz diyebileceğimiz bir yapıya sahiptir. Aşağıda dünya dilsiz göller haritasının küçük boyutu ile büyük boyutu mevcut.


Harita üzerinden tüm ülkelerin yerlerini görebilirsiniz. Türkçe olan program ile tüm ülkelerin yerlerini kolaylıkla öğrenebileceksiniz. Eğitim bölümünde en iyi ve yüksek çözünürlükteki fotoğrafları bulabilir ayrıca hemen indirebilirsiniz.


Program ile ayrı ayrı kıtalardaki ülkeleri. Ayrıca dünya haritası resimleri farklı boyutlarda ve renklerde sitemizde yer almaktadır. Bütün hakları saklıdır, izinsiz kopya edilemez ve kullanılamaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar