6 Haziran 2018 Çarşamba

Fransız dantelli prenses gelinlik modelleri tesettür

Fransız dantelli prenses gelinlik modelleri tesettür

Vücudun üst kısmını ön plana çıkaracak olan askılı prenses gelinlikleri tercih ederken mutlaka kol ve omuz yapısı göz önünde bulundurularak karar verilmelidir. Kol detayları, gelinliğin üst kısmı, aşağısı ve gelinliğin en uç kısmı da yer almak üzere zevklere uygun olarak tercih edilmeyi bekliyorlar. Tesettür gelinliklerde de dantel detaya çok sık rastlanıyor.


Her model için oldukça sevilerek kullanılmakta ve gelinliklere hareket katmaktadır. Balık, prenses etek, düz kesim, A kesim gibi birçok model gelinliklerde karşımıza gelir. Bunların en çok ortak noktası üzerinde kullanılan desenlerdir. Bu trendden tesettür gelinlik modelleri de nasibini aldı. Prenses gelinlik modelleri arasından tercih yapacaksanız yazı dizimize de bir bakmanızı öneririm.


Pronovias Justin Alexander Justin Alexander Aria. Prenses etek kristal tül ile çalışılmış tasarımıyla değişik bir arka. Göğüs kısmında kullanılan danteller göğsünüzü daha dolgun.


Fransız dantelli prenses gelinlik modelleri tesettür

En çok yaka ve kol bölgesinde kullanılan dantelli modellerin yanı sıra, tamamen dantel detayları ile tasarlanan modeller de. Yani farklı sıklıklarda tüller şeklinde dokunuyor kumaş. Diğer dantellerde ise tek bir tül oluyor onun üzerine işlemeyle desen yapıyorlar. Gelinlik Modelleri Fiyatları. A kesim, düz kesim, prenses modele varana kadar hepsinde kullanılabiliyor.


En dikkat çekici hali ise balık gelinliklerde görülüyor. Vücudu saran danteller, bütün ihtişamıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Dantelli prenses gelinlik modelleri arasından düşük yakalı olan modeller bu sene de revaçta olacak gibi görünüyor.


Dantelin zarafetini gösteriş ile buluşturmak isterseniz bu tarz gelinlik modelleri tam size göre. Fransız dantelli prenses gelinlik modelleri ile kendinizi sultanlar gibi hissedebilirsiniz. Farklı ve zarif bir model tercih etmek isteyen ve özellikle bahar düğünü tercih edenler için oldukça uygun olan bu tesettür gelinlik modeli kol kesiminin İspanyol kesim olması ile. Birçok bayan gelinliğinin gösterişli olmasını ister ve bu bağlamda da dantel detayı belki de en doğru karar olarak gösterilebilir. Tam bir zarafet temsili olan bu kumaş bu sene ülkemizde çokça kullanılmaya başlanmıştır.


Türbanlı gelinlik modelleri genellikle, etek kesimine göre adlandırılıyor. Belden itibaren kabararak hacim kazanan gelinlik modellerine prenses gelinlik ismi veriliyor. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Yeni hayatınızın ilk gününde içinde harika hissedeceğiniz en zarif ve en güzel gelinlik modelleri Oleg Cassini’de. Konusunda uzman tasarımcıların kişiye özel dokunuşları ile en özel gününüzde kusursuz görüneceksiniz.


Fransız dantelli prenses gelinlik modelleri tesettür

Zevkinize ve tarzınıza en uygun yeni sezon Oleg Cassini gelinlik modellerinden biri mutlaka size göre. Düğünlerin en önemli hatıralarından birisi de şüphesiz ki giyilen gelinlik ve damatlıklardır. Yeni sezon prenses, kabarık, en güzel dantel işlemeli gelinlik modellerinden örnekler… Sadeliğin şıklıkla buluştuğu gelinlik modellerinin başında dantelli gelinlikler gelmektedir. Kabarık modellerde olduğunun aksine bu yılın dantelli gelinlik modellerinin yaka kısmı straplez kesim değil. Bel bölgesine kadar dantel, etekleri ipek tafta kumaştan tasarlanmış, derin V sırt dekolteli, kuşağının arkası fiyonk şeklinde tasarlanmış kabarık gelinlik.


Kıyafet trendleri kadar hızlı değişen gelinlik modasında da, özellikle hanımların en çok aradığı stillerden biri de prenses tesettür gelinlik modelleri. Ve burada en güzel örneklerini sizlere derledik. Aslına bakarsanız bunlar birbirine en yakın iki gelinlik modeli.


Kabarık prenses gelinlik modelleri düğününde iddialı bir görünüme sahip olmak isteyen gelin adaylarının tercihi oluyor. Etek kısmı hacimli gelinlik modellerinin A kesim, prenses model gibi çeşitleri bulunuyor. Birbirinden güzel kabarık modellerini evlenecek bayanlarımıza sunuyoruz.


Genç kapalı bayanlar tesettür giyim modasını yakıdan takip etmektedirler. Kalın askılı prenses gelinlik. Prenses model gelinlik yıllardır gündemden düşmemeyi başaran, daima tercih edilen nadir hatta en başta gelen modellerden birisi.


Daha çok fransız danteli gelinliklere baktım ama onun dı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar