14 Haziran 2018 Perşembe

Dikili bademli beach

Dikili bademli beach

Ulaşmak için Bademli’den km kadar toprak ve bozuk bir yoldan gidiyorsunuz. Kişi başı tl giriş ücreti kapıdan girerken alınıyor, localar 1tl kişibaşı. Aşırı kalabalıktı, denizde insanlar dipdipe yüzüyor, şezlonglar arası birer adım mesafe gölgeye kaydırma şansınız bile yok.


Dikili bademli beach

Okadar yol gidiliyorsa bademli. Kayra beach gelirken acaba nasıl bir yer diye tereddütle geldik ancak çok memnun bir şeklide ayrılıyoruz. Tuvaletler çok hijyen kabinler temiz. Mesafe ve Yakıt Detayları.


Bu mesafe arabayla yaklaşık olarak dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 0. Lt, benzinli bir araç ise 0. Reviews Dikili de müthiş bir mekan hem çok.


Bu sayede mekanımızda, sporu seven misafirlerimiz günlerini güzel geçirirler. Barı ve bilimum çeşitte yiyecek seçeneklerimiz bulunur. Bir aile işletmesi olan Kayra Beach, bölgede bulunan hemen hemen her koy gibi cennetten bir köşede kendine yer edinmiş. Dikili’nin kuzeyi uzun kumsalların ve yazlık sitelerin bulunduğu herkes tarafından bilinen ama çok da ilginç olmayan bölümü.


Yazımızda Bademli’nin en güzel koy ve plajlarını kuzeyden güneye sıralayarak özetledik. Biz Egelililer tarafından bile fazla bilinmeyen, yöre halkının da pek keşfedilmesini istemediği bir cennet burası adeta. Fame Beach Dikili , Dikili.


Peki Dikili’den yada İzmir’in başka bir ilçesinden Bademli’ye nasıl. Son yıllarda, birbirinden güzel koyları ve muhteşem denizi ile tanınmaya başlayan Bademli, yaz döneminde yurt içi seyahat edenlerin ilk tercihlerinden biri haline geldi. Ve dakika sonra oradaydık. Bademli’ye gelmeden önce buranın bağlı olduğu Dikili beldesinden geçiyorsunuz. Bademli, İzmir’in kuzeyinde, İzmir’e 1km mesafede, hemen üstünde Dikili yer alıyor.


Bir diğer plaj yine araba ile gidebileceğiniz Kayra Beach. Yine zeytinliklerin içinden kısa bir mesafe aşağı sahile iniyorsunuz ve plajdasınız. Kayra Beach otelimize km uzaklıktadır ve yaklaşık dk içerisinde ulaşım sağlayabilirsiniz.


Tabelaları takip ederek ulaşabilirsiniz. Dikili otelleri ve Dikili otel fiyatları ile ilgili tüm detaylar Etstur. The population in winter is around nine hundred. There are several beach clubs in Dikili as well. For those who would like to visit nearby towns there are good options.


Belki inanamayacaksınız ama bu plajlar Türkiye'de! Denizi gördüğünüz her yerde denize girebilirsiniz. Mysia Plajı ve Salihleraltı Plajı ise Dikili’nin kuzeyindeki denize girmek için ideal yerler. Zeytinlikleriyle, bozulmamış doğasıyla dikkat çeken köy Ege Denizi’yle buluşmak için de.


Dikili bademli beach

Hürriyet Emlak, size İzmir ilinde, Dikili ilçesinde, aradığınız satılık ev ilan seçeneklerini sunar. Dikili satılık ev fiyatları ve özellikleri arasında karşılaştırma yapabilir, yüzbinlerce İzmir satılık ev ilanı arasından size en uygun satılık ev ilanını bulabilirsiniz. Bademli (the small village) is mostly a quiet place. The meals are delicious and the prices are.


These specialties make Dikili a very unique and remarkable summer resort in Turkey. Dikili beaches stretch along kilometers of crystal clear waters and isolated bays that offer numerous blue flagged beaches. If you’re after that perfect beach holiday in the sun, Dikili offer the perfect getaway for the holidaymakers. The beach is located in the middle of olive trees where you feel very good and relaxed.


Sea is very clean so as the beach. If you go there late afternoon it is really Hard to find a good spot so try to be there. Gizli kalmis koy - Bademli-Dikili yolu üzerinde tabelayi görürseniz hiç tereddütsüz yola sapin ve devam edin derim. Karsiniza çikan deniz ve doga mutlu bir gün geçirmenize yardimci olacak.


Nerdeyse her yer zeytinliktir. Dikili’ye km uzaklıkta bir zeytin köyü Bademli. Zeytinin yeşili ve güzelliği, aşağılardaki Ege Deniz’inin maviliğiyle buluşmak için de ideal. How to build your own swimming pool.


All process, step by step (in only minutes). Dikili satılık arsa fiyatları ve özellikleri arasında karşılaştırma yapabilir, yüzbinlerce İzmir satılık arsa ilanı arasından size en uygun satılık arsa ilanını bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar