18 Haziran 2018 Pazartesi

Uzaktan hoşlanan erkek nasıl davranır

Bu da sizi kuşkuya düşürebilir. Davranış, vücut dili ve genel yaşamı ile ilgili erkeklerin hoşlanma belirtileri neler birlikte madde madde inceleyelim! Hoşlanan Erkek Vücut Dili Belirtileri. Utangaç erkek kıza yaklaşamaz, onunla konuşamaz, en fazla uzaktan uzağa bakar durur. Bakışları da ürkek olur.


Reddedileceğini düşünür. Başka bir soruda tartışılmıştı ve kızların çoğu reddedeceğini söylemişti) Gururunun kırılacağını düşünür. Kadınlar, kendilerinden hoşlanan erkekleri tespit etmek konusunda gayet iyidirler. Sadece bazı durumlarda en yakın kız arkadaşlarıyla bunun kritiğini yapmaları gerekir. Daha yeni başlayan bir ilişkiniz varsa erkeğin sevdiğini anlamak başta zor olabilir.


Ama zamanla bir erkeğin sevdiği nasıl belli olur, aşık erkek nasıl anlaşılır, sevmeyen erkek nasıl belli olur, seven erkeği nasıl anlarız, bir erkek benden hoşlanıyorsa bana nasıl davranır ? Yeni ilişkiler içinde test etmek zor olabilir. Aşık erkek sevdiğinin kadının bakışlarınızı yakalamaya çalışır. Aşık olduğu kadın ile göz göze geldikten sonra gözlerini kaçırır ve bir kaç saniye sonra tekrar kadına bakar.


Bunu yaparak sevdiği kadının tepkisi ölçmeye çalışır. Acaba bakışlarımdan etkilendi mi, bişeyler ima edebildim mi, bakışlarımın farkında mı gibi düşüncelerle sürekli sevdiği. Eğer İlk, ya da orta okul ise olabilir, ama lise falansa çocukça davranışlar sergilemiş demektir. Sizden hoşlanan bu erkek, kendisine de güveniyor demektir. Yaşlarınızı bilmem gerek.


Bir erkeğin kadınlarda fark ettiği en önemli şey muhtemelen kadının tavrıdır. Bir kadın Güneş Tanrıçası kadar güzel, ya da herkesin aklını başından alacak kadar seksi olabilir. Ama tavırları kötü ya da çirkinse, erkek onu göz açıp kapayana kadar terk edecektir. Hiçbir erkek kaba bir cadıya bağlanmak istemez! Kadının ailesi, geçmişi ve şu an neler yaptığı ile ilgili erkek kısa sürede ciddi bilgi sahibi olur.


Eğer bir erkeğin sizin hakkınızda bilgi edinmeye çalıştığınızı duyarsanız bu kesinlikle hoşlanmasına işarettir. Bunlardan birincisi kalabalık ortamlarda erkeğin ses tonunun daha gür ve canlı olmasıdır. Boğa burcu erkeği, burçlar arasında istikrarlı ilişki yürüten nadir burçlardan biridir. Seven erkek nasıl davranır sorusuna uzmanların.


Ne var ki boğa erkeğinin aşka yakalanması oldukça zordur. Kararlı ve inatçı olan boğa erkekleri aşka en zor inanan ve âşık olduğunu en zor kabul eden. Günlük hayatta iki insan arasındaki bakışma süresi 1-saniye iken hoşlanan erkeğin bakışı 4-saniyedir. Sizi gördüğünde yanakları al al oluyorsa karşınızdaki utangaç ve çekingen bir erkek unutmayın. Göz kontağı kurmak da hoşlantı belirtileri arasında sıralanır ancak kesin.


Benim gibi hızlı hayal kurabilen erkeklerin canını en çok sıkan durum. Gördüğün bir kızı, uzaktan, önce hayallerinde sevme durumu. Henüz tanışmamışken bile onunla ilgili kurduğun mutluluk hayalleri, iş fiziksel yakınlaşmaya geldiğinde ya olumsuz olursa çekincesine dönüşüyor.


Flört kadın-erkek arasında her an gerçekleşebilecek bir aksiyondur. Sözlü olarak iletişime geçilmese bile, Beden Dili hareketleri ile flört edilebilir. Flört ya da kur yapmak basit hareketlerle gerçekleşebilir.


Gülümsemek, uzaktan bakışmak, ilk karşılaşmada kaşların hareketleri bu süreç içinde yer alan hareketlerdendir. Bazen göz göze gelme biçiminde olsa da daha çok erkeğin bakmadığı anlarda inceleyen bakışlar. Erkek karşı cinse ilgi ve saygı duyuyor ise en tipik haliyle üstünü başını düzeltir.


Buradaki mesaj sana iyi görünmek istiyorumdur. Eğer ki karşınızda böyle nazik bir beyefendi varsa kaçırmamanızı tavsiye ederim. Mesela hoşlanan erkeğin belirtileri nelerdir, aşık olan erkeğin beden dili nasıldır bilirseniz siz de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar