15 Haziran 2018 Cuma

Kendini sevmek olumlaması

Kendini sevmek olumlaması. Konusunu hayatimdegisti. Eğer yaptığınız şeylere özgüven duyar ve bunlardan gururlanırsanız kendinizde yeni bir ışık göreceksiniz. Böylece daha büyük ve güzel şeyler yapmak için.


Kendini sevmek olumlaması

Eğer kendini sevmeyen biri ile bir ilişkiniz varsa o kişiyi gerçekten memnun etmek imkansızdır. Unutmayın, endişeli, umutsuz, kıskanç ve kendisinden nefret eden birini siz asla yeterince iyi olmayacaksınız. Bir çok insan kendini yeterince ve olduğu gibi sevemeyip, karşısındakinden sevgiyi. Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz?


Tüm son aramalar silinecek. Kimse kusura bakmasın ama. Türkiye nin en büyük kişisel gelişim topluluğunun 400. Kişisel Gelişim ve OLumlamalar OLduğunu biliyor muydunuz ? Alfa frekans ile olumlama cümleleri nelerdir?


Modern insan, kendini tanımlarken meslek, ilişki ve toplumsal konumunu referans gösteriyor ama aslında bireyin değerini ölçmek bu kadar basit olmamalı. Zor olandır kendini sevmek. Ama bir kere tadını alıp, kendini olduğun gibi sevmeye başladın mı tersine döner dünya ve yakalarsın mutluluğu. Vücudunuzu sevmeye karar verin.


Ne düşündüğünüzü az çok tahmin edebiliyorum. Hah biz de salağız, bu hiç aklımıza gelmedi, tabi ya. Bazen kendini sevme arayışı kendinize dışardan farklı bir açıdan bakmanızı gerektirebilir. Bu noktada, neyinizi sevdiklerini sormak için iyi arkadaşlarınıza ihtiyacınız olacaktır. Onlar sizin daha önce hesaba katıp, aklınıza getiremediğiniz şeyleri size göstererek bu arayışta yanınızda olabilirler.


Bunun için kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Geçmişte hatalar yapmış, pişmanlıklar duymuş olabilirsin. Hatalar öğrenip, ders alınması içindir, şimdiyi ve geleceği zehir etmek için değil. Yeni bir hayata başlamanın en olmazsa olmazı kendini sevmektir.


Burada bahsettiğimiz kendini sevme bilinç altında, yani asıl patronun sizin hakkınızdaki fikridir. Yaptığım çalışmalarda bilinç altına sorduğumuzda maalesef bilinç altımızın bizim hakkımızdaki fikri hiçte bizim kendimizi. Duygu değil, davranışlar sizin kontrolünüzdedir. Bilmiyorsanız, kendinize gereksinimlerinizi sorun, Cevap gerçekçi ve olanak dâhilindeyse bunu.


Bu manada, bir bütün olarak sağlığınız ön plana çıkmaktadır. Bu durum, başkaları ile olan etkileşim biçiminizi de etkiler. Motor nasıl arabanın kalbiyse, kendini sevmek de bizim için öyle hayati bir durum… İnsan kendini sevdi mi, isteklerine kendini layık görür, bunları hakettiğini düünür, diğer insanları da sever ve kabul eder. Bugün, Evrenin Yaratıcısı, kendimizi olduğumuz gibi, yargılamadan kabul etmemize yardım etmeni istiyoruz. Tüm duygularımızla, umutlarımızla ve hayallerimizle zihnimizi, kişiliğimizi, varlığımızın eşsizliğini kabul etmemize yardım et.


Oscar Wilde Bu sözü beğendiyseniz Oscar Wilde hayatını merak etmiş olabilirsiniz veya diğer sözlerini de (varsa) okumak isteyebilirsiniz. Kurumumuz tarafından gerçekleştirilen danışmanlık , meditasyon, koçluk vd. Bunlar senin kendini sevmediğini ve hatta nefret ettiğini gösteren ipuçlarıdır.


Bunun dışında kendini tanıma ve anlama fırsatı vermediğin zaman bunu anlayabilirsiniz. Son yedi sekiz senedir bir çığ gibi büyüyen ‘ruhsal büyüme’ çalışmalarının bir parçasıyım. Kimisi spirütel çalışma diyor, kimi kendini geliştirme diyor… Ben ‘ruhsal büyüme’ diyorum… Bu yolda nefes çalışmalarına katıldım, chi – gong alıştırmaları yaptım, kitaplar okudum, filmler seyrettim. Kabul etmek, ileriye güvenle adım atabilmenin en temel yoludur.


Bu videoyla birlikte aynı konuda bir Subliminal mpde sizlere ulaşacak. Yani hem video hem de mpile çalışabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar