31 Aralık 2018 Pazartesi

Ankara nın en temiz semtleri

Binlerce yıllık tarihinde çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapan Anadolu, tarihi ve doğal güzellerinin yanı sıra mitolojik zenginliğiyle de insanoğlunu hayran bırakacak özellikler. Bir ucundan Altındağ Belediyesi başladı, ancak bu dönüşümler daha da hızlı olmalı. Keçiören’de insanlar üzüm ve armutlarını.


Ankara’nın En Eski Semtleri. Burası genellikle çam ormanlarıyla kaplıdır. Beypazarı ilçesinin tarihi Hitit ve Friglere kadar uzanmaktadır. Bilkent ve Ümitköy gibi şehirden uzakta yeşil semtlerimizi ihmal etmeyin! Keçi-viran olarak da anılmaya başlanır.


Yapılan bir araştırmada Moskova’nın ekolojik açıdan en temiz semtleri belirlendi. Yeşil alanların, parkların bolluğu, sanayi bölgeleri, otoyollar gibi kriterler göz önünde bulundurularak hazırlanılan listede, ilk sıraları Severnoye Butovo ve Yujnoe Butovo paylaştı. Katmanlar bölümünden Uydu veya Hibrid harita seçimi de yapabilmektesiniz.


Ayrıca arama bölümünden istediğiniz farklı bir yeri de arayıp bulabilirsiniz. VİDEO GALERİ Tüm Videolar. Ermeni lokantasında yiyor ve Ermeni otelinde kalıyorduk.


Müslüman çarşısı en eski alaturka idi. Yerden yüksek dükkânlarda bağdaş oturulduğunu hatırlıyorum. Lokantası iyi, yatakları temiz ve rahattı. Bundan sonra tek konaklama adresim.


Konsept Çankaya Apart Otel. Odalarda minibar, televizyon, klima mevcuttur. EcoStandard Group tarafından hazırlanılan rapora göre, başkentte bugün hava kirliliğinin en az olduğu yer Zelenograd bölgesi. Ekolojik açıdan kötü durumdaki yerler ise güneydoğu semtleri.


Temiz semtleri oldukça fazladır. Tandoğan semtleri Gazi Üniversitesi için ideal yerleşim alanlarıdır. Biz ilk geldiğimizde çok faydalanmıştık. Bu forum yazarlarının yüzde 99’u IT’ci ve Londra’da çalışıyor. Forumda buraya yerleşme, ev tutma, Londra’nın semtleri, vize, iş arama gibi birçok konuda bilgi var.


Ayrıca ilgili başlık altına iş aradığınızı yazabilirsiniz. En temiz yatırım nokta atışlı arsa almaktır(Kira geliri olmaz ama daha fazla kazandırır). Evi kiraya vermek büyük risk kira ödemeden kaçan eve zarar veren v. Satılık konutlarda ortalama metrekare fiyatı tam 18.


Uydu Görüntüleri Çankaya uydu görüntüleri için oluşturulan haritayı daha büyük görüntüleyebilir, zoom arttırarak ya da azaltarak detaylar hakkında daha net bilgiler edinebilirsiniz. Yukarıdaki haritanın sol altında bulunan kutucuğa tıklayarak, haritanın görünüm türleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Kalitelidir,hemen hemen her sey vardir ancak,anlam veremedigim bir donuklugu vardir bu semtin.


Trafik rahat hava temiz gürültü az. Keyifli araç kullanıyorsunuz Ohh be dedim resmen. Esenboğa Havalimanı, şehir merkezine km uzaklıkta. Pegasus ile hava alanına indikten sonra şehir merkezine ulaşmak için birkaç alternatif var. Bunlar içinde en kolay yöntemlerden biri, yaklaşık saat sürecek Havaş otobüslerini kullanmak.


Ne kadar mesafe olsa da aralarında, insanları yakındır bu semtlerin. Batıkent Metro İstasyonu civarlarındaki evler görece pahalı olsa da yeni yeni gelişen Botanik, Çakırlar gibi bölgelerde 7liranın altında evler bulmanız mümkündür. Daha düzenli, bahçeli evlerin yer aldığı bu semtlerde, merkeze olan uzaklığı nedeniyle belli bir yaşam ve gezilecek mekan ortamı oluşmuş durumda. Daha temiz nefes alabilmek için yapılan bu çaba kimi zaman kent merkezindeki yaşamdan kopmaya da neden olabiliyor. Koltuk yıkama gibi son dönemde ev hanımlarının en büyük yardımcısı olan hizmette, firma olarak gerçekten çok başarılı adımlar attık.


Bu zenginlik sayesinde hangi bütçeye sahip olursanız olun, mutlaka yaşanabilir bir semt bulmak ta kolaylaşıyor. Ayrıca buralarda bulunan işletmelerinin sayısı da iş sorununu çözüm sunmaya çalışıyor. Bakalım Güzel İzmir’in en yaşanabilir semtleri konusunda hangi yerler başı çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar