5 Şubat 2017 Pazar

Urla barbaros köyü satılık taş ev

Urla, satılık daire arayışında olan kişilerin odak noktasındadır. Sanat Sokağı, Limantepe Antik Bölgesi, Güvendik Tepesi gibi çeşitli yerlere ev sahipliği yapan Urla, huzuru konfor ile birleştirir. Barbaros (Urla) bölgesinde adet Ev 3. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. ATA EML URLA-BARBAROS KÖYÜ VİLLALIK ARAZİ. Urla ilçesinin kirası en pahalı semti Yenice oldu.


Urla barbaros köyü satılık taş ev

Toplam Net Kullanım Alanı 1m²-Toplam Brüt Alan 1m2-Isı ve Ses Yalıtımı Vardır. Bu kriterlere uygun ilan bulunamadı. Satılık Taş Ev Fiyatları. Urla sanat sokağı yakını satılık taş ev. Gelişime açık bir bölgede.


Sit alanı ilan edilip sevgi yolu. Urla-bademler köyü-tokatlılar sitesinde müstakil dubleks. Türkiye genelinde satılık 1köy evi var. Müstakil Taş Ev m² ye Oturmaktadır. Hepsi bahçeli ve çoğu yeşillikler içinde bulunan bu evlerin fiyatı bin 5TL’den başlayıp 9bin TL’ye kadar çıkıyor.


Urla barbaros köyü satılık taş ev

Köyün merkezindeki taş ev, Kaz. ACİLLL URLA SANAT SOKAĞINDA TAŞ EV. Telefonu Göster (5). Tek katlı taş ev Stone house with garden. Directly by the seaside. Situated at the edge of village. Denize metre uzaklıkta.


Küçük bakkal, balık restoranları ve kafeler yakınında. Urla Demircili ve Yağcılar köyü güzergahında bulunan Kuşçular köyü, ulaşımın rahatlığı ve şehir merkezine olan yakınlığı ile oldukça merkezi bir konuma sahiptir. Her gün İzmir Üçkuyular’dan Urla’da dolmuşlar veya belediye otobüsleri çalışıyor. Onlardan biriyle Urla’ya ulaşıp oradan da dolmuşlarla Özbek Köyü’ne gelebilirsiniz.


Aracınız varsa zaten mesafe sorun değil. Köyü Urla’dan yaklaşık km mesafede. Urla Sahibinden Emlak ofisinden muteahhitten insaat firmasindan emlak ucretsiz ilan sitesi Kiralik Urla Emlaklari , Urla gayrimenkuller ,Satilik Tüm Emlaklar ev konut arsa daire sıfır konutlar tek lider emlakurla.


Köyümüz Çeşme Ildıra km uzaklıktadır. Alaçatı çarşı içinde büyük avlulu taş ev. Eğer şaraba meraklıysanız URLA BAĞ YOLU,. Alacatı, Şifne, Paşalimanı, Dalyan, Urla, Ovacık ve civarında bulunan kiralık ilanlarımız.


ZMİR ÇEŞME ALAÇATIDA 4MMERKEZİ KONUMDA ESKİ TAŞ EV OTEL’E UYGUN 4. Arsa Alanında 1m apos;2. ACİL SATILIK BARBAROS MAH 270mARSASI İLE KATLI BİNA. SATILIK DENİZE YAKIN, BAHÇELİ, MÜSTAKİL DUBLEKS EV Favorilerime Ekle Yazdır. Mahkeme kararıyla satılık müstakil ev (çoklu satış) URLA SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞU. Urla İlçesi,tapuda Bademler köyü Tekkebaşı (poyracık çiftliği).


Ana karaya yaklaşık 6metrelik taş dolgu yol ile bağlanan adamız 3dönümlük yüzölçüme sahiptir. SEFERİHİSAR- 7YAĞCILAR- 7ÖZBEK- 7BARBAROS -7ÇEŞMEALTI- 7ÇEŞME- 7KARABURUN-URLA hatlarıdır. Bademler, Güzelbahçe’den başlayıp Seferihisar’a doğru uzanan geniş koridorun ortalarında, İzmir’e 3 Seferihisar’a ve Urla’ya 9’ar km. Kuşadası Selçuk’a bağlı Burgaz Köyü’nde bin metrekarelik üzüm bağı. Ankara Ayaş’taki dönümlük üzüm bağında betonarme bir ev ve çeşitli meyve ağaçları bulunuyor.


Latest Instagram Photos.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar