31 Aralık 2018 Pazartesi

Ya mukallibel kulub evlilik

Aktaracağımız evlilik duasında hem Allah’ın esmaül hüsnası, hem de Kur’an-ı Azimüşşan’ın suresi yer alacak. Saç Bakımında Mucizeler Yaratan Karbonatlı Aspirin Maskesi Saç bakımı, her daim hatırlattığım üzere, öncelikle sağlıklı iç beslenme ile başlar. Ardından dış beslenme ile devam eder. Saçlarınızın daha canlı, daha parlak ve daha hacimli olmasını sağlamak için biraz efor sarfetmeniz gerekir. Kalpler senin elindedir Allah’ım, kalpler senin elinde olduğu gibi kalıplar da senin elindedir.


Sen hem kalbimize hem de kalıbımıza (bedenimize) huzur ve esenlik verir, mutluluk ve feyiz yağdırırsın. Ve tüm kalblerdeki duygu geçişlerini kontrol eden bir kudret var ki bu ahengin kontrolünü elinde tutar. Kalplerin evirilip,çevirilmesini ve yeryüzünün sükunetle devamını sağlayan “mukallibel kulub” tür O (cc). Allahümme Ya Mukallibel Kulub Duasının Türkçe Okunuşu Allahümme ya mukallibel kulûb, sebbit kalbî ala dînike. Peygamber Efendimizin tavsiye ettiği bu duayı her namazdan sonra defa yada daha fazla okumaya çalışmalıyoz.


Size başımdan geçen bir olayı anlatayım. Benim yaşadığım aşk mı bilmiyorum. Evlilik için hep dua ederdim şöyle olsun böyle olsun. Tam duamda ettiğim gibi Allah karşıma böyle birini çıkardı.


Ya mukallibel kulub evlilik

Karakter olarak bir gün onla bir gün başkasıyla gezecek bir. Allahümme, yâ mukallibel kulûb, sebbit kalbî, alâ dînik ““Allah’ım, kalbleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak Sensin. Bir insan iyi olduğu için tüm bağını kopartabilir mi Selamün aleyküm. Size danışmak istediğim bu sorumu sabırsızlıkla beklediğimi bilin. Vereceğiniz cevap içinde Allah razı olsun.


Hocam evlilik niyetiyle istişare ettiğim adamla resmi bir yola girmek için karar aldık. Kendisi bana beni beklemem için söz vermemi istedi. Bende bekleyeceğime söz verdim.


Ya mukallibel kulub evlilik

Ben zayıfım, zaafımı Sen’in rızâ-yı şerîfini kazanma husûsunda kuvvetlendir. Nasip kısmet dilek bereket hacet evlilik için çevirgel duası bulunan site. Büyüklerimizden evlilik.


Bu Yazıyı Okumadan Kısmet Açma Duası Yapmayın! Aktaracağımız duanın kısmet açmak için neden bu kadar etkili olduğunun sebebini izah ederek duamıza geçelim. Sebbit kalbî ‘alâ dînike. Tirmizî, “Deavât”, 124) 17. Ey kalpleri hâlden hâle çeviren Allah’ım, kalbimi dinin üzere sabit kıl.


Allahümme âti nefsî takvâha, ve zekkiha ente hayru men zekkaha, ente veliyyuha ve mevlaha. Elhamdulillah cevaplar iyi. Hele iman kardeşim konuyu son dakikalarda Ebu Talip örneği ile çok güzel açıklamış ve üstelik esaretten kurtulmasından bir gün sonra bu röportaj da konuşmak ona nasip oldu. Bu yazımızda en güzel dualar biçiminde söylenmiş hadisi şeriflere yer vereceğiz.


Fahrı alem olan Peygamberimizin farklı konuda söylemiş olduğu duaları sizlerle paylaşacağız. Bu hadisler, dua hükmünde olup yüzyıllardır Müslümanlar tarafından okunmaktadır. Sual: Doğru yolu bulmak için dua edilirse, doğru yol hangisiyse, Allah’ın ona göstereceği bildiriliyor. Allahümme,ya müfettihal ebvab,ve ya müsebbibel esbab,ve ya mukallibel kulubi vel ebsar,ve ya delilel mütehayyirin,ve ya giyasel müstegisin,ve ya müferricel mahzunin,tevekkeltü aleyke ya rabbi,kadaytü fevveztü faraztü emri ileyke,ya rezzaku,ya fettahu,ya basitu,ve sallallahu ala hayri halkihi Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain. Merhaba arkadaşlar çok düşündüm yorumları okudum hatta ay boyunca Burak bey e yazdım nasıl olur olur mu diye.


Kalbimi, dîninde sabit kıl, yanî dîninden döndürme, ayırma! Kalbleri iyiden kötüye, kötüden iyiye çeviren, ancak sensin. Allah’a yalvarıp yakaracaksınız, Onun sevdiği işleri yaparsınız, Onu memnun edersiniz.


O da dilerse, sizin için kader levhasında çizmiş olduğu yazıları değiştirir. Hayırlı hayat verir, ömrünüzü uzatır, iyi evlilik nasip eder, siz de duanızı Allah’ın kabul etmesiyle kaderinizi değiştirmiş. Dil sözleri Dini çocuk yetiştirme sözleri dini evlilik sözleri düğün davetiyesi sözleri Eğitim Sözleri evlilik sözleri gül sözleri güzellik.


Ya mukallibel kulub evlilik

Dua Hakkında dua istek dualar DUA Rehberi Dua İstiyorum Efendimizin duaları evlenmek için dua evlilik için dua Evrad-ı Kudsiye güzel dualar Hadislerde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar