21 Aralık 2018 Cuma

En iyi ingilizce uygulamaları 2018

En iyi ingilizce uygulamaları 2018

Dil öğrenmek isteyen kullanıcıların imdadına yetişen uygulamaları, her geçen gün popülerliklerini artırmayı başarıyorlar. Gramer kursları, altyazılı TED konferansları ve İngilizce makaleler gibi pek çok içeriğe ulaşmanızı sağlayan. Dil öğrenimin uygulamalarını sadece İngilizce ile sınırlamamak gerekiyor.


Almanca, Fransızca ve Rusça gibi dilleri de öğrenmeniz mümkün. Android Uygulamalar devamlı kullanımlarda çok fazla katkı sağlayacaklardır. Yabancı dil öğrenmek isteyen kişiler en iyi İngilizce uygulamalarına mutlaka bakmalı.


Learn English with Videos! Android için en iyi İngilizce dil bilgisi Grammer uygulamaları. Bazen bir kelimeyi yanlış yazmanın veya tüm iletiye uyması için kelimeleri kesmenin bir sakıncası yoktur. En iyi dil öğrenme uygulamaları ile telefonunuzun başında yabancı dil öğrenebilirsiniz. Günümüzde İngilizce bilmek neredeyse bir gereklilik haline geldi.


En basit iş başvurularında bile hepimiz formlarda “Yabancı Dil” ibaresiyle karşılaşıyoruz. Sonra da o haneyi boş bırakıp elimizden kaçan iş fırsatlarının arkasından el sallıyoruz. Yeni bir dil öğrenmek zor olabilir.


Sürece yardımcı olabilecek çeşitli araçlar var. Size yeni bir dil öğretemeyiz, ancak süreci daha kolay bir hale getirecek bazı araçlar bulmanıza yardımcı olabiliriz. Anadili İngilizce, İtalyanca, Flemenkçe, Mandarince ya da Korece olan öğrenciler, öğretmenler, kariyer sahibi insanlar ve daha birçok kesimden üye ile tanışarak sosyal ağınızı güçlendirme, yeni kültürleri keşfetme ve sohbet etme imkanı bulacağınız HelloTalk, ‘’Bir dili öğrenmenin en iyi yolu aslında onu. Bu yüzden dil bilgisi öğrenmek kadar kelime hazinesi de önemlidir.


En İyi İngilizce Öğrenme Programı. Sunum hazırlarken kullanabileceğiniz en iyi uygulamaları ve özelliklerini sizin için derledik. Okul ödevlerinden, iş projelerine kadar slayt sunumları günlük çalışmanın bir parçası haline geldi. Başarılı bir slayt gösterisi konuşmanızı daha etkili hale getirebilir. Belirli bir dilde becerilerinizi öğrenmek veya geliştirmek için birçok yol vardır.


Bir online kursa veya sınıfa kayıt olabilirsiniz. Ancak, bu işe yaramazsa, bir dil öğrenmek için mobil uygulamaları da kullanabilirsiniz. Telefon yada tabletinizde yabancı dilden çeviri yapacak bir uygulamaya ihtiyacı olanlar için seçtiğimiz en iyi çeviri uygulamaları. Android yada IOS cihazlarınızda İngilizce-Türkçe yada diğer dillere çeviri yapabileceğiniz Dil çeviri uygulamalar.


Kullanıcı adı ya da e-posta adresi. Bir dil öğrenmek için daha önce hiç bu kadar iyi zaman olmadı, ancak uygulama marketlerinde çok sayıda uygulama ve yazılım seçimi var. Teknoloji, dil öğrenimi için biraz ileri bir keskin kılıç olmuştur.


Bir yandan, teknoloji gelişmeleri. En iyi çeviri siteleri listesi ile karşınızdayız İsterseniz sizleri daha fazla bekletmeden İngilizce Türkçe çeviri ya da diğer dilleri çevirmek için kullanabileceğiniz en iyi siteleri paylaşalım. En iyi İngilizce öğrenme uygulamaları da dahil hemen her konuda öğrenme aracının avcunun içinde olması nasıl bir duygu? Yalnızca bir Android cihaz ile, yemek pişirmeyi, kırık bir rafı onarmayı ve hatta akıcı bir şekilde İngilizce konuşmayı öğrenmek çok kolay! Bu yılın en iyi ingilizce mobil uygulamalarını ele aldığımız blog serisine hoşgeldiniz.


En iyi ingilizce uygulamaları 2018

Telefon uygulamaları ile İngilizce öğrenmek günümüzde hiç olmadığı kadar kolay! Bu nedenle, yalnızca en iyi gezinme ve haritalama uygulamalarını içeren bir kısa listeyi bir araya getirdik. Bu konuda kısaca açıklamak istersek evrensel uygulama tipi modeli çoğu.


Geldiğim bu noktada bu sayfada yer alan neredeyse tüm uygulamaları denedim. Her biri farklı farklı teknikler kullanmış. Ama sanki bir şeyler hep eksikti.


Okul yıllarımızı hatırlatarak bu yazıma başlamak istedim. Ben hala kullanıyorum dediğinizi biliyorum. Yeni yerlere seyahat heyecanı eşsizdir. Busuu , en iyi ingilizce ve bir çok dilin barındığı bir uygulamadır. Duolingo: Dilleri Ücretsiz Öğrenin.


Oyun oynarken bir dil öğrenin. Geliştiricilerin kolejde bir sömestre eşit olduğunu iddia ettikleri saatlik oyun süresi sağlar. Telefonunuz için dil çeviri uygulamaları günümüzde oldukça önemli olabiliyor. Hatta bu uygulamaların İngilizce gibi popüler dilleri öğrenme noktasında da yarar sağladıkları çok açık.


En iyi ingilizce uygulamaları 2018

Bu yazımızda herhangi bir yabancı dildeki içeriği anlık olarak kendi dilinize çevirebileceğiniz uygulamaları anlatacağız. Telefon ve tabletinizde yabancı dilde çeviri yapacak bir uygulamaya ihtiyacınız mı var? Bu dil uygulamaları, kulağınızda size fısıldayan birinin olması kadar iyi. Kelime bilginizi genişletmek, konuşma alıştırmaları yapmak, dilbilginizi.


Tabiki uygulamalar ezber yapma ve gramer öğrenme konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Fakat şunu da unutmamak gerekir, başarılı olmak ve iyi bir dil öğrenmek için bol bol pratik yapmanız gerekir. Uygulama sayesinde İngilizce bilmeseniz bile İngilizce konuşabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar