23 Aralık 2018 Pazar

2019 Gelinlik modelleri tesettür

2019 Gelinlik modelleri tesettür

Muhteşem bir düğünün hayalini kuran gelin adaylarının aklından çıkmayan yegane şey elbette gelinlik seçimidir. Sadelikten yana olan gelin adaylarının gelinlik seçimlerini yapmaları ayrı bir zor. Zira günümüzdeki gelinlik modellerinde tüylü, kabarık, çok taşlı, simli ve boncuklu modeller oldukça fazla karşımıza çıkmaktadır. Dağıtmalık Kına Paketleri. Yüz hatlarınıza uygun tesettür gelinliği seçmeniz, sizleri bir adım öne taşıyacaktır.


Ayrıca tesettür gelinlik giyiminde, tesettürün ve gelinliğin uyumlu olması da çok önemli bir detay. Ancak her ilde tesettür gelinlik markalarının yoğun olarak bulunduğu bölgeler olduğunu da söyleyebiliriz. Nakış işlemeler, inci detaylar, tüyler ve danteller diğer detaylar arasında. Yaz mevsiminin girmesiyle düğün sezonu açılmaya başladı. Evlilik sektöründe hareketli günler bu zamanlarda artmaktadır.


Fakat en zor olan tercihlerden bir tanesi olan gelinlik seçimi bu yoğun zamanlarda çiftleri. Her genç kız, kendi bedenine uygun ve içinde mükemmel görüneceği gelinliğe sahip olmak ister. A kesim gelinlikler yer alıyor. Tercih edeceğiniz gelinliğin düğün teması ve düğün yeri ile uyum sağlaması gerekiyor.


2019 Gelinlik modelleri tesettür

Her sene tesettür kıyafetlerde olduğu gibi gelinlik modellerinde de yeni tasarımlar, yeni detaylar ve yeni modeller tesettürlü bayanların beğenisine ve hizmetine sunulmaktadır. Sezonunun bir başka dikkat çeken tesettür gelinlik modeli de Osmanlı işlemeli gelinlik modelleri. Modern tasarımlara ve stillere sahip tesettür gelinlik modellerinde klasik duvaklı olanlar yada başörtülü gelinlik modelleri olarak bir çok farklı şekilde dizayn edilmiştir. Bu sezon sıklıkla kullanılan üç boyutlu modeller arasında kelebek ve çiçek detaylı modellere sıklıkla yer verildi. Her senenin yeni koleksiyonunda tabi ki trendlerde farklılık gösteriyor.


Armut fiziğe sahip olan hanımlar etek kısmı biraz daha kabarık olan gelinlik modellerini tercih edebilirler. Bu gelinlik modelinin etek kısmında çok fazla işleme bulunmaması gerekiyor. Fatma Sevildi tesettür gelinlik modelleri size yol gösterecek. Setrinur tesettür gelinlik modelleri. OttomanWedding Geçmişin Çizgileri, Geleceğin Modası.


Balık etek gelinlik modelleri tesettürlü gelinlik modelleri için de oldukça uygundur. Uzun boylu ve zayıf gelin adayları için oldukça uygundur. Muhafazakar giyimi tercih eden bayanların son zamanlarda en çok merak ettiği konulardan biride tesettür gelin başı modelleridir.


Bayanların hayatlarının en önemli ve yıllarca hayalini kurdukları gün hiç kuşkusuz gelin oldukları gündür. Yüzlerce farklı gelinlik modeli seni bekliyor. Yılın En Şık GElini Olmaya Hazır Mısın ? Farklı gelinlik modelleri için yazımızı okuyabilirsiniz. Bu modeller taş ve dantellerle bezeli olarak karşımıza çıkıyor.


2019 Gelinlik modelleri tesettür

Ayrıca uzun kuyruklu modeller de geleneksel tesettür gelinlikleri arasında sayılıyor. Bunun yanı sıra klasik desenler de gelinlikler üzerinde yer alıyor. Armine ferace modelleri kalitenin ve şıklığın adresi olarak biliniyor. Hem sade heme fazla göz yormayan bir tasarıma sahip klasik bir tesettür ferace modeli.


Gelin Peluş Kürk Bolero. Hazır dikilmiş gelinlikler tercih edilebileceği gibi özel dikim modeller de tercih edilebilir. Tesettür gelinlik seçmeden önce buraya bakmanızı önemli tavsiye ederiz.


Uzun kollu gelinlikler son zamanlarda sıklıkla tercih edilen modellerden biri haline gelmiştir. Zarif görünen ve daha asil bir görünüm kazandıran uzun kollu gelinlik modellerini bu sezon sık sık bulabilirsiniz. Tesettür elbise modelleri birbirinden güzel ve şık olarak göze batmakta ayrıca rahat elbise olmalarıyla da dikkat çekmektedir. Detaylar yazımızın devamında yer almaktadır. Dilerseniz mağazamıza gelerek.


BURÇLARA GÖRE HANGİ GELİNLİK SANA YAKIŞIR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar