13 Aralık 2018 Perşembe

Özel yüzme dersi

Özel yüzme dersi

Yılda milyon mutlu müşteri. Yüzme Özel Ders Öğretmeni hazır. Bazı yüzme kursu veren kulüplerin aksine özel yüzme dersi çalışmalarımız sırasında her zaman suyun içerisinde kursiyerimizin hemen yanı başında doğru yüzme tekniklerini bizzat göstererek yüzme dersi.


Hafta da iki ders, her ders bir saat sürmektedir. Karşılık uygunluk durumuna göre hızlandırılmış program şeklinde de yardımcı olunabilir. Su İle Barışmanızın Vakti Geldi.


Aylık üyelikler de ders süresi sekiz, hafta da iki gün birer saatten oluşmaktadır. Kısa sürede basit yüzme becerileri kazanıp sonrasında artan özgüven ile keyif almaya başlarsınız. Halen Marmara Spor Kulübü´nde aktif olarak sürdürmektedir. Antrenörlük yaşamının uzun bir bölümünü engelli sporculara gönüllü olarak yüzme öğreterek geçirdi.


Anadolu Yakasında yetişkinlere ve çocuklara yüzme kursu ve özel yüzme dersleri veren profesyonel yüzme okuludur. Birebir özel yüzme dersi , bireyden bireye farklılık göstermektedir. Bu farklılıklar kişinin yaşadığı su korkuları, bireysel kapasitesi, suya adaptasyon süreci olduğu gibi yüzme geçmişine de bağlıdır. Maviadada, yüzme eğitmenleri uzman belgeli ve eğitmen eğiticileri tarafından eğitilmişlerdir. Merkezimizde yüzme bilmeyen yetişkinlere, her yaştan çocuğa ve yüzme korkususu olanlara yüzme eğitimleri bireysel olarak verilmektedir.


Deneme Dersi : 1TL dir. Hangi durumlarda özel yüzme dersi alınmalıdır? Her insana göre farklılık gösteren bir durum bu. Bu sorunun kesin bir yanıtı yok ve olamaz.


Özel yüzme dersi

Kimi insanın vücudu yüzme sporuna yatkındır 1–ayda öğrenir. Su sporunu sevdirmeyi amaç edinmiş okulumuz, bu alanda bilinçli sporcular yetiştirmeyi de görev edinmiştir. Kulübümüz İstanbul’un Anadolu yakasında yetişkinler için iki farklı havuzda yüzme kursu faaliyetlerine devam etmektedir.


Horizon Spor Kulübü, Kartal ve Pendik bölgesindeki en gelişmiş yüzme okuludur. Doğru Nefes Teknikleri, Su Yüzeyinde Kalma Teknikleri, Kurbağalama, Serbest, Kelebek, Sırtüstü yüzme teknikleri. Değerli ziyaretçimiz birebir özel yüzme eğitimi hizmeti için oluşturduğumuz web sitemize hoş geldiniz. Eğer amacınız yüzme öğrenmek veya yüzme tekniğinizi geliştirmekse en doğru adrestesiniz. Yaşınız her ne olursa olsun alanında.


Hamileliğinden önce ve hamileliği sırasında yüzme egzersizi yapan kadınlarda ölü ve erken doğum yapma oranı dikkat çekecek şekilde düşüktür. Bu durum sizin motivasyonunuzu iyice düşürür. Anasayfa Özel yüzme dersi.


KULÜBÜMÜZE KATILMAK İSTER MİSİNİZ? Hakkımızda en güncel bilgileri ve haberleri alabilmek için e-bültenimize kayıt olun. YETİŞKİNLER İÇİN ÖZEL YÜZME DERSİ. Tek başınıza ya da bir arkadaşınızla beraber alacağınız derslerle çok hızlı bir şekilde yüzme öğrenebilirsiniz.


Dersler haftanın günü 08. Uzman ve deneyimli antrenörlerimizin yardımıyla kendi başınıza suda durabilecek seviyeye gelebilirsiniz. Her yaş grubuna özel olarak hazırlanmış. Eğitimli yüzme koçunuz Kenan Çetinkol ile kısa sürede yüzmeyi öğrenebilir veya yüzücülüğünüzü ileri seviyelere taşıyabilirsiniz. Sizin programınıza uygun saatlerde size özel derslerle saatte su korkunuzu yenerek serbest stil yüzmeye başlayınca.


Bu dakikalık yüzme dersleri ile yüzme eğitmenlerimiz, dersleri çocuğun gelişim ve beceri kazanma hızına göre ayarlarken, daha ileri seviyede yüzmeyi öğrenmesi için teşvik ve motive eder. Detaylı Bilgi için iletişime geçebilirsiniz. Profesyonel eğitmen eşliğinde yüzme derslerine katılarak kariyer yapacak kadar bu alanda kendinizi geliştirebilirsiniz.


Genç ve dinamik ekibimiz ihtiyaçlarınıza yönelik olarak yaptıkları planlamalar ile birlikte enerjilerini tamamen sizin kaliteyi yüzmeyi öğrenmeniz üzerine harcıyorlar. Kocaeli Emex Otel Kapalı yüzme havuzunda organize etmekteyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar