21 Haziran 2018 Perşembe

Ingilizce birebir konuşma

Speaking yani İngilizce konuşma Türk öğrencilerin en çok zorlandığı alanlardan biridir. Bunun birkaç temel sebebi var. Türkçe düşünerek konuşmaya çalışma. Sıfırdan başlayan bir öğrenciyi ayda.


Konuşma Garantili İngilizce sahibinden. Klasik İngilizce kurslarında, – kişilik sınıflarda kaybolup giden vaktiniz mi, paranız mı yoksa kaçırdığınız fırsatlar mı? Boutique English’de İngilizce konuşma ağırlıklı dersler şar kişilik özel sınıflarda yada sadece birebir özel derslerle gerçekleşir. Sistem karmaşık yapıdan uzaktır ve gerçekçi olmayan.


Sınıf ortamından, yok “A1’den B2’e gelmeniz için kur almanız lazım” gibi laflardan, daha “What’s your name? Birebir İngilizce’de gereksiz sorular sorup öğrenme hızınızı düşüren başka öğrenciler yoktur. Present Continuous Tense’i öğrenmekten.


SPEAKING,WRITING ,READING GARANTİLİ İNGİLİZCE DERSLERI HAZIRLIK SINIFI ÖĞRENCİLERİNE BİREBİR HIZLANDIRILMIŞ DERSLER ÇALIŞANLARA ÖZEL BİREBİR VE GRUP DERSLERİ- AYDA 8KELİME ÖĞRENME VE KONUŞMA GARANTİSİ Marmara Üniversitesi mezunu yıl tecrübeli İngilizce öğretmeninden İlköğretim ve Lise Öğrencilerine. Eğitmenlerimizle birebir ve istediğiniz saat aralığında canlı ders. Sınav, okul, iş, seyehat gibi farklı alanlara İngilizce hazırlık. Başvuru formunu doldurarak dakikalık ücretsiz deneme dersine katılabilirsiniz. Konuşarak Öğren ana dili İngilizce olan eğitmenlerle birebir İngilizce dersleri sunan online İngilizce kursudur.


Harıl harıl İngilizce çalışıyorsun, peki hiç İngilizce konuşuyor musun? Bir türlü yurtdışına çıkamıyorsan, etrafında iyi İngilizce bilen bir arkadaşın da yoksa nasıl konuşma pratiği yapacaksın? Chat yapmak gözüne ilk bakışta ürkütücü gelebilir. Kişiselleştirilmiş güncel içerikler, dil seviye belirleme sınavlarına özel konuşma grupları, ana dili İngilizce olan eğitmenler ile birebir eğitim, canlı konuşma sınıfları ve her yerde her zaman erişilebilir olma özelliği ile İngilizce eğitimini eğlenceye dönüştüren bu online eğitim platformunu keşfedin!


Ingilizce birebir konuşma

Bu da online dil paylaşımı partnerlerini mesajlaşmak ile birebir konuşmak arasındaki mükemmel bir adım haline getiriyor. Yıllık Tecrübemiz ile Yoğun çalışan ve zamanı olmayan İş Dünyasındaki Profesyonellerin, İş İngilizcesi ve Genel İngilizce eğitimlerimiz ile birebir özel ders veya mini grup sınıflarla kısa sürede konuşmalarını sağlamaktayız. Birebir özel derslerde ya da dünyanın dört bir yanından gelen İngilizce öğrencileri ile grup sınıflarında, gerçek hayatta kullanılan İngilizceyi duyacak ve konuşacaksınız.


Sınıflarımız, sertifikalı online İngilizce öğretmenleri ile online ortamda İngilizce öğrenmenizi kolay hale getriyor. Anlıyorum ama Konuşamıyorum! CEFR (Avrupa Dil Portfolyosu) kriterlerine uygun bir müfredatla ilerler. Maksimum kişilik sınıflarda butik İngilizce kursu alarak, kısa zamanda İngilizce konuşma yeteneğinizi ilerletirsiniz.


Ingilizce birebir konuşma

Yoğun iş veya hayata temposu içerisinde istediğiniz İngilizce dil kursuna katılım sağlayamıyorsanız, English Council’ın öğrencilerine sunduğu birebir özel İngilizce dersi programları ile bu sorunun üstesinden kolayca gelebilirsiniz. Yani bol bol İngilizce yazarak ve hızlı yazmayı öğrenerek aslında İngilizce konuşma için iyi bir pratik yapmış olursunuz. Daha sonra İngilizce konuşma pratiği yaparken yazma alıştırmalarında öğrendiğiniz cümle üretme becerisini sadece seslendirmeye ve dilinizi aktif kullanmaya uyarlamanız gerekir.


Ayrıca birebir İngilizce kursu Ankara, İngilizce Seo İçerikleri hazırlamanızda da yardımcı olacaktır. KİŞİYE ÖZEL BİREBİR İNGİLİZCE DERSLERİ. ESL İngilizce, İngilizceyi daha iyi öğrenmeniz ve İngilizce ile ilgili problemlerinize cevap vermek için geliştirildi. ESL İngilizce, yurtdışında ve Boğaziçi Üniversitesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü’nde doktora yapan tecrübeli dil eğitmenleri tarafından kuruldu.


Birçok öğrenciye dil hedeflerine ulaşmakta yardımcı olan ESL İngilizce, birebir ve grup derslerinin. O gramer konularını kitapta görünce anlıyorsunuz ama konuşmaya gelince zorluk çekiyorsunuz. Günlük konuşma dilinde kitap, dergi ve gazete gibi basılı materyallere göre daha az sayıda, ortalama 6civarında İngilizce kelime kullanılıyor. Eğer şu anda genel İngilizce öğrenmeniz gerekmiyorsa, özel derslerle Pratik İngilizce konuşma alıştırmalarına odaklanabilirsiniz.


Birebir eğitim, sınavlara hazırlık, tez ve makale yazarken mentoring ve daha fazlası… Ana dili yabancı olan özel eğitmenlerin verdiği birebir dersler, ilkokul öğrencileri üniversite öğrencileri, çalışanlar ve diğer bir çok mesleğe yönelik olarak kişiye özel düzenlenir. Yabancı dilde konuşma yeteneğinizi geliştirmek için yüksek ücretli kurslara katılmanıza gerek yok! Ayrıca sadece İngilizce değil istekleriniz doğrultusunda İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece. Değişik sektör ve iş alanlarına yönelik yeni kelime ve deyimleri öğrettiğimiz katılımcılarımıza daha geniş bir vizyon bakış açısı ve bunu partnerlerine gösterme imkanı sunmaktayız İş İngilizcesi programlarımız Genel İş İngilizcesine uyumlu olarak aşamadan oluşur ve her bir aşaması Genel İş İngilizcesi. Dolayısıyla programımız son derece esnek ve ekonomiktir.


Hafta içi ve hafta sonu alternatifleri ve detaylı bilgi için lütfen bize ulaşın. Ama kursun sonucunda İngilizceyi rahatlıkla konuşuyor olmak ve günlük yaşama adapte etmek önemli olandır. Ankara’da pek çok dil kursu bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar