28 Haziran 2018 Perşembe

Başlat ready player one altyazılı izle

Başlat ready player one altyazılı izle

Bunlardan biri de Oasis adlı define oyunu. Wade adlı karakter bu oyunu oynamaya başlar ve oyunu yapan kurucu ölmüştür. Tüm servetini ise oyunu kazanan kişiye vereceğini vaad etmiştir. Tye Sheridan, Olivia Cooke. Film Özeti: Oldukça popüler bir video oyunu yaratıcısı ölünce, onun servetini kazanmak için sanal bir yarışma düzenlenir.


James Halliday’in devasa sanal gerçeklik evreni OASIS’te yeni ve çok farklı bir yaşam olanağı bulur. IOI onun diğer anahtarlarını bulmasını engellemek için türlü girişimlerde bulunmaya başlar. Oyunun milyoner kurucusu oyun evreninin içine bir anahtar saklamıştır ve öldüğünde tüm servetini ve oyunun kontrolünü bu anahtarı bulana vaad etmektedir.


Bu heyecan giderek yerini kıyasıya mücadeleye bırakacaktır. Bu mücadelenin sebebi ise oyunun kurucusunun ölmesi ve servetini oyunu kazanana aktaracak. Paskalya Yumurtası ile neredeyse mükemmel bir şekilde.


Ready Player One Başlat filmini sitemizden türkçe dublaj olarak izleyebilirsiniz. Eski adı ile Bağlan film izle veya Bağlan bize. Yeni adıyla FilmiFullHDizle1. Ailesini kaybetmiş, küçük Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için kendisini The Oasis ismini verdiği oyun evreninde zamanını geçirir. Oyunun kurucusu, oyunun içerisine bir anahtar bırakmıştır.


Türkçe Altyazılı Plus Player Openload Mail. Ailesini küçük yaşta kaybeden Wade Watts, gerçek dünyanın sıkıntılarından kaçmak için zamanını The Oasis adlı bir oyun evreninde geçirir. Spoiler: İzlemediğiniz bir filmle ilgili hevesinizi. Sorrento, IOI’ye katılmak için Wade’i istemektedir, fakat güvensizliği reddettiğinde, Sorrento ve onun yardımcısı F’Nale Zandor, Alice’in ve Wade’in komşularını öldürmek için Wade’in.


Başlat ready player one altyazılı izle

Filmin özetinde Wade Watts adında ergen çocuk ailesini küçük yaşlarda kaybetmiştir. Bilimkurgu türünde bu filmi beğeneceğinizi umuyoruz. SON EKLENEN FİLMLER DİĞER FİLMLER. O zamanlar ölmek ne demek pek bilmediği için acıları pek hissedememiştir.


Steven Spielberg, ve oyuncuları ise şeklindedir. Puanı 1Görüntülenme. Wade gerçek dünyanın zorluklarından ve. Başlat Filmi İzle , şirket yönetimi dahil bütün oyuncular artık bu değerli mirasın peşinde koşacaktır. Belli bir süre sonra artık iş kızışacak ve rekabete dönüşecektir, insanların canı yanmaya başlayacaktır.


HDFilmcehennemiBOX iyi seyirler diler. Daha iyi bir gerçeklik seni bekliyor. Gençler yabancı dil bilgilerini geliştirmek ve orjinal sesleri. Etiketler: başlat ready player one, başlat ready player one full izle, başlat ready player one hd izle, başlat ready player one izle, başlat ready player one türkçe dublaj izle.


Com’daDünyanın her yanında artık teknolojinin ön planda olduğunu görüyoruz. Konusunda çok küçük yaşta ailesini kaybeden Wade işlenmektedir. Gelecekte insanlar enerji sorunu yaşarlar ve artık hemen hemen herşey sanal gerçeklik üzerinden ilerler. OASIS dünyasının mucidi James Halliday (Mark Rylance), gerçek bir dahidir.


Film bir sanal gerçeklik dünyasının kaçış olarak görüldüğü distopik bir gelecekte geçecek. Susan Cooper CIA’de masa başı çalışan bir analisttir. Cooper aynı zamanda en kritik görevlerin başarıyla sonlandırılmasını sağlarken adı gizli kalan b. Bilgisayar, tablet veya akıllı telefonlar aracılığı ile birkaç küçük düzenleme sonrasında ister türkçe altyazılı ister türkçe dublajlı filmleri kolayca izleme imkanına sahibiz.


Wade adlı genç sanal oyun sayesinde büyük bir define avına girerek büyük bir milyoner olmak ister. Keyifli seyirler dileriz. Onun için zorlu süreç başlamış olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar