6 Aralık 2018 Perşembe

Köpeğim ayakta duramıyor

Arkadaşlar akşam hiç bir şeyi yokken sabah köpeğim arka ayaklarını kaldıramadı. Benim yardımımla ayağa kalktı, zorla yürüdü, sonra tekrar oturdu. Gençlik hastalığı olabilir mi?


Anlattığınız şikayetler, her sindirim sistemi hastalığında görülebilen genel belirtilerdir. Sadece bu belirtilere bakıp teşhis koymak imkansız. Merhabalar yaşında bir goldenım var bugün caddebostanda çook uzun bir yürüyüş yaptık aonra eve geldik sitede gayet canlı yürüdük uyudu uyandı evde arka ayaklarına basamıyor halsizliği yogunluktan ama o neden olmuştur sizce. KÖPEĞİMİN TÜYLERİ DÖKÜLÜYOR NE YAPMALIYIM ? Gerçekten can sıkıcı bir durumdur. Sevdiklerinizin tüyleri , genellikle aşağıdaki nedenlere bağlı olarak dökülür.


Sitemize Hoşgeldiniz, Ziyaretçi! Yaklaşık yaşında erkek muhabbet kuşum var. Olduğu yerde kanat çırpıyor başı geriye dönüyor uçamıyor ötmüyor ve ayakta duramıyor. Kullanıcılar: Şu anda 1çevrimiçi kullanıcı var.


Henüz aylık, kg’lık minicik bir kızdı. Besleme gönüllülerinin dağıttığı çiğ et ve kemikten yemiş, bağırsakta biriken kemik parçaları iltihaba yol açmıştı. Karnı öyle şişti ki güçlükle nefes alıyordu. Ağrıdan ve şişkinlikten ön bacakları kasılıp kalmıştı, ayakta duramıyor, sürekli ağlıyordu. Sepette indirimli fiyat.


Sokakta başından ısırılarak yaralanmış ve kısmi felçli halde bulduğumuz yavru kediciği (yürüyemiyor,ayakta duramıyor, patileri bilekten ters dönmüş olan ve felçten sebep bağırsaklarından da problemi vardı)başarıyla , sabır, ilgi ve alakasıyla. Hastalığın ileri aşamalarında mikrobun vücudun diğer organlarına yayılmasına bağlı olarak, kanatta tutulma, ayakta tutulma gibi durumlara bağlı olarak gelişen uçamama, topallama ve yürüyememe halleri gözlenebilir. Uzun süre belirti vermeden sinsi bir şekilde seyreden hastalıktır. Refleksoloji ile felç nasıl tedavi edilir ile ilgili sorular, makaleler ve videolar uzman doktorlar tarafından hazırlanıyor.


Devam ederse vete götürün bence. Kafasinda şişlik falan var mı ? Ancak köpekler bazen normalden daha fazla miktarda gaz çıkarabiliyor ve özellikle de kokulu ise bu durum köpek sahiplerini rahatsız edebiliyor. Yan taraftan caddeyi gören balkonda yeni yavrulamış olan köpeğim Şila’ nın sepette yatan yavrularını seviyordum.


Ayakta duramaması düşündürücü. Bir yandan da balkondan içeri girmek istercesine dallarını uzatmış ağaçlara bakıyordum. Zorla yatak odasının kapısına kadar gelebilmiştim. Aslında ofise köpek getirmek gerçekten saçma. Güvenlikteki arkadaşlar eminim biraz yetkileri olsa Yahu ne işi var bunun burada diyecekler de yetkiden kurtarıyorum:)) Yetkin yerin dibine girsin.


Merhaba hocam kızım aylık ve yürürken koşarken bir sıkıntısı yokken duracağı zaman bazen bir ileri iki geri geliyor ve duramıyor sanki hızlandıkça dengesizliği artıyor ayrıca aşırı hareketli bir çocuk. Rose, gerçekten hiç sokağı, gezmeyi sevmiyordu. Sabahtan akşama kadar evin işleriyle uğraşıyor, durmak, dinlenmek bilmez bir hırsla her tarafı, her şeyi yıkıyordu. Temizlik merakını adeta delilik derecesine getirmişti. O, ben, köpeğim, üçümüz de günde üç defa banyo ediyorduk.


M K evimizin bahçesinde duran Duman isimli kurt köpeğimin kendisine saldırdığını belirterek benim ve köpeğim hakkında bazı şahitler bulmuş. Ancak yaptığı şikayetlerden bir sonuç elde edemedi. Duyamıyor ve yolumuza sessizce devam ediyoruz. Kalabalığın arasında dostları, tanışları görmek insana buruk bir mutluluk veriyor.


Utangaç baş selamları, bir bakışla aktarılan hisler. Ağrı kesiciler biraz iş gördü ama ayakta duramıyor. Yeni doğmuş buzağı gibi ayağa kalktığında. Annem görsün de istemiyorum.


Nöbet tutmak varmış yine kaderde. Allahtan zaten uyuyamadığım bir döneme denk geldi, hiç zor olmayacak. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar