26 Aralık 2018 Çarşamba

Ankara kedisi van kedisi

Ankara kedisi van kedisi

Oysa bu dünya güzeli kedilerin arasında belirgin farklar bulunmaktadır. Ankara kedisi ise bembeyaz ve daha uzun tüylüdür. Kediler bizim neşe kaynağımız.


Ankara Hayvanat Bahçesi tarafından yeniden çoğaltma programına alındıktan sonra sayısı artan bu kedi ırkı, tüm dünyada tanınmakta. Fakat bu iki irki birbirinden ayiran özellikler mevcuttur. Ankara Kedisi, ortalama – yıl arasında yaşayabiliyor. PETBUL ile Evsiz Hayvanları Sahiplendirelim! Suyu çok seven bu cins sığ ve ılık sularda yüzmekten hoşlanır.


Tamamen beyaz renkte tüyü olduğu gibi nadirende olsa sarı renk tüylü olanlarda vardır. Göz rengi genellikle mavi ve kehribar renktedir. Sitemizden ücretsiz cins kedi sahiplendirme ilanlarına da ulaşabilirsiniz. Sahibinden ücretsiz veya satılık van kedisi ilanları ve van kedisi fiyatları hakkında bilgi alın, sahiplenme yapın. Halbuki çok belirgin farklıları vardır iki türün.


Van kedileri ile karıştırılabilmektedirler. Van Kedisi ilanlarını görmek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bu yazımızda van kedisi bakımı ve özellikleri konusunu ele aldık, kaçırmayın! Acıktığında mutfak kapısına doğru giderek acıktığını belirtecek şekilde miyavlar. Eski zamanlarda Fransız krallarının saraylarında dahil her yerde mevcuttu.


Bu kedi türünün pırıl pırıl beyaz bir kürkü olduğu bilinmektedir. Dünya üzerindeki kedi cinsleri arasında en doğal olan türlerden biri olarak tanınmaktadır. Zeki, canlı ve insana bağlı bir yapısı vardır. Kendilerini temizlemede büyük bir titizlik gösterirler.


Kedi severler tarafından en sevilen ve en çok sahiplenilen kedi ırklarının başında gelir. Bunun nedeni şüphesiz fiziksel özellikleri ve karakteridir. Ancak upuzun tüylerinin olması için yaşına gelmesi gerekir.


Kürkü tek katmanlıdır, yani uzun tüylerinin altında kısa kürkü yoktur. Bu sayede aşırı tüy dökmez ve kolay fırçalanır. Evine ve sahibine çok düşkündür, insanlarla ilişkileri çok uyumludur.


Bu kediler beyaz rengi türünün gerçek temsilcisi olarak görülmüş ve bu beyaz kediler için Atatürk Orman Çiftliği hayvanat bahçesi tarafından bir üreme programı başlatılmıştır. BÖYLE NE ANKARA KEDİSİ VAR NEDE VAN KEDİSİ BU ÜÇKAGITÇI YAVŞAKLARA DİKKAT EDİN. Bakım Bütün kediler gibi bunlar da kendilerine titiz bir şekilde bakarlar. Konu tarih olduğunda açıkçası ben hep sıkılmışımdır ama okuyucular arasında mutlaka ilgisini çekecek kişiler olduğunu tahmin ederek birkaç tarihi bilgiyle. Avrupa’ya da götürülmüştür.


Yani onu sıkıca tutmak, sınırlamak ya da bunaltmak kedinizin hoşuna gitmeyecektir. Eğer kedinizin nasıl hissettiğini tam olarak kavrayamıyorsanız, “Vanometre” göstergesine odaklanın. Kafa küçük veya orta büyüklükte, başın üst bölümü geniştir, kulaklar uzun,kulak uçları sivri ve tüylüdür. Gözler badem şeklinde ve iridir. Bu kategoride bulunan ankara kedisi sahiplendirme ilanları.


Bunun en belirgin sebebide iki cins kedide de farklı renklerde bir çift göz olabilmesidir. Aynı van kedilerinde olduğu gibi birçok ankara kendisinin de bir gözü mavi bir gözü kehribar olabilir. Bir diğer benzerlik de iki tür kedinin de mevsim değişimlerinde tüy. Temel özellikleri arasında zeki ve cesaretli bir kedi olması bulunmaktadır.


Yaşadığı ortamda sahibine bağlı bir kedi olarak atletik bir zarafete sahiptir. Fotoğraf Başlığı: Firsalar on picnic table Fotoğraf Sahibi: Helena Jacoba Kaynak: Firsalar on picnic table. Yarı - uzun tüylü postu, sadece baş ve kuyruğunda renkli yamalar bulunan temelde düz beyaz rengi ile ayırt edilir. Petsbook üyelerinin yüklediği kedi ilanları aracılığıyla kedi sahiplenmek artık çok kolay. Siz de gelin, Petsbook’taki ücretsiz kedi.


Ankara kedisi van kedisi

Kedi ilanları her geçen gün yenilenmeye ve artmaya devam ediyor. Ayırt edici özelliği kürk desenidir. Bağımsız bir kişiliğe sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar