12 Aralık 2018 Çarşamba

Ankara büyük sanayi kiralık dükkan

BÜYÜK SANAYİDE İSTANBUL YOLUNA M MESAFEDE 2M YAPİLİ ACİL. Isyerimiz ostim vergi dairesi yakini. Gelisim is merkezindedir padaj icinde bir dukkandir ostim in merkezi yerindedir ostim metrosuna yurume mesagrsindedir. TL fiyatından başlayan 1kiralık konut bulunmaktadır.


Ankara büyük sanayi kiralık dükkan

Konut Satılık Apartman Dairesi. Hayalindeki kiralık dükkan burada! Ankara Keçiören İlçesi mecidiye semtinde bulunan katı dükkan katında adet dubleks daire bulunan binamızı kiraya vermek istiyoruz.


Binaya her türlü tamirat ve tadilat tarafımızca uygundur. Bina Keçiören’in en büyük pazarlarından biri olan Cumartesi pazarının metre altında olup, binanın metre aşağısında ise. Yeni: Seyrantepe’de kiralık işyeri - nisanreklam. Ankara kızılay kiralık dükkan için tane ilanlari en iyi fiyatlarla keşfedin.


En ucuz teklifler 3TL den başlar. Everyhouse sitesinde sadece basit bir arama ile İç Anadolu bölgesindeki tüm kiralık dükkan ilanlarına ulaşın. KIRALIK VERMEYI DUSUNUYORUZ. Ankara İşyeri ilanları, satılık işyeri, kiralık işyeri, devren işyeri veya sahibinden işyeri bulun.


Kiralık Dükkan - İç Anadolu. BALGAT CEVİZLİDERECADDESİNDE 6MDEPOLU KİRALIK DÜKKAN ilan detayları. Türkiye İç Anadolu Ankara ili KİRALIK DUKKAN. Ankara Sincan kiralık işyeri için tane ilanlari en iyi fiyatlarla keşfedin.


Emlak ilanları satılık ev ilanları kiralık emlak ilanları satılık evler satılık daire kiralık daire mobilyalı kiralık ev satılık konut kiralık işyeri kiralık evler kiralık daireler satılık daireler kiralık yazlık satılık bina kiralık mağaza satılık dükkan emlak arama satılık yazlık evler emlak ilanı ver istanbul emlak ilanları kiralık konut satılık evler. Yeri Dükkan emlak listesi. Eczane tekel taksi durağı marketler pastane. Emlak Ofisinden ya da Sahibinden kiralık işyeri, büro, ofis veya dükkan ilanları, devren kiralık dükkan ve kiralık işyeri ilanlarını inceleyebilirsiniz.


Devren kiralık işyeri, kiralık dükkan ilanı vermek için kiralık dükkan ilanı ver ve kiralık işyeri ilanı ver sayfalarını kullanabilirsiniz. Demirtaşta satılık kiralık daireler arsa tarla - Osmangazi - Bursa - DEMİ İnşaat Emlak. BAŞKANIMIZ ŞADİ TÜRK, ANKARA KALKINMA AJANSI YÖNETİMİNDE! Remax Can - Satılık ve kiralık seçenekleri ile arsa, konut, bina, işyeri, devremülk ve turistik tesis ilanları sahibinden. Sitemizi kullanarak en güncel emlak ilanlarına kolayca ulaşabilirsiniz.


Ankara büyük sanayi kiralık dükkan

Bornova Mustafa Kemal Cad. NANÇ EMLAK PAZARLAMA VE DAN. OSB Müdürlüğü Bölgenin, tüm altyapı ve üstyapı hizmetlerini gerçekleştirmekte, bölge firmalarının rekabet gücünü arttırıcı faaliyetlerde bulunmaktadır Bu kapsamda tüm hizmetlerini tek bir merkezden sunmaktadır. Satılık, kiralık ev, daire, işyeri, arsa ilanları ile hizmetinizdeyiz. Gayrimenkul sahipleri, 8-metrekarelik iş yerlerini 5lira ile.


BiLGİSAYARCILAR PASAJI ESAT CAD. ANKARA SATILIK DÜKKAN Yatırım veya kullanım amaçlı. Her yıl değer kazanın.


Ankara büyük sanayi kiralık dükkan

Kızılaya yakın Kocatepe Camiisine yakın, merkezi yerde değerlenen bir yatırımınız olsun veya siz kullanın. Dükkanın emlak vergisi de çok az rakamlıdır. Edinilen bilgiye göre, saat 22. GİRİŞ BACASI VARDIR ÇATIDA DÜZENLENDİNDE 64MDÜKKAN OLUR BAHÇE DÜZENLEMESİ FALAN YAPILDIĞINDA ÇOK DAHA BÜYÜK ALANA KAVUŞMUŞ OLURSUNUZ.


ALSANCAK MAHMUT ESAT BOZKURT CADDESİNDE OTOPARKLI BÜYÜK DAİRE İlan No:. Bursakonum itibari ile son yıllarda turizm , sanayi , toplu konut ve sağlık turizmi sektöründe hızla büyüyerek yabancı yatırımcıların ilk tercihleri arasına girmiştir. Lüleburgaz müteahhit firmalarına büyük arsalar sunmak ve satışını gerçekleştirmek.


Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Gaziantep Emlak sitemizi takip ederek güncel satılık işyeri, kiralık daire, ev, arsa, arazi gibi farklı ilanları bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar