12 Aralık 2018 Çarşamba

Kim milyoner olmak ister başvuru

Kim milyoner olmak ister başvuru

Kim Milyoner Olmak İster? ATV, yayın akışı, canlı yayını, dizi ve programların detay. Dünyanın en çok seyredilen. ATV’de yayınlanan tüm programların bölüm, fragman videoları. Programın kuralları ve işleyişi format bakımından oldukça kolaydır.


Bu sorulardan iki tanesi baraj sorusu olarak soruluyor. Milyoner olma hayaliyle yarışmaya başvuru yapan çok sayıda kişiye olumlu dönüş yapılıyor. Sizlere bu yarışmaya katılmış biri olarak en doğru şekilde nasıl formlar doldurulur ve büyük ihtimal nasıl mülakata çağrılırsınız bilgi vereceğim. Oyunda size verilen Joker’leri kullanarak bilmediğiniz sorularda yardım alabiliyorsunuz.


Mülakat sonuçları ile ilgili cevap ne zaman gelir, sıra ne zaman gelir bilinmemektedir. Dolayısıyla geri dönüş için net bir süre bulunmamaktadır. Yalnız programı izlerken hafta önce çağrıldığını söyleyen yarışmacıların da olduğunu hatırlatalım. Nedir bu sesli soru diye sorarsanız , Size dinletilen bir şarkı, film sahnesi vb hakkında sorulan soruyu cevaplamanızdır.


Kim milyoner olmak ister başvuru

Siz de kim milyoner olmak ister yarışmasına başvuru yaparak katılım şansınızı değerlendirebilirsiniz. Milyoner yarışmasında Selçuk Yöntemle yarışmacı koltuğunda bulunan emekli öğretmenimize sesli soruda evlilik müziği gelmişti. Sonrasında soruların zorlalşmaya başlamasıyla hızı biraz yavaşlasa da emekli öğretmen olmanın avantaşlarını kullanarak.


Sitemizde başvuru takibi yapabilirsiniz. Ayrıca Sabah gazetesi başvuru hakkın detaylar vermektedir. Sosyal medyada gündem olan genç Arda milyonluk soruya gelen ya. Sonuçlar her salı günü sitemizde yayınlanmakta.


Ayrıca yine internet sitemizde düzenli olarak bu liste yayınlamaktadır. Eğer siz de bu yarışmaya katılmak ve bilginizle sorulan soruları yanıtlamak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit. Başvuru sayfasındaki formu doldurarak hemen başvurabilir, ardından mülakat süreci ve yarışmaya davet almanızın ardından ekranlarda, bu yarışmada yer alabilirsiniz. Formda yer alan, başvuru kaydı bilgilerini dikkatlice okuduktan sonra onaylamalısınız. Yıllar önce kız kardeşim benim adıma başvuru yapmış ancak orada ki numaraya da mail adresine de erişimimiz şu an yok.


Lütfen bütün bilgiler doğru olsun, sonra vay beni neden çağırmadılar haksızlık oldu şu bu demeyin. Başvuru sonuçları listesi arasında sizin numaranız olması durumunda telefonunuzu bir süre yakınlarınızda taşımanızda büyük fayda var. Mülakatta öncelik ile diksiyon testine tabi tutulacaksınız.


Kim milyoner olmak ister başvuru

Ayrıca başvuru koşulları ile ilgili daha fazla bilgi için ATV kanalına telefon numaraları yada e-posta adreslerini kullanarak ulaşınız. Afrika Kıtası’nın En Güney Ucu Neresidir? Yarışmanın sunucusunun, yarışmacıya yönelttiği sorunun cevabı aşağıdadır. TL’lik ve sonrasındaki tüm sorularını sitemizde bulabilirsiniz.


Formu doldururken bilgilerinizin güncel ve doğru olmasına dikkat edin. Forumda size sorulan sorulara abartmadan içten ve samimi bir şekilde cevap verin. Yarışmaya başvurmak için iki farklı yöntem vardır. Ancak yarışmaya başvuru yapmak için bir başvuru formu bulunmaktadır, bu başvuru formuna aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.


Eğer cevabınız evet ise bu habere odaklanın. Yalnız Bunun öncesinde bir kaç hususu aydınlatmak lazım geliyor. Murat Yıldırım tarafından sunulmaktadır.


Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri olmak üzere haftada gün izleyicileriyle buluşmaktadır. O günden bugüne hayatım da neler değişti neler ama ne kısmet ise başvuru güncelleme yapamıyorum. Program ne zaman başlıyor, kaçta bitiyor, kaç saat sürüyor. Gerekli ayarlamaları yap ve herşey tamamlandığında kim milyoner olmak ister oyna.


Oyun yüklendikten sonra Oyuna Başla diyerek oyunu oynamaya hemen başlayabilirsiniz. Oyun içerisindeki sorular her oyunda farklı olarak soruluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar