14 Ekim 2016 Cuma

Nostaljik kartpostallar

Nostaljik kartpostal tasarımları genellikle resim çizimlerinden oluşmaktadır. Acaba hangisi insanları daha mutlu etmiştir? Eski zamanlarda özel günlerin bir geleneği olan kartpostallar mı, yoksa şimdi kolayca gönderilen E - Kartlar mı? Ah nerede o eski aşklar diyorsanız, nostaljik kartpostallar eşliğinde eski aşklara ve zamanın güzellik kavramına kısa bir yolculuğa çıkın.


Eski kartpostallar, mektuplar ve fotoğraflar-Nostaljik -Antika - 70x100cm Dekoratif Kanvas Tablo. Kasnaklı Canvas, Sıfır, Ücretsiz Kargo. Hem küçük hemde kız genelde Teşekkürler Ellerinize saqLık.


Bunlar, craft çalışmalara çok farklı ve nostaljik bir hava katıyorlar. Kitabımdaki bazı çalışmaların dekorasyonunda bu. Artık postane önlerinde kurulan kartpostal tezgahları birer birer ortadan kalktı.


Nostaljik kartpostallar

Bir kere yurtiçi ve yurtdışı gezilerinden, antikacılardan, eskicilerden, müzayedelerden, bitpazarlarından topladığı sayısız objeyi faydalanarak bir. Arkasına dolma kalem ile yazılmış çok samimi yılbaşı kutlama mesajları. Kartpostallar yerini SMS’lere e-maillere bıraktı. Yeni yılını kutlar, sana ve ailene sağlıklı uzun ve mutlu nice seneler dilerim. Size gelen bu kartpostallar bir de evde adeta özel bir fotoğraf gibi albümlerde saklanırdı.


Geçmişin izlerini bir fotoğraf karesinde saklayan kartpostallar, anıların en canlı tanıkları olarak karşımıza çıkıyor. TL üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz. PTT , Şubat Sevgililer günü dolayısıyla düzenlenen. Hazırlanan kartpostallar, PTT’nin üzerinde Bergama Akropolü, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ve “82. NOSTALJİK KARTPOSTAL KAMPANYASI Isparta Belediyesi’nin nostaljik kartpostal kampanyası törenle başladı.


Nostaljik kartpostallar

Anketler Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın. Döner telefon, vinil disk, pikap ve ahşap masa daktiloda. Tartı ölçekli bir trenin önünde duran bir kadın ağırlığını ölçmek bir adamın profili.


Geri Seyahat Yeşilçam filmlerinin nostaljik ilçesi:. Cağaloğlu’ndaki bir çok küçük yayınevlerinin bastığı, talep gören görsel. Bu site bir iştirakidir.


Yavaş yavaş yazıp göndermeye başlayacağım. Nostaljik Ürünler Oyun Hamurları Puzzlelar Slime Kinetik Kum Squishy AKSESUAR. Anahtarlıklar Cüzdanlar Diğer Aksesuarlar. BERGAMA KARTPOSTAL VE PULLARIYLA NOSTALJİK BAYRAM KUTLAMASI. Eski tip kartpostallar gitgide ortadan kalkarken, siz de kartpostal yerine geçebilecek ahşap foto gibi bir hediye düşünebilirsiniz.


Siz de bu yeni başlangıcınızı hafif nostaljik unsurlar katarak güzelleştirebilirsiniz. Yılbaşı tebrik kartlarıyla birlikte hem sevdiklerinizi hem de kendinizi mutlu edebilirsiniz. Minyatürler, çini desenleri, halı motifleri, antik parçalar, hayvanlar, karlı noel manzaraları, reprodüksiyon kartları bu grubun en gözde ürünleri.


Nostaljik kartpostallar

Istanbul, Türkiye ve Tarih hakkında daha fazla fikir görün. Koleksiyonluk, ay önce satışa sunulmuştur. Karşınızdakine değer verdiğinizi gösteren, içten bir ifade biçimi. Projeye her gün yeni isimler ekleniyor.


Workshop’lar planlanıyor. Biraz klasik olsada eskiden… diye başlayacam söze. Eskiden kartpostallar vardı, yılbaşı, bayram, doğum günü tebriklerimizi ilettiğimiz… Şimdiki gibi sanal değildi herşey doğaldı. Bütün duygulrımızı, sevinçlerimizi, güzel dileklerimizi satıra sığdırırdık, ama içtenlik vardı. Sonra o kartpostallara cevap.


Eski Radyolar için sayfada toplam 1ilan bulundu. Eski sevdaların yerini yeni ihtiraslar aldığı içindir ki, çok şeylerimizi yitirdik. Nerede o eski sevgiler,saygılar ve hatıralar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar