11 Haziran 2018 Pazartesi

Voscreen ilk 100

Videoda bahsedilen sayılar aradan geçen aylık süre zarfında değişiklik göstermiştir. Ana unsurları ve kurum kültüründe. Bu sayede başlangıç seviyesinde İngilizceye sahip birisi ilk seviyelerden başlayıp ilgili ifadelere aşinalığını. Listenin ilk sırasında hiç şüphesiz son dönemin en iyi projeleri arasında yer alan ve Startup dünyasına farklılık katan Insider bulunmaktadır.


Insider, özellikle dünyanın önde gelen markalarına kullanılabilir veriler oluşturma, pazarlama teknolojilerini. Türk eğitimciler tarafından oluşturulmuş. Sitenin kendi tanıtım yazısı : İngilizce öğrenmenin, dünyanın her yerinde her insanın önceliği haline geldiği yadsınamaz bir gerçektir. Bugün, milyondan fazla insan dil öğrenmeye ve öğrendiği dili. Engvid: İlk siteyi biliyor olma ihtimaliniz oldukça yüksek ama benim oldukça sevdiğim Engvid ingilizce eğitim sitesi de oldukça faydalı. temelli bir sistem oluşturan Engvi bir çok farklı ingilizce öğretmeni ile beraber konu.


Filmleri tercüme ederek ilerliyorsunuz. Bu liste sektörün önde gelen ismin katkıları ile büyük bir jüri oylaması ile gerçekleşti. Gramer kursları, altyazılı TED konferansları ve İngilizce makaleler gibi pek çok içeriğe ulaşmanızı sağlayan Lingualeo, içinde 100’den fazla açıklamalı ve resimli kelime seti barındırıyor. Lingualeo, Android ve iOS platformları için ücretsiz olarak sunulmuş durumda.


LyricsTraining ve Lyric Training gibi uygulamalar var. Hızlandırılmış kurslar işe yarar mı? Yurtdışına çıkmak işe yarar mı? Merhaba sevgili TazeMühendis okurları.


Mühendisler için yazdığım android uygulamalarının yanına şimdi de mühendisler için en iyi ingilizce öğrenme programlarını yazmak istiyorum. Birçoğumuz kurslara gidiyor ya da bilgisayar başında ingilizce öğrenmek için çabalıyoruz çünkü olmazsa olmaz bunu biliyoruz. Peki neden sürekli yanımızdan ayırmadığımız. HEDEF BELİRLE Büyük düşün ve ilk adımı at.


Büyük hayalleri, ölçülebilir hedeflere böl. üzerindeki eğitim seti 3video görünse de aslında son 1video, ilk 1videonun yüksek sesli kopyalarıdır. Ses sorunu olduğu için değiştirildi. Birçok uygulamada olduğu gibi busuu’da da birden fazla dil seçeneği bulunmaktadır. Heavy Metal denilince ilk akla gelen gruplardan MANOWER, The Final Battle turnesi kapsamında unutulmayacak bir gece yaşatmak için ülkemize geliyor.


Türkiye’deki En Başarılı 1Start-up. Duolingo Listemizin en popüler uygulaması olan Duolingo, karşımıza çıktığı ilk günden bu yana hem Android hem de iOS platformlarının en sevilen uygulamalarından biri. Geçtiğimiz günlerde milyon aktif kullanıcıya ulaşan ve milyon dolarlık bir yatırım alan Duolingo uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. Ayrıca özellikle ülkemizde özel sektörde aranan ilk şartlardan birisi de yine İngilizce bilmek. Dolayısıyla hayatın bir gerekliliği haline gelen İngilizceyi öğrenmek teknoloji ile birlikte biraz daha kolaylaştı.


Bu uygulama da kendine özgü. Her gün çalışma sistemim yok. Ben dizileri altyazısız izliyorum, anca öyle öğreniliyor. Volkswagen Passat satılık 2. Daha önce Milyar dolar ve üzeri 2Unicorn Startup alan adlarına ilişkin istatistikleri burada vermiştik.


Akıllı telefonlarda yabancı dil için onlarca mobil uygulama var. Yabancı dil öğrenmek isteyenler artık sadece kursa gitmiyor. Bunlardan birçoğu farklı dillerde eğitim veriyor. Bu icat insanın doğası gereği hem iyi hem de kötü bir çok farklı amaç için kullanılıyor ve bu sayede hayatımızı değiştiriyor. Bu program hem eğlenceli, hem öğretici.


Sunulan kesitleri izlerken, kendinizi kaptırıyorsunuz. Bazen özlediğiniz çizgi film sahneleri bile karşınıza çıkabiliyor. Kelime ezberini edebiyata çalışır gibi kelime kelime yazarak ezberlemek uzun vadede etkisiz ve geçici olacaktır.


Hızlı sunucularımız ile birlikte kaliteli filmlerimizle sizlere hizmet vermekteyiz. Bence voscreen bunun için çok faydalı. FUT tekniğinin yerini günümüzde FUE almıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar