10 Aralık 2018 Pazartesi

Göz göze gelince kafasını çeviren erkek

Bazı erkekler neden göz göze gelince kafasını çevirir? Eğer aşık olduğun erkek göz göze geldiğiniz zaman hemen kafasını çeviriyorsa bu iyi değil. Veya göz göze geldiğinizde gülümseyip kafasını çeviriyorsa bu da iyi bir şey değil.


Ve bunu uzun bir süre devam ettirmesi. Uzun süreden kastım dakikalar değil elbet, ne sen trensin. Güven, atletizm, maceraperestlik, zeka, mizah, hikaye anlatma kabiliyetinizi karşı tarafa yansıtan kısa bir hikaye anlatarak kendinizi diğer erkek sürüsünden ayırın.


Ona şaşırmış bir ifadeyle bakmıştım ama şaşırmamın sebebi yanağındaki. Victor un cesaretiyle gaza gelip eşlik etmeye başladı,- Ahh Yuri! Ben ise “annem bizi neden terketti” diye ağlayan kızımın kafasını okşayıp teselli eden erkek.


Bir iki dakika sonra arkasına bakıp göz göze gelince gülümsedi ve ben de bir fırsatla konuşmaya başladım hatunla. Ağa takılanlardan beğendiklerini alır. Daha sonra da kürsüye tane siyahlar içerisinde yakışıklı çocuk çıktı hepsi deri ceket giymişti ve neredeyse akının boylarındaydılar içlerinden esmer olanla göz göze gelince çocuk ifadesizce bakmıştı aynı şekilde karşılık verince ise hafif bir gülümseme yolladı tam o arada biri kolunu omzuma attı sağıma.


Otizm nedir ve otizm tedavi yöntemi nedir sorusuna bu otizm makalemizde cevaplar veriyor olacağız. Otizm, “Yaygın Gelişimsel Bozukluklar” ana başlığı altındaki bir grup gelişimsel bozukluklardan bir tanesidir. Bu grupta otizmin yanı sıra “Asperger Sendromu”, “Çocukluğun Dezentegratif Bozukluğu”, “Başka Türlü Adlandırılamayan Yaygın Gelişimsel Bozukluk.


Bana dokunmak istemiyor musun? Bakışları öyle anlamlıydı ki, göz göze geldiklerinde Jongin olayı anlamıştı. Sana dokunmayı istiyorum! Merhaba Arkadaşlar sizden akıl bekliyorum ve hemen olaya geceyim. Her defasında gülümsedi kadına.


Birkaç kez Rum kadınla göz göze geldi Ayşe. Kadın hep aynı tavrı gösterdi, başını çevirdi. Genç erkek Rum katılımcı başını çevirmese bile yine de ne selamlaşmaktan ne de yüz yüze gelmekten hoşlanmıyordu, açıkça anlaşılır şekilde.


Erkek kuluçkaya yatmaz ancak kuluçkadaki dişiyi besler. Civcivler gelince mutlaka canlı yem ve mama verilmelidir. Tekrar göz göze geldiklerinde içini çekmeden edememişti genç adam. Kendini biraz olsun toparlayabildiğinde boğazını temizleyip konuşabilmişti.


En dışarıdaki gözümüzü koruyan ve göz akı da denilen sert tabakadır. Bu damarlar sayesinde fazla ışıkta göz bebeğimiz küçülür, karanlıkta ise daha çok ışık alabilmek için büyür ama bu hareketi oldukça yavaş yapar. Muhittin Abi temiz pak traşını olmuş, ayakkabısını boyamış, takım elbisesini çekmişti.


Muhtarlığa büyük saygısı vardı, işine aşıktı. Mahallemiz için gerekirse ölür, gerekirse öldürürdü. Eliyle göz göze gelince o an anladım ki mahalle gençlerimizden birine yine nutuk çekiyor her zamanki gibi. En küçük bir şey oyunlaşabiliyordu… Çocukları izlerken birden başlarını çevirip göz göze gelmişlerdi. O anda yüzlerinde istemsiz bir gülümseme oluşmuştu.


O gülümseme her şeyi anlatıyordu. Birbirlerine daha sıkı sarılarak yürümeye devam etmişlerdi. Sahilde çocuklarla beraber vakit çok çabuk geçmişti.


Bangkok’tan başlayan gezimiz, on iki gün boyunca Chumphon’dan Tayland Körfezi adaları olan Koh Tao, Koh Pha Ngan ve Koh Samui’e devam etti. Gezimizin ikinci ayağı olan bu bölgeden sonra Filipinler’in Palawan Adası’na geçeceğiz. Aynasını ciddi bir şekilde düzelten Louis, ikilinin arasından kafasını çıkartarak yolu görmeye odaklanan Eva’yla göz göze gelince sırıttı. Bize vakit kaybetmeyen insanları severim.


Clockson, navigasyon ol. Aynı anda Harry’nin arabasıyla yola çıkmış olan Niall ve Phelia da, herkesle aynı derecede. Pasaport kontrolünden sonra valizimi almış free-shop’a uğramadan çıkış kapısına yönlenmiştim. Yan kulvardan, kucağında bir bebek ile valizi çeken bir adam, peşi sıra kendi valizini çekmeye çalışan 5-yaşlarında bir çocuk yanımdan hızlıca geçip benden önce kapıdan çıkmışlar, kapı önünde sıralanmış taksilerden birine atlayıp gece karanlığında.


Hocasına kesin tavrını koymuş bana atla deme diye hahaaa :)) Bunu Fatih hocadan duyduğumda yerlere yattım gülmekten :)) Bizimki suyu çok sever ama suya yüksekten atlamak onun için bir ölüm. Atlayınca yukarı çıkamama gibi bir endişesi var. Hatta bu yaz sonlarına kadar kafasını sokmadan denize girenlerdendi.


Erkek kadina gore sekil alirsa erkek evlilikten bir sey anlamaz. Boyle kadinlarin orani veya dur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar