28 Haziran 2018 Perşembe

Alan kodu izmir

Alan kodu izmir

Liste, ilçelerde kullanılmakta olan sabit telefon numaralarından yola çıkılarak hazırlanmıştır. Sitede yer alan içeriklerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Her il için belirlenmiş haneli telefon alan kodu vardır. Posta Kodu ile ilgili bu madde bir taslaktır.


Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi. Aşağıda İzmir ili ilçelerinin telefon alan kodlarına ulaşabilirsiniz. Alan Kodu: İzmir ‘e Aittir.


Bu yazımızda İzmir’in tüm ilçe telefon kodlarına ulaşabilirsiniz. Hangi ilin telefon kodu kaç? Türkiye alan kodları nelerdir? Ankara, İzmir, Adana telefon alan kodları. Zaman içerisinde cep telefonlarının yaygınlaşmasıyla beraber sabit hatlar yerini operatörlere bırakmıştır.


ZMİR alan telefon kodu sorgulama aracı burada. Trafik (plaka), telefon alan kodları, İzmir il ve ilçeleri posta kodları listesi. Bornova telefon kodu, Bornova alan kodu kaç? Bu alan kodu sizin İzmir’daki ev veya işyerlerinden arandığınızı gösterir. Bir sahil kenti olan İzmir, tüm dünya ile ticaret kapısı olan büyük bir limana sahiptir.


Bunun dışında Çeşme, Seferihisar, Urla, Foça gibi bir çok turistik yere sahiptir. Bazı durumlarda telefon operatörleri yurt dışı aramaları kapatmış olabiliyor. Avea, Turkcell, Vodafone, Kktcell alan kodları listesi. Izmir bölgesinin telefon kodu kaçtır? Sayfamızda İzmir Konak Alsancak yeri posta kodu bilgisi yer alır.


Alan kodu izmir

Posta kodu, plaka kodu ve ip adresleri arasında kayboldunuz eğlenmek için 3d oyun oynayabilirsiniz. Batman ilimize ait telefon kodu 4dir. Uluslararası aramalarda kullanılan Gürcistan kodu bu alanda bilinilmesi gerekmektedir. Hem sabit hatlarda hem de mobil aramalarda kullanılan ülke alan kodu Gürcistan’a özel belirlenmektedir. Dokay Rent A Car Adres Fatih Mah.


Alfabetik sıralama yeni illerin eklenmesi ile değişmiştir. Kod numarasının ardından haneli telefon numarası da çevrilerek istenilen abone ile bağlantıya geçebilirsiniz. Büyükşehir Belediyesi, İzmir ilinin büyükşehir belediyesidir. Her bir stratejik amacın altında yer alan maddeler, Birleşmiş Milletlerin on yedi sürdürülebilir gelişme hedefleriyle uyumlu olacak şekilde tasarlanmaktadır.


Böylelikle İzmir’in bir yandan kendi yerel. Fatih Çavuş İZMİR SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER ODASI KAYITLI ÜYESİDİR. Otogarı (Menderes, İzmir) otobüs bileti, Özdere Otogarı (Menderes, İzmir) otobüs saatleri ve seferleri Biletall.


Telefon Koduİngiltere Telefon Kodu Nedir? Vakıfbank ile bir bağlantımız yoktur. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Hastane Enfeksiyonlarını Önleme. ZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ İnsan - Bilgisayar Etkileşimi. Salihleraltı, İzmir ilinin Dikili ilçesine bağlı bulunan şirin bir mahallesidir.


Ege Bölgesi sınırları içeresinde yer alan bu mahalle, Akdeniz iklimine hâkim bir yapıdadır. Halkbank ile bir bağlantımız yoktur. Medical Park İzmir Hastanesi, tanesi engelli yatağı olmak üzere toplam 3adet hasta yatağına sahip olup Adet Dahili-Cerrahi Yoğun Bakım Yatağı, Adet KVC Yoğun Bakım Yatağı, Adet Yatak Koroner Yoğun Bakım Yatağı, Adet Kuvöz Neonatal Yoğun Bakım Yatağı ile toplamda Yoğun Bakım Yatağı ile hizmet veriyor. Adres kodu ülke sınırları içindeki tüm konutlara ait haneli özel bir numaradır. Zorunlu deprem sigortanızı kolayca yaptırmak ve deprem sonrasında size vakit kaybetmeden ulaşmamızı sağlamak için.


Ucuz İzmir otobüs bileti bulmak için İzmir otobüs bileti fiyatlarını karşılaştırıp, en ucuz, en hızlı ve en uygun İzmir biletlerini güvenle ve kolayca satın alın. Otobüs Bileti PNR Sorgulama. DASK Adres Kodu ise bu poliçeyi yaptırırken size kolaylık sağlayacak bir numaradır.


DASK deprem sigortası, evinizi deprem riskine karşı güvence altına alan bir güvencedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar