19 Ekim 2016 Çarşamba

Bornova özkanlar kiralık daire

Bornova özkanlar kiralık daire

Not: dai̇re ai̇leye ki̇raliktir. Dairemiz sessiz, sakin ve güvenli bir mevkide, sağlık ocağı, pazar yeri, market, okul, otobüs duraklarına yakın bir konumdadır. Bornova bölgesinde adet kiralık Daire aylık 1. TL fiyatından başlayan kiralık konut bulunmaktadır. Her ne kadar Bornova’da öğrenci nüfusu yoğunlukta görünse de yerleşik olarak Bornova’da yaşayan ve yaşamak isteyen ciddi bir kitle bulunmaktadır. GÖRKEM EMLAK Firmasından İzmir Bornovada Kiralık 1mDaire 1. Hayallerinizdeki fiyat ve özelliklerde güncel Kiralık Daire ilanları için emlak69.


Bayraklı Adalet Mahallesi Şehit Plt. Türker Aydın Sokak adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. TURYAP BORNOVA ÇAMDİBİ TEMSİLCİLİĞİ - Kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada!


Bornova, İzmir Bölgesindeki Kiralık Daire İlanları - Emlaktown. Konut İşyeri Arsa Devremülk. Daire Dubleks Daire Müstakil Ev Residence. Yazlık Villa Yalı Dairesi Köşk.


Bornova özkanlar kiralık daire

Kooperatif Prefabrik Ev Bahçe dubleksi Genel. KUPON BÖLGEDE KİRALIK BİNA. Komple Bİna Olarak Da Satilabİlİr Fİyat KonuŞulur Ayni Bİnada Daİre Ve Teras Var Yavuz C. Satılık ve kiralık emlak ilanları. Sonraki Slayt Gösterisi Durdur.


KARYEL GAYRİMENKUL HASEKİOĞLU - Kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada! Site Bloklu, otoparklı ve her katta iki daire mevcuttur. KARAKOL YAKINI BAKIMLI İŞYERİ. Caferağa, Kadıköy, İstanbul-Anadolu.


Bornova özkanlar kiralık daire

ZKANLAR MİGROS YAKINI FUL EŞYALI. Fotoğrafı Büyüt (Ultra Foto) 300. LİVA gayrimenkul adres, telefon ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. ZMİR BORNOVA ÇAMİÇİ KİRALIK TİCARİ MÜLK.


Tüm duyuru ve kampanyalardan ticari e-ileti yoluyla haberdar olmak istiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar