12 Aralık 2018 Çarşamba

Navigasyon yol tarifi google

Navigasyon yol tarifi google

When you have eliminated the JavaScript , whatever remains must be an empty page. Nereye nasıl giderim, yol tarifi ve rota hesaplama. Bu sayfada bir yerden bir yere karayolu ile nasıl gidilebileceğini harita üzerinde öğrenebilir, yol tarifi alabilirsiniz. Aşagıdaki harita üzerindeki arama kutusuna hareket etme adresinizi yada şehrinizi yazıp,gitmek istediğiniz adres semt,ilçe yada şehir gibi bilgileri girip ”Yol Haritası Göster” butonuna tıklayarak sorgulama yapın.


Haritada takip edeceğiniz güzergah açık şekilde. Nasıl giderim, yol tarifi al, harita üzerinden adres tarifi, nereden nereye nasıl gidilir, yol güzergah hesaplama, kaç km, kaç saat sürer, neredeyim ben. Haritanın altından itibaren adım adım gideceğiniz yol tarifi görünecektir. Ayrıca ayrıntılı açıklama ve mesafe bilgilerini de görebilirsiniz.


Pek çok akıllı navigasyon özelliği, muhteşem 3D çevrimdışı haritalar ve kullanımı kolay arayüzü sayesinde olağanüstü navigasyon deneyimi sunar. Araç kullanırken sorun yok. Fakat hepsi de aslında tek bir özelliği sunuyor: harita ve yol tarifi.


Elbette bunun dışında pek çok özellik sunan çeşit çeşit navigasyon uygulaması var. Biz de bugün sizler için bu navigasyon uygulamalarını derledik. Tüm cihazlarınızda Street View, 3D Harita, adım adım yol tarifleri, iç mekan haritaları ve diğer özellikleri kullanın.


Yol durumu hakkındaki son gelişmelere ulaşabilmeniz için trafik anlık verilerle güncellenir, canlı trafik bilgisine erişebilmeniz sağlanır. Navigasyon Cihazları’’ kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. Rotanızı oluştururken ilki en hızlısı olmak üzere tane alternatif sunar. Size en uygun yol tarifiyle gitmek istediğiniz yere ulaşırsınız. Direction yön, istikamet anlamına gelmektedir.


Mavi “Start” düğmesine dokunarak yol tarifi almaya başlayın. Haritaların her türlü telif hakları sahiplerine aittir. Sesli olarak yol tarifi ve 3D harita özelliği de bulunan uygulama yıl içinde birçok kez güncelleme almaktadır. MapFactor GPS Navigation Maps.


Aramalarda farklı görünün. Harita, yol tarifi, iletişim bilgisi ve ürünlerinizi sergileyin. Rusya’ nın en büyük arama motoru ve teknoloji şirketi olan Yandex tarafından geliştirilen bu navigasyon uygulaması en iyi navigasyon programları arasında kendisine yer buluyor. Sence en iyi navigasyon uygulaması hangisi? Ya peki navigasyon uygulaması bizi yanlış yerlere yönlendirirse?


Navigasyon yol tarifi google

Sizin güvenerek kullandığınız, en iyisi bu dediğiniz navigasyon uygulaması hangisi? Ancak bunlar dışında da güvenilir firmalar tarafından üretilen, iyi birer yol arkadaşı olan ve en iyi yol tarifi yapan program sayısı oldukça fazla. Gelin bu uygulamalara daha. Ayrıca paylaşmak veya harita üzerinde puan kaydedebilirsiniz. Sen hedef bölgenin harita discounting, önceden internet bağlantısı olmadan GPS ile yön.


REKLAMLAR Piyasada çok sayıda harita ve navigasyon uygulaması var. Bunların büyük kısmı ücretsiz ve güncellemelerle yol durumu gibi bilgiler internet üzerinden indiriliyor. Peki internet olmayan bir yerde kalırsanız nasıl tarif alacaksınız? Yol tarifi olarak array ile dönen bilgileri satır satır altına yazdır Sonra navigasyon yaptım diye böbürlerlen Güldürmeyin beni.


Navigasyon yol tarifi google

Sesli yol tarifine ek olarak anlık trafik durumu da artık Türkiye’ de kullanılabilir duruma geldi. Yol trafik gideceğiniz yol tarifi, yol bulma konularında sizlere yardımcı olacak uygulamalardır. Farklı ülkelerin haritaları için de ayrıca ödeme yapmak gerekiyor. Ancak her şekilde, yabancı bir ülkede seyahat ederken internet bağlantısı isteyen.


Böylece kullanıcılar firmanızın yerini görüntüler ve iletişime geçer. Ancak son zamanlarda POI konusunda mükerrer data yayınlaması kullanıcılardan şikayet alıyor. Yapmanız gereken çok basit.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar