27 Haziran 2018 Çarşamba

Voscreen kurucusu

Her seviyeden kullanıcıya hitap edecek kadar basit ve geri planda iyi planlanmış bir iş modeli. Voscreen vereceğiniz tüm puanları hak ediyor. MİLYON KULLANICIYA ULAŞTI.


Kolombiya’dan Suudi Arabistan’a birçok ülkede eğitim kurumları. Kendisi muhtelif üniversitelerde İngilizce hocalığı yapmış, hayatını öğrencilerine İngilizce öğretmeye adamış bir insan. Binlerce öğrenciye İngilizce dersi vermesine rağmen.


IBPF, yani İlham Verici İyi Yönetim Uygulamaları Forumu her yıl Boğaziçi Yöneticiler Vakfı tarafından düzenlenmektedir. Daha etkili bir öğretmen olmak için yapılması gereken onlarca şey olduğundan, ama bir ucundan başlamamız gerektiğinden bahsetti Deniz hoca. Türkiye için bir ilk olan başarıyla tamamladı. Amerika’nın Ivy League okullarından Wharton-UPENN tarafından.


Bu yüzden hayat boyu öğrenmeyi merkezimize almalıyız. Filmleri tercüme ederek ilerliyorsunuz. Türk eğitimciler tarafından oluşturulmuş. Sitenin kendi tanıtım yazısı : İngilizce öğrenmenin, dünyanın her yerinde her insanın önceliği haline geldiği yadsınamaz bir gerçektir. Bugün, milyondan fazla insan dil öğrenmeye ve öğrendiği dili.


Kurucusu Deniz Dündar kimdir? Bu ve buna benzer bir çok soruyu sizler için sorduk. Okulumuz Girişimcilik Kulübü ile Rehber Öğretmen Eyüp SARI tarafından 22.


Voscreen kurucusu

San Francisco ve İstanbul’da birçok girişime Chief Awareness Officer olarak katkı. Bunların birincisi olan “hayalet”den yukarıda bahsetmiş olduk. Aydın, “Kullanıcılarımızın karınlarını en hızlı ve kolay şekilde doyurabilmesi için tasarladığımız uygulamamız çok kısa bir sürede milyonlarca insanla buluştu. Eğitim için çoğu insanın dolarının bile olmadığını bu yüzden platfomunu ücretsiz yaptığını ifade etti. Sürdürülebilirlik için işyerinden mesaiden yarım saat vererek kitap.


Bugüne aydınlık, geleceğe umut verecek yeni nesil bir öğrenme ve öğretme kültürünün gelişmesi için yenilikçi yöntem ve uygulamaları konuşuyor, paylaşıyor ve öğreniyoruz. On the 21st of February we have gathered to realize our second entrepreneurship seminar. Emek sizden, yaygınlaştırma bizden.


Duolingo kurucusu ile röportaj. Dundar Ucar adlı kişinin profilinde iş ilanı bulunuyor. Milyonlarca dolarlık bir şirketi yönetiyor, kendisini öğretmen olarak tanımlıyor.


Barış Çakır, memleketin en başarılı plastik cerrahlarından. Rhinoplasti konusunda dünya tıp fakültelerinde okutulan bir kitabı, icat ettiği aletler ve bir. Aslında önü açık, uluslararası bir kariyeri vardı. Ancak o, çılgın hayallerinin peşinde koşup start up dünyasına adım attı. Faladdin’in kurucusu Sertaç Taşdelen, “Faladdin, milyondan.


Voscreen kurucusu

Bu sayede İngilizce kulağımızı geliştirmeye çalışıyor ve geliştirdikçe daha da iyi anlamaya başladığımızdan konuşmamızı da eğer izlediğimiz konuşmaları tekrar edersek geliştiribiliyoruz. Aybek Korugan Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi. ROMAN, TERCİH: Bu yazı yardımcı olmadıysa okumalarınız hazır. O günden bugüne eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlayan İngilizce öğrenme uygulamamız yaklaşık milyon kişiye ulaştı. Bu süreçte App Store yaygın.


Microsoft’un kurucusu Bill Gates’in kızı Jennifer’ın enteresan hayatı. Dünya insanı yetiştirme yolunda her gün yeni adımlar atan Erciyes Koleji, bilinçli bireyler yetiştirmek adına seminerler düzenliyor. Nisan Pazartesi İngilizce Öğrenmeye Dair Hiçbir Şey ya da Her Şey adlı sunumu izlemek üzere bekliyoruz. Kahve İnsan kanalı “Hayata değer katan girişim”leri konu alıyor.


Akıllı telefon, tablet, mobil oyun ve uygulama, oyun gibi teknolojik videoların yanında eğlenceli ve sektörün nabzını tutan röportajlar SDN TVde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar