10 Aralık 2018 Pazartesi

11880 Isimden numara sorgulama

Numaradan isim, isimden. Türkiye genelinde ihtiyaç duyduğunuz tüm güncel numaralar. Bütün operatörlere ait bilinmeyen numaraları tek bir. Sorgulama Nasıl Yapılır?


Turkcell, Vodafone, Avea ve diğer operatörler için resmi yollardan isimden numara sorgulama, öğrenme, bulma hizmeti sayesinde sadece isim soyisim gibi bilgileri bilmeniz durumunda nasıl numarasını öğrenebileceğinizi bu yazımızda anlattık. Rating: ( Ratings ) Yorumlar. Herkes hayatının bir köşesinde hatırlamadığı numarayı kısa yoldan öğrenmek ister.


Bunu da kolay yoldan, pratik bir şekilde, ihtiyacımız olduğu zaman numara sorgulama yapmayı düşünürüz. Hatta öyle ki bu reklamlardan bir ara herkese gına gelmişti:) Ama uygulama öyle güzel işletiliyor ki. Kullanıcılar tarafından bu konuda en çok merak edilen konu isimden numara sorgulamanın ücretsiz bir şekilde nasıl yapılacağı konusudur.


11880 Isimden numara sorgulama

Fakat üzülerek belirtmek isterim ki ücretsiz isimden numara sorgulaması yoktur. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE AYDINLATMA METNİ. GSM operatörlerinden ulaşılabilir. Servis hizmetimiz RH-numaralı BTK lisansı ile sağlanmaktadır.


Belki eski bir arkadaşınıza ulaşmak istediniz ve belki de ulaşmanız gereken önemli bir kişi var. Belki önemli bir haber vereceksiniz, belki eski bir okul arkadaşınıza ulaşmak istiyorsunuz. Ulaşmak istediğiniz kişinin adını biliyorsunuz evet ama telefon numarası sizde yok. Bu durumda isimden numara sorgulama en büyük yardımcınız olacaktır. SİMDEN NUMARA SORGULAMA.


Aşağı bağlantı adresinden ulaşabileceğiniz ve Turkcell, Avea, Vodafone gibi büyük operatörlerin yanında Bimcell, Petrol Ofisi PoCell, PTTCell gibi servis sağlayıcılara bağlı olan numaraları da ücretsiz olarak kapsamlı bir arama sonucunda kolaylıkla. Türk Telekom isimden numara öğrenmek için yepyeni bir uygulama geliştirdi. Gün içerisinde çeşitli telefon numaralarına ulaşabilmek için sorgulama yaparak isimden cep telefonu numara öğrenme işlemini gerçekleştirmek zorunda kalabiliyoruz.


Güvenlik açısından bu tür programların kullanılması pek tavsiye ediliyor olmasa da kullanıcılar olarak kısa sürede hizmete giren bu uygulamaya talep oldukça fazla oldu. GetContact, diğer kişilerin telefon rehberine sizi nasıl kaydettiklerini gösteren bir uygulama. Böyle bir isim kayıtlarda yok diyor.


Adını ve soyadını bildiğiniz birinin telefon numarasını öğrenmek istiyorsunuz ancak bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu yazıyı okuyup bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu yazımızda İsimden numara bulmak için yasal yollar hangileridir ve internette bulunan isimden numara sorgulama yöntemleri güvenilir midir sorularına yanıt vereceğiz. Avea müşterileri farklı zaman dilimlerinde gün içerisinde kimliğini bilmedikleri kişilerden almış oldukları çağrıların kime ait olduğu konusunda fikir sahibi değillerse, istedikleri bilgiye ulaşma adına Avea bilinmeyen numaralar hizmetini kullanabilirler. Turkcell Vodafone Turktelekom fark etmeden ulaşabilirsiniz Bilinmeyen numaralarbir telefon servisidir, ve BTK onayıyla hizmet vermektedir.


BU SAYFA KİŞİLERİN İZNİ OLMADAN NUMARA SORGULAMA HİZMETİ SUNMAMAKTADIR. Kim o isimden numara sorgulama programı. Jan iletişim teknolojileri tarafından geliştirilen kim o numara bulma programı isim yazarak numara bulmanızı sağlar. Bu program da diğerleri gibi numara başına ücret alır ve ücreti sadece 4. Bu servisleri arayarak veya mobil uygulamalarını indirerek sizde ad ve soyad yazarak istediğiniz kişinin telefon numarasına ulaşabilirsiniz.


Bunlar internet üzerinden yapılan sorgulama türleridir. Ayrıca isterseniz belirli bir numarayı arayarak da numara sorgulama. Sitemizden hızlı ve doğru sonuçlar elde ederek isimden numara sorgula işlemini yapabilirsiniz.


Nu­ma­ra­dan ve i­sim­den sor­gu­la. Bu servisler ücretsiz olarak tanımlanır ancak konuşma yaptığınızda dakika başına normal tarife dışı yüksek ücretler ödersiniz. Sonuç Bulunamadığında Krediniz Düşmez! OPERATÖR DE BAŞARILI SONUÇ = KREDİ ★ Tümü seçip sorgulama yaparsanız ve sonuç BAŞARILI ise krediniz düşer.


Bu gibi hatlar isimden numara sorgulama imkanı sağlamaktadır. Fakat bu hat ücretlidir ve dakikası tüm hatlar için 1kuruştur. Bu bilgiler ile o şehirde bulunan tüm operatörler aracılığı ile belirttiğiniz ad ve soyadın numaraları ekranınıza gelecektir.


Turkcell, vodafone, avea gibi operatörlerler için isimden numara bulma hizmetini kullanmak için karşımızdaki kişinin numarasının görünür olması gerekmektedir. Bir çok vatandaş zaten numarasını gizlemeden telefonunu kullanıyor. Telefonuna truecaller indir ordan bir sorgulat.


Eğer birinin rehberine kayıtlı ise, isim olarak kaydetmişse ordan çıkar. TT Rehber hizmetimizden ttrehber. TL) olarak faydalanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar