20 Aralık 2018 Perşembe

Scout ekibi nasıl olunur

Yetenekli ve Yıldız Sporcu Tespit Görevlisi (SCOUT) Mesleğinin maaşları, tanımı, ne iş yaptığı, nasıl olunduğu, meslek kodu nedir ve iş imkanları hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz. Yabancı sınırı kalktıktan sonra ülkemizde her geçen sezon oyuncu satışından daha fazla miktar bir gelir elde edilmeye başlandı. Scoutlar nasıl para kazanır? Geçtiğimiz hafta ve bugün. Bu ekipte yer alan scoutlar önemli elemelerden geçirilerek özenle seçiliyorlar ve futbol konusunda oldukça yetkin kişileri ekibe dâhil ediyoruz.


Bir diğer problem organizasyon şeması ve işleyiş. Teknik ekip ile koordinasyonları çok zayıf. Birçok yapıda scout ekip şefi ile A takım teknik ekibi arasında ciddi bir kopukluk var. Hatta bazılarının teknik ekip ile neredeyse diyaloğu bile yok. Aslında Türk Futbolu, şimdilerde önemli bir değişim sürecinin içinde.


Bundan bir kaç sene evvel “Gutto. Bir kulüp çıkıp bir yerli oyuncuya 5-milyon istiyor, sonra forma giydiğinde büyük beklentilerin altında kalıyor, kaybolup gidiyor. TÜRK yapımı MMOFPS oyunu ZULA!


Hollanda’da AZ gibi bir kulüp Ajax’a futbolcu. Hemen kaydol ve ücretsiz oyna! Otelin bulunduğu cadde trafiğe kapatılırken, Beşiktaş takım otobüsüne polis minibüsü ve polis arabası eşlik etti. Bunlar dışında otel girişinde de kişilik polis ekibi güvenlik önlemi aldı. Bu sezon beklentilerinin oldukça uzağında kalan Fenerbahçe, yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için.


Skout bir arkadaşlık uygulamasıdır. Gözlemciliğin başlangıç noktası çokça maç izlemektir. Bir scout adayı, günlük hayatta dahi gözüne çarpan oyuncuları bir yere not edip, maçlarını takip etmelidir.


Maçları takip ederken tek bir oyuncuya odaklanmayıp, gözüne çarpan başka oyuncular varsa onları da not almalıdır. GROWE EKİBİ VS MUHAMMED YT EKİBİ - Duration: 17:06. Latin Amerika ve Afrika’da iyi bir ekip kurdular. Porto kulübü şu anlayışı çok iyi yerleştirdi :Porto’nun oyuncusu pahalıdır. Tivibu Spor ekibi adına harika geçti.


O kadar scout ekibi var. Yönetim var, hoca var bir zahmet forvet, stoper ve olası bir kanat ayrılığı yerine o bölgeye birilerini bulsunlar maliyeti uygun. Birçok maçı bordo-mavili kulübün scout ekibi tarafından canlı. Valve şirketinin en popüler oyunlarından biri olan Counter-Strike. Her kulübün yayın gelirleri, sponsorlar ve ürün satışı dışında en önemli gelir kaynaklarından bir tanesi de maç günü elde edilen gişe gelirleri ile sezon öncesi satışa çıkan kombinelerdir.


Taraftarlarımız bilmiyor ama onların yanında benim ayrıca danıştığım insanlar da vardı. Sinan’ı,merteri,saneyi,jovici,johnu,Furkan ozcali,ismaili,serdari bir gönderelim ondan sonra stancuda memnun olunur mu tartışılır. Sirtimizda bu kadar kan emici yatarak Bursa’nın parasını emen. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk de Fenerbahçeli’ydi. Kayıtlı Üye, Mobil Kullanıcı (Android) 1. SCOUT: S cout bu oyunun çelimsiz olarak gözüksede en hızlı ve en çevik karakteridir.


Genel olarak özelliklerinden bahsetmek gerekirse havada ikinci bir zıplama yapabilir ve bu ikinci zıplamayı farklı yöne gerçekleştirebilmektedir. Ayrıca çanta çalma konusunda ve kontrol. Yönetimini bekleyen Konyaspor’a hayırlı başlangıçlar diliyorum.


Sadece dilekle olmuyor tabii, gelecekte var olmak için akılcı adımlar, iyi çalışan scout ekibi, ciddiye alınan altyapı, taraftar-takım-kent bütünleşmesi gerekir. Temponun çok yüksek olduğu ilk yarıda ev sahibi ekip Yusuf Yazıcı ve Castillo , deplasman ekibi ise Seleznyov ile karşılıklı gol fırsatlarından yararlanamayınca ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. Karadeniz ekibi 55’te Yusuf’un kullandığı kornerde Okay ile golü bularak 1-öne geçti. Yine sezon başlayacak bursaspor ilk maçı kaybedecek ali ay transfer yapıcak Allah sizi bildiği gibi yapsın.


Başka hiçbir takımda oynamamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar