13 Haziran 2018 Çarşamba

Aşık erkek nasıl öper

O kişiden gözleri başka bir şey görmez ama bu durum bazı erkeklerde tam tersine ilk başta belli etmemeye çalışır. Zamanı geldiğin de dudağından öpmesini de bilir, Yeri geldiğinde anlını öpüp, helali olarak görüp, ona zarar vermemesinide. Seven erkek öper, kimi zaman koklar kimi zaman gözlerinin içine bakar.


Karşısındaki kız üşüdüğü zaman kendi donma pahasına yine de ceketini verir. Centilmenlik konusunda sınır tanımaz. Bir erkeğin size aşık olup olmadığını aşağıda sayacağımız 1madde ile anlayabilirsiniz. Sabah uyandığında veya gece yatarken sizi öper.


Eşini alnından öpen bir erkek, ona kendini güvende hissetirmek istiyor demektir. Bu öpücük, size değer verdiğini ve ne olursa olsun yanınzda olacağını anlatır. Bunu yapamıyorsa hareketleri ile sevgisini belli etmeye çalışır.


Sizi taklit eder, yaptığınız herşeyi sever. Sizin hayatınızda olan bütün insanlar onunda hayatına girer, ilgi alanlarınız onun ilgi alanları olur ve bundan gocunmaz çünkü mutludur. Daha yeni başlayan bir ilişkiniz varsa erkeğin sevdiğini anlamak başta zor olabilir.


Ama zamanla bir erkeğin sevdiği nasıl belli olur, aşık erkek nasıl anlaşılır, sevmeyen erkek nasıl belli olur, seven erkeği nasıl anlarız, bir erkek benden hoşlanıyorsa bana nasıl davranır ? Yeni ilişkiler içinde test etmek zor olabilir. Kadınlar, kendilerine sadece kadın gözü ile değil de arkadaş gözü ile bakan bu tarz erkeklerle daha samimi arkadaşlıklar kurarlar. Eğer konuşurken kolunuza, omzunuza dokunmaya çalışıyorsa, samimi olmaya çalışıyorsa bu da onun size karşı boş olmadığının göstergelerinden biridir. Bir kişinin size olan ilgisinin en önemli göstergelerinden biri de avuç içlerinin ve bileklerinin yönüdür. O sırada bir erkek arkadaşı olup olmadığını bile bilmiyordum.


Aşık erkek nasıl öper

Tabii ki, bu bir ay önceden alınan buluşma rezervasyonu ona çok saçma geldi ki doğaldı. Ve benimle konuşmak istemedi. Eğer bir erkek bunları yapıyor ve sürekli olarak size sorular yöneltiyorsa size karşı mutlaka bir ilgili vardır. Sizin mutluluğunuz onun mutluluğu, hüznünüz onun hüznüdür.


Bir kadın aşık olduğunda nasıl davranır? Hoşlanma demiyoruz bakın, aşk diyoruz. Lütfen buna dikkat edin. O yüzden burda öyle normal Bakış atar, gülümser, bir yerinize dokunur gibi cümleler görmeyi beklemeyin.


Ben Su kadar Veya Bu kadar BekLeDim Demicem Çünkü YaşaDım. YaşınDayDım Bir kızLa TanışTım. Durmadan KızLarLa DaLga geÇen biRisiym ama onu TanıDıgmda Bu kız FarkLı diyebiLdim. Tam Sene eLini Tuturmaya çekindi.


Yavas yavas iLerLedi HerSey zamanında oLucak Dedi bana bEnDe haLkLı buLdm üsteLemedim. GireCeğiz o Bana Karsı Çok Samimi Bende ona Karşı. Aksine nazı aklına bile getirmeyip ona koş. Eğer gelecek planlarına sizi de dahil ediyorsa elinizden kaçırmayın. Kadınlar ise daha çok aşık oldukları ile seks yapmak isterler.


Peki, günümüzde bu durum tam olarak böyle mi? Yıllarca tabu olarak karşımızda duran ve bırakın yaşamayı konuşmaktan bile insanların çekindiği seks nasıl işliyor? Toplum olarak tabuları yıkalı çok oldu. Kova Burcu : Çok dik başlı ama bir o kadar da komik.


Bir gece köpek tatlılığı hakkında konuşurken ertesi gece senin duyguların için kavga edebilir. Yengeç Burcu : İlgisiz gibi gözükmek ister ama deli gibi aşıktır. Sevdiğiniz erkek sizinle sarmaş dolaş yürüyorsa: Yolda o sizin belinize, siz de onun beline sarılmış yürüyorsanız sadece iki sevgili değil aynı zamanda iki dost olduğunuzu da gösterirmişsiniz.


Aşık erkek nasıl öper

Erkek kadın fark etmiyor. Böylece herkese çok iyi bir çift olduğunuzu kanıtlamış olurmuşsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar