28 Aralık 2018 Cuma

Wechat yeni sürüm indir

Bu Windows sürümü, mobil uygulamalara bir eşliktir. Kayıt olmak için, uygulamayı mobil cihazınıza indirmeniz, telefon numaranızı girmeniz ve göndereceğiniz doğrulama kodunu girmeniz yeterlidir. Kendinize ait kişisel fotoğraf albümü oluşturabilme ve bu albümleri paylaşabilme. WeChat, önem verdiğiniz herkes.


For every field that is filled out correctly, points will be rewarde some fields are optional but the more you provide the more you will get rewarded! Uygulama ile arkadaşlarınızla sohbet edebilir, telefon görüşmesi yapabilir, haber okuyabilir ve Resmi Hesaplar ve Mini Programlar üzerinde yer alan yerel hizmetleri kullanabilirsiniz. WhatsApp telefonunuzda yüklü olmalıdır. Evet yegenlerim Milyonlarca kişi tarafından.


Whatsapp Messenger uygulaması ile aynı özelliklere sahip gözüküyor. When you upload software to oldversion. Hatta daha ileri özellikler de sunmaktadır. Uygulama ile ücretsiz mesajlaşma, sesli notlar bırakabilme, yer bildirimi yapabilme ve görüntülü sohbetler yapabilirsiniz.


Wechat yeni sürüm indir

Yalnız arkadaşlarınız için açtığınız bir gruba özel paylaşımlar da yapabilirsiniz. KineMaster Pro Video Düzenleyici uygulamasıyla çok katmanlı video projeleri hazırlayabileceksiniz. Yepyeni özellikleriyle baştan aşağı yeniden tasarlanan KineMaster düzenleme kolaylığını korurken yeni efektif özellikleri de envanterine ekledi.


Elverişli haberci, tüm dünyada arkadaşlarla iletişim kurmak için tasarlanmıştır. APK - Resmi Android Sürümü işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize hemen aşağıdan ücretsiz ve resmi sürüm olarak indirip oynayabileceğiniz bir android hayatta kalma oyunudur. Steam yani PC platformunda oldukça ünlü olan PUBG oyunu, uzun süredir android cihazlar için yayınlanmaya hazırlanıyordu. Haberler Html Kodlar İnternet Kategorisiz Kişisel Minecraft 1. Müzikler oyun hileleri Oyunlar Özel Tanıtım ping pingil pingil premium pingil premium alma pingil. Android telefonlarınız üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama yardımıyla, arkadaşlarınız ve tüm sevdiklerinizle mesajlaşabilir, konuşabilir hatta görüntülü olarak iletişim kurabilirsiniz.


Root seçenekleri olan güçlü bir Android emülatörü. Nox App Player, bilgisayarınızın rahatlığında herhangi bir işletim sistemi uygulamasını kullanmanıza izin veren bir Android emülatörüdür. Aşağıdaki indirme butonlarından kullandığınız işletim sistemine uyan Chrome tarayıcısını chrome indir tuşuna tıklayarak hızlı ve güvenli bir şekilde. PUBG MOBILE yazılımına ilişkin yorumları okuyun, müşteri oylarını karşılaştırın, ekran görüntülerine bakın ve yazılım hakkında daha fazla bilgi edinin.


Sweet Selfie Camera- Filtre Kamera, Güzellik Kamerası Daha kolay, daha rahat ve daha güzel biçimde fotoğraf çekin! Arkadaşlar yeni gelen güncellemeyi yapıyorum 1oluyor sonra tekrar olup. Instagram APK Eski Sürüm İndir sayfada yer alan 50. Editör - phpBB Eski Sürüm İndir Bülent Bey merhaba, sitede bulunan tüm phpBB eski… Editör - Contact Form Eklentisi Eski Sürüm İndir Sizler için sürekli burada hizmetteyiz Erdal Bey.


Wechat yeni sürüm indir

Android işletim sistemi için hazırlanan bu uygulamayı cihazınıza kurduktan sonra, aynı uygulamayı kullanan diğer tüm arkadaşlarınızla haberleşebilirsiniz. Değiştirmek gerekir “Wall Street Journal” göre. Okunma Alcatel Move Time İncelemesi. Arrow Launcher Full Sürüm Apk İndir.


Apple’ın Yeni İşletim Sistemi iOS ile Geleceği Tahmin Edilen Bazı Özellikler. Wechat sadece mobil cihazlarda çalışmaktadır. Beni yeni yazılarda e-posta ile bilgilendir. Bazı sorunlar varsa, düğmeyi bir kez daha tıklayın, farklı indirme yöntemleri kullanıyoruz. Bu, yeni insanlarla iletişim kurmak ve buluşmak için.


Daha önceki yazılımında Android 4. Microsoft Çevirmen APK En son sürüm 3. PUBG ANDROİD İNDİR DOWLAND GERÇEK PUBG ! Ve PLAY STOREDE ancak bazı cihazlarda bu sürüm desteklemiyor hatası. LockUp Applock Pays you back apk son sürüm indir için PC Windows ve Android (.9). PlayerUnknown’s Battlegrounds FULL APK, aksiyon, FPS ve hayatta kalma oyunlarını seven hocalarımın uzun zamandır beklediği yapımcılığını mobil için dünyaca ünlü Tencent Holdings firmasının üstlendiği Android platformuna yeni giriş yapan mükemmel bir oyundur. VPN Melon Unlimited Free Fast Security Proxy apk son sürüm indir için PC Windows ve Android (.527).


Notification History indir - android için bildirim uygulaması indir Android. Premium sürüm özellikleri: - Reklamlar ücretsiz arayüzü - KEEP Uyumlu filtre tipi - Sınırsız filtre - Bildirim görünümünde özel tarih aralığı. Mac için Franz ile tüm mesajlaşma uygulamaları bir yerde Franz tek bir uygulama içinde tüm sohbet ve mesajlaşma servisleri birleştiren Mac OS X sistemler için ücretsiz mesajlaşma uygulamasıdır.


Nietzsche ağladığında film indir tek link oyun çekme programı indir. Tek nietzsche ağladığında link film indir. Eklentilerin neden olduğu, pencerelerdeki siyah bölüm sorunu giderildi HiDPI ince çizgi sorunu çözüldü.


Açılamayan çevrimiçi doküman sorunu giderildi, Çevrimiçi doküman aç komutunda varsayılan tarayıcı kullanılabilir olarak tanımlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar