22 Haziran 2018 Cuma

Türkiye haritası bölgeler iller ilçeler

Merkezi yönetim kuruluşu bakımından illere, iller ilçelere, ilçeler ise köylere ayrılmıştır. Bunlara Mülki İdare Bölümleri denir. Harita verilerine ulaşmak istediğiniz il üzerine tıklayınız. Yada haritanın altında ki il listesinden seçim yapınız. Türkiye detaylı şehirler haritası.


Rotanızı belirleyin hangi şehir kaç km, hangi il veya ilçe kaç saat hemen öğrenin. Ayrıca bölgeler kendi içlerinde coğrafi şartlara, ekonomik göstergelere, nufüs durumuna göre bölümlere ayrılmıştır. Listeden ilgili bölge için detaylara ulaşabilirsiniz. Haritayı Büyütmek için Üzerine Tıklayınız. Adana haritası nerede ve Adana ilçelerinin detaylı listesi, şehre bağlı bulunan adet ilçenin harita ve bilgileri, gps koordinatları ve önemli yerler.


Turkiye Karayolları Haritası. Harita üzerine tıklayarak istediğiniz kadar büyültün. Toplam yol ağı uzunluğu: 66km.


Başka bir dikkat çekici özellik ise giderek artan kentleşme oranı, yani nüfusun kırsal alandan şehirlere doğru kayması. Güvenilir araç kiralama ve otel rezervasyon servisi saglayan online tatil rezervasyonu uzmani. Antalya İlçeler Haritası. Sitemiz üzerinden otel, acenta ve diğer turizm firmaları hakkında bilgilere ulaşabilir. Her il birden fazla ilçeden oluşur.


Aşağı bölgeler de yani kıyı kesiminde az da olsa yaş sebze üretilmektedir. Merkezi idare kuruluşu bakımından illere, iller ilçelere, ilçeler ise köylere ayrılmıştır. Idari bölümlerin tespitinde coğrafi durumları, ekonomik şartları, kamu hizmetlerinin gerekleri ve ulaşım durumları dikkate alınmaktadır.


Sitemizin bu bölümünde çeşitli internet kaynaklarından oluşturduğumuz geniş bir iller arşivi sizi bekliyor. Ayrıntılı olarak il, ilçe ve köyler hakkında bilgi alabilirsiniz. Sayısal bilgiler belirli aralıklarla güncellenmektedir.


Gerek Turist, gerekse yerli olarak Ülkemizin nereleri gezilir veya şurada neler var gibi sorulara bir nevi cevap olarak bu konuyu hazırlamış bulunuyoruz. Bu nedenle birçok il birden fazla coğrafi bölgenin içinde olabilir. Uzunyayla Kafkas kökenli köyün yaşadığı bir platonun,bir coğrafi bölgenin adıdır. Kışları soğuk,yazları kurak ve toprakları verimsiz bir bölgedir.


Türkiye haritası bölgeler iller ilçeler

Semt sem deprem haritası. Marmara Denizi tsunami haritası gibi önemli bilgiler yer. SAĞLIK Kanser riski yüksek iller İzmir Halk Sağlığı Kanser Şube Müdürü Doç.


Erzincan iline ait adet ilçe bulunmaktadır. Diğer bölgeler gibi yöre mutfağı yemek türleri bakımından oldukça zengindir. Fransa Axipixde Fransa Siyasi Iller Haritasi. Free Turkey Editable Map Free Powerpoint Templates.


O zamana kadar kimsenin tam olarak bilmediği deprem, çok acı bir şekilde kendi yüzünü göstermişti. Gölcük ve İzmit’te merkezli bu deprem İstanbul’u birkaç dakika içinde yerle bir etmeyi başarmıştı. Ekip her etapta yeni bir örneklem seçiyor. Ayrıca önceki etaplardaki örneklemlerden hayatta kalanları takip.


TablosuDünya HaritalarıDünya Siyasi HaritasıDünya Fiziki HaritasıDünya Yer Şekilleri HaritasıDünya İklim Tipleri HaritasıDünya Yağış Miktarı Dağılış HaritasıDünya Bitki Örtüsü HaritasıDünya Toprak HaritasıDünya Sular Coğrafyası HaritasıDünya Nüfus Miktarı HaritasıDünya Yerleşmeye Uygun Alanlar HaritasıDünya Nükleer Santraller HaritasıDünya. Ev ve ofis için dekoratif 3D dünya haritası duvar kağıdı modelleri duvargiydir. Resimli Boyutlu Duvar Kağıtları - duvargiydir.


Türkiye haritası bölgeler iller ilçeler

Bölge isimleri ile birli. View the interactive image by speedyservet. Subscribe to Thinglink Content.


Once a month we will send best examples of similar interactive media content that has been hand-picked by ThingLink team.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar