17 Aralık 2018 Pazartesi

Rüyada demir para düşürmek

Bozuk para iftira ve dedikoduyu çağrıştırmaktadır. Para, alçak söze, dostlarıyla karşılaşıp görüşmeye, feryad etmemeye ve şerre delalet eder. Sarığı içinde görülen para, abdest bozmaya delalet eder. Rüyada Demir Para vermek. Alimlerin büyük bir çoğunluğuna göre rüyada görülen bozuk para laf taşımaya ve dedikoduya işarettir bozuk para alan, hiç hoşlanmayacağı ve sıkıntı yaşayacağı bir laf duyar.


Artık daha kolay yoldan kazanç sağlanabilir. Kırgın ve kızgın hallerinizin çok fazla artması manasına da gelecek bir rüya olarak tabir edilmektedir. Mahkeme ve davası olanlar da kendi karlarına sonuç alırlar.


Kırık anahtarı görmek, çevrenizde arkanızda konuşan dostlarınızın varlığına işarettir. Ancak para çantasının dibi delik ise veya para çantasının ağzı normalden çok darsa bir müddet maddi sıkıntı çekileceği yorumu yapılır. Bu sebeple rüyada anahtar görmek, rüya sahibi için Allahu Teâlâ?


Ben rüyamda mutfak da idim ve yanımda anneannem vardı ben geçen seneden kalma bir mont giyiyordum ve o montun cebinden tane kağıt para ve birsürü bozuk para çıktı. Ve buna rüyamda sevindim bu ne anlama gelir? Bir tabağa yiyecek koymak o kimsenin zengin olacağına işaret eder. Elinde cennet anahtarı olduğunu gören kimse, ibadet ve ilme nail olur.


Evinde bir küme toprak olduğunu görmek, zahmetsiz para kazanmaya, üstünde toprak olduğunu. Edinilecek bir mala, hayırlı bir işe, kırık ise bazı aksaklıklar olsa da üstesinden gelebileceğiniz güce ve kuvvete sahip olduğunuza, kadın için hayırlı eşe, hizmetçiye, rüyada elinde tutmak namaza, kurana uygun yaşamaya, düşürmek ise namazı terk etmeye ve günaha, genel olarak rızık, mal, evlat, eş, olarak tabir edilir. Bazı zaman ise ayrılık ve ölüm ile tabir edilir.


Madeni paraların bir arada bulunması ağırlığı ifade ettiği için rüyada demir para görmek çoğunlukla hayra yorumlanmaz. Bu rüyayı gören kimsenin eline beklemediği bir yerden büyük bir para gelecektir. Gelen para onu zenginliğe götürecek ilk adım olacaktır. Demir erittiğini gören insanların aleyhinde kötü sözler söyler. Bu rüya gerçek anlamına benzer şekilde tabir edilir ve rüya sahibinin maddi imkanlarının artacağına, kazancının çoğalacağına, yaşamına bolluğun, bereketin ve verimin hakim olacağına rivayet edilir.


Bir kişi rüyasında akrabalarını evinde görürse o kişilerden haber alacağına ya da gerçekten de o kimselerin yakın zamanda kendisini ziyarete geleceklerine rivayet edilir. Genel anlamda rüyada cinsel organ görmek, geniş rızk elde etmeye, bolluk ve berekete, zenginliğe, huzura, istenilen hayata ve istenen noktaya gelmeye, kalabalık bir aileye sahip olmaya, büyük başarı elde etmeye, muradına ermeye yorumlanır. Girilen işlerin, evliliklerin yahut şirket ortaklıklarının çok uzun yıllar süreceğini, mevcut durumun dışına çıkılmadan ve risklerle karşılaşılmadan, sakin, huzurlu bir hayat sürüleceğinin ifadesidir. Bir tercihte bulunmak veya yol ayrımına gelmek şeklinde de yorumlanan rüya, özellikle manevi açıdan tatmin yaşanacağını, hiçbir olumsuzluğun kişiyi.


Hayvanlarını nalladığını veya nallattığını gören, yolculuğa çıkar. Yahut işlerinde gayret göstererek çok para kazanır. Bitmeyen bir rızka işaret eder ve para kaygılarının son bulacağını da müjdeler. Maddi isteklere kavuşacak olan rüya sahibinin aşk hayatında da olumlu gelişmeler olacağını, yapılacak bir evliliğin ömür boyu huzur içinde süreceğini, arzu edilen mallara sahip olunacağını tabir eder.


Elinde bir demir oldugunu ve bunun yumusadigini gören, genis ve bereketli bir rizka sahip olur. Demir dövdügünü gören, ise yarar bir alet yapar. Bir baska rivayete görede: Çelik görmek, kuvvete isarettir. Nişanlılar evlenir, işsiz iş bulur.


Bekar kimsenin rüyada kılıcını kınına koyması, evlenmesine yorumlanır. Elinden düşmanının kılıcından daha uzun bir kılıç olduğunu gören kimse, düşmanına galip gelir. Kılıcının körleşip kesmediğini görmek sözünün dinlenmez olduğuna yorumlanır. Demir çengele bir sey astigini görmek, mu-rada ermege isarettir.


Zor olan şeyin üstesinden gelmeye, Kasap cengeli sevinçle birlikte üzüntüye yahut heal rızka, Paslı çengel üzüntü ve kedere delalet eder. Ayrıca, nişanlılar için evlenmeye ve mutlu bir yuva kurmaya alamettir. Bazen de bu rüya, iki para kesesine ya da birbirine. Kardeş, ortak, evla hizmetçi, fayda, memuriyet, velayet (Allah dostu olma) , mal, servet, delil, iş, amel, sanat ve beceri ile tabir edilir Uzun el cömertliğe.


Kılıç kırılsa kını sağlam kalsa, zevcesinin kurtulup karnındaki çocuğun ölmesine işarettir. Benzer rüya yorumları: para cüzdanı, para saymak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar